LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag ELLIS, nu i-as da peritol, daca nu rezisti, mai bine ala al Andreei. Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111034&whichpage=1 ANDREEA, mie mi s-a spus ca plantele au un efect muuuult mai puternic asupra lor decat credem noi. Gandeste-te ca inca nici nu mananca toate alimentele, si nici nu le tolereaza asa bine pt toate etc. Si de multe ori au plantele ucu totul alte efecte si le putem da peste cap. CU somnul, ce sa zic, accept. Mia zic cateodata ca nu mai suport, si dupa ce se uita toti chioras la mine, imi dau si eu seama ca doar stiam ce ma asteapta (la Jasmina a durat ani de zile pana a dormit, si numai ce a inceput sa doarma toata noaptea, ca a venit Floris Ati dat careva ceva medicamente pentru a atenua durerile la eruptii dentare si daca da, ce si cat timp? In zile... Cica asa sunt copiii mei, cu cat mai activi ziua, cu atata mai cu somn agitat noaptea. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina, si Eric e foarte activ energic toata ziua... n-are stare... si am mai citit ca la varsta asta sunt atat de dornici de explorare si de repetare a activitatilor de peste zi, incat si noaptea tind sa faca acelasi lucru...
eu ma gandesc serios daca sa-l fac pe al 2-lea sau nu... sau sa mai aman..
ma refer la energia lui...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
adra_bell spune:
Buna!
Adina, i-am dat din cand nurofen, si tot rareori i-am dat cu dentinox pe gingie. Dar ii poti da nurofen timp de 4-5 zile.
Cat despre somn Eva a ajuns sa de adevarate petreceri noaptea
Mie mi-a dat doctorita sa-i dau Peritol Evei, nu i-am dat, nu prea se da sub 2 ani
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
asa ..asa ..nu te lasa ...ca e smechera pana te prinde la inghesuiala Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia ![]() |
ma tu spui din casa?

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
ai aparut honey!!???? ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
dany26 spune:
LA MULTI ANI ANDREI al mamicii LALA!
apropo de somn agitat si andrei al meu il are asa...dar de pe la 5 luni...f rar doarme noapte asa ca un om mare sa se foiasca doar de 3-4 ori pe noapte...nu de 10-20 :-(...iar de 3 luni e mai rau....
si dr imi tot recomanda sa ii dau Ketof iar azi la vaccin ne-a recomandt iar Ketof 5 zile seara si cica dupa aceea se va obisnui sa doarma bine...
dar ala cica e antialergenic..dar da si stari de somnolenta
deci stie cineva ceva de acest Ketof?
daca nu poate ii iau si eu Calma baby!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
ellis spune:
ANDREEA - eu cunosc gama erba vita, am folosit colic baby si a fost un succes, apoi lass baby - si nici in ziua de azi nu mai are pb cu constipatia si acum immuno baby; nici unul din siropurile respective nu au dat dependenta, am folosit max o luna jumate si am diminuat doza; mi se recomandase calma baby de pe la 4 luni, dar am uitat; o intreb maine pe cumnata mea, ca e farmacist;
ANK - nu fii geloasa degeaba, ca eu te las pe tine la inaintare! Azi au venit scutecele momi, sunt ok la atingere si pipaire
, ii pun in noaptea asta sa vad daca trec testul, am luat 2 baxuri; scoatem majoretele timid, timid???????????????
ROXXY - sotul tau a mai fost la fippi la depozit, poate s-au razgandit? ziceai ca e in drumul spre serv????
ADINA - pt dureri dentare eu i-am pus paracetamol supozitor, sau panadol sirop, sau nurofen(ibuprofen) - doar pt 2-3 zile, seara; merci pt sfat, am zis ca nu i-am dat nici prima oara peritol,maibine 3-5 ml de calma baby;
ANK - vezi ca la copii "coliciosi" ai citit si de mine, ca eu vreo 2 luni dupa ce am nascut nu am fost activa pe forum...nu eram activa deloc de fapt, eram leguma
MAI, IO MA RETRAG SA NU LE INCURC PE ANCUTE, CA VAD CA TREC LA FAPTE![]()
merg sa spal gaza,sa ii dau papa si revin cu o problema...iar...pt mamicile de fetite
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
am revenit...
deci e vorba de sinechie vulvara, coalescenta labiilor -- Alessia nu are astea, ci e ceva de genul asta; adica, pe la 5-6 luni am obs o membrana transparenta in partea de jos a labiilor mici, unindu-le un pic, 1-2 mm; nu mi-am pus problema atunci, am crezut ca e normal;pe la 8 luni, la spital, punandu-i sonda pt pipi, cand a sters-o i-a rupt membrana aia; dupa aia m-am interesat si am aflat ce era; acum dr a vazut ca s-a refacut, iar e de 1-2 mm si a zis ca pana la 2 ani sa o operam???? cu o anestezie, cica, se taie...bla bla... eu ma informasem acum si i-am ca se poate rezolva si de o asistenta sau mamica, apoi un pic de unguent(nidoflor) - asta ii spusese si tutunaru unei alte mamici; ea cica chirurgical, dar indiferent de situatie, am citit ca membrana se reface; asa ca nu stiu ce sa fac...iar de la membrana asta cica se fac infectii urinare repetate...noi n-am avut, dar...
mai e vreo fetita in situatia noastra?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 LA MULTI ANI ANDREI al mamicii LALA! apropo de somn agitat si andrei al meu il are asa...dar de pe la 5 luni...f rar doarme noapte asa ca un om mare sa se foiasca doar de 3-4 ori pe noapte...nu de 10-20 :-(...iar de 3 luni e mai rau.... si dr imi tot recomanda sa ii dau Ketof iar azi la vaccin ne-a recomandt iar Ketof 5 zile seara si cica dupa aceea se va obisnui sa doarma bine... dar ala cica e antialergenic..dar da si stari de somnolenta![]() deci stie cineva ceva de acest Ketof? daca nu poate ii iau si eu Calma baby! www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
pai tu nu ai vrut sa ii dai lass baby si iti tot ziceam ca Alessia nu mai e constipata, iar acum te gandesti la ketof???? lasa-l...poate calma baby..
hai ca Alessia candvede ca stingem lumina si pormin muzica de nani o ia la fuga prin casa si rade de nu mai poate...ce-o fi zicand ea"va fac, fraierilor, si in seara asta!"
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
abramburika spune:
adina - noi pt. dinti am folosit (cu succes) fiolele homeopatice Camilia ...se gasesc in farmacii. Aveam si gel pt. dinti ... dentinale ii zice aici, dar era degeaba.
o broscuta mica, mica ...