Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Laura mersi mult, sa stii ca in decembrie intru in concediu si ma duc la doctora aceea de care mi-ai zis tu in baraol sa o inscriu pe yasmin

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am votat-o si eu pe Ioana, si pe Matei.Sper ca nu-i cu suparare ca nu las comentarii tot timpul.

Laura, nush de ce nu apare votul tau, ca vad ca scrie 99 votat de cineva si al tau nu mai apare.Si astia cu tehnologia lor .Oricum concursul vad ca e aranjat deja pt ca sunt o multime cu voturi peste 300.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 24.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Louiza, ce dulce e Yasmine cu caciulita - acum am apucat s-o vad.

Roxana, si pe mine tot asa m-au sfatuit dr sa n-o pun in premergator; pe mine nu ma deranjeaza sa ma cocosez - deja o fac, cand are chef de plimbare.

LauraD, sa te-auda D-zeu! Mai zii ca ai "mana buna" la premonitii.
Ioana la ce pagina e?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Ramona, eu nu gasesc nimic pe piciulici trimite-mi linkul cu pagina te rog

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andrei,Radu,Alma,Rares,Anna,Sara

Creata, si pentru tatal tau!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Louiza nu pot sa iti trimit linkul ca nu ma lasa.Intri pe piciulici ro la sectiunea concurs si Razvan e la pag 24

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 24.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Ramona, votat Razvanelu

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

buna fetelor

sorry..nu v-am citit ca sunt suparata rau. m-a sunat doctoritza astazi ca au venit rezultatele la analizele hormonale si sunt foarte proaste. am testosteronul de 3 ori mai mare decat normal si voi incepe tratament cu Diane 35.

si m-a pus aghiutza si m-am uitat pe net sa vad ce se spune de Diane 35 asta. mai m-am ingrozit de cate efecte secundare poate avea.

cam asta e pe la mine. ma duc sa ma ascund intr-un coltz si sa ma deprim in continuare

dumnezeule anul asta n-a fost anul meu. inafara de faptul ca am nascut-o pe Clara numai dezastre: tata mort, mama bolnava, acum incep si eu sa am probleme. kk

o zi buna va doresc

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Moni draga,imi pare tare rau dar capu sus mamico,nu iti faci deloc bine daca cazi intr-o depresie acuma,zau ,trebuie sa lupti si sa te zbati continuu in viata asta,si chiar ai pt ce lupta,ai un ingeras de fetita care sa iti lumineze viata,iti trimit un mare pupic si o imbratisare ...si noi suntem aici,de la distanta i drept dar ne gandim cu caldura una la alta si eu cred ca gandurile bune chiar ajuta,hai capu sus,am mai auzit si eu de Diane35 la o prietena,o sa ma interesez mai mult ,vor veni multi ani buni si mai putin buni cum o vrea D-zeu dar le facem fata da???

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

buna fetelor

sorry..nu v-am citit ca sunt suparata rau. m-a sunat doctoritza astazi ca au venit rezultatele la analizele hormonale si sunt foarte proaste. am testosteronul de 3 ori mai mare decat normal si voi incepe tratament cu Diane 35.

si m-a pus aghiutza si m-am uitat pe net sa vad ce se spune de Diane 35 asta. mai m-am ingrozit de cate efecte secundare poate avea.

cam asta e pe la mine. ma duc sa ma ascund intr-un coltz si sa ma deprim in continuare

dumnezeule anul asta n-a fost anul meu. inafara de faptul ca am nascut-o pe Clara numai dezastre: tata mort, mama bolnava, acum incep si eu sa am probleme. kk

o zi buna va doresc

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

moni, nu mai fii suparici trebuie sa se rezolve, gandestete la Clara are nevoie de tine in forma si vesela pentruca copii simt tot. Sa stii ca si eu am luat 3 ani diane, prea multe efecte secundare nu au fost singura problema tre sa fii atenta cand le-am oprit ma-m ingrasat.

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

Mergi la inceput