De problema cu cilindru/astigmatism m-am lovit si eu. Doi doctori mi-au pus aceleasi dioptrii, la un ochi cu minus si la unul cu plus. Urmarea, ma uitam la laptop si il vedeam trapez in loc de dreptunghi. Am mers inapoi la ultimul doctor care mi-a remasurat distanta focala, mi-a masurat iar dioptriile si mi-a spus ca e ok, ca dureaza cateva zile sa ma obisnuiesc. Dar nu m-am putut obisnui si tot asa, calcam in strachini, pana la urma am mers la al treilea doctor care mi-a spus ca dupa 20 de ani astigmatismele nu se mai corecteaza si mi-a schimbat dioptriile. Acum e ok.
D.
Eu iti recomand sa mergi in alta optica sa iti citeasca dioptriile si sa vezi daca e respectata distanta pupilara. Si eu am sfera cu cilindru la ochiul drept si cand mi-am schimbat ochelarii (in urma cu 3 luni) am avut probleme de acomodare cam vreo 3 zile si dupa totul a fost ok. Eu va recomand tuturor un magazin cu preturi pentru toate buzunarele si cu personal foarte bine pregatit - Magazin Optiblu in P-ta Dorobanti sau orice alt magazin din reteaua Optiblu sau puteti intra pe site www.optiblu.ro si puteti face programari on line. O seara buna tuturor...