Ce va spune sufletul despre credinta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ete ca le-a pierit glasul unor viteji si combatanti de pe aici!

ai reusit sa ma pacalesti de data asta. Chiar crezusem ca ai intentii bune...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Elena ,!

La cine te referi? Nu de alta dar vreau sa cunosc si eu vitejii DC...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ham

Citat:

Citat:

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

ham, geniala idee!
si eu sunt acolo in multime!!!!!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ham

Citat:

Citat:

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

pai na, zi si tu...:)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

[/quote]
In definitiv cei mai multi, necunoscuti,care se opresc aici pe acest subforum,numit SC, ce vor?
Vor sa gaseasca raspunsuri!
Si ce gasesc:persoane orgolioase atotstiutoare care denaturezea raspunsurile,vor poate sa isi bata joc de sensibilitatea dovedita de unele persoane(mare pacat, pt. ca sunt oameni care nu-si mai gasesc directia din cauza necazurilor!),vor ce?
[/quote]

Poate ca persoanele sensibile care pun intrebari serioase ... ar trebui sa le puna in alta parte. La intrebari serioase, preocupari serioase eu n-am prea vazut raspunsuri in bataie de joc. Uite-te la sub-forumul cu "Scoli, ..". Sau la "Psihologie". SC este la "Timp liber". La intrebarile aiurea mie mi se pare destul de normal sa se primeasca raspunsuri aiurea.

[/quote]

Sorana, nu te supara dar aici nu suntem la ZZ sau raspunsul tau s-a vrut o ironie?
CATEGORIC SC NU ESTE TIMP LIBER, este un timp f. important pt. noi toti,pe care ar trebui sa-l folosim pentru ca sa evoluam spiritual daca acest cuvant are o semnificatie serioasa pt. tine!
Desigur ai sa spui ca este incadrat in sectiunea Timp liber... dar te asigur ca cei care posteaza aici nu considera ca ideile dezbatute sunt de "timp liber"!
[/quote]

Nu, nu era ironie.
Vezi, fix asta e diferenta intre noi. Eu cand vreau sa "evoluez spiritual" pun mana pe o carte stiintifica, cand n-am ce face ma dau ma net pe la sectiunea "timp liber".
Nu cred ca evolueaza careva dandu-si cu parerea pe un forum.
Dar forumul poate fi util, nu doar loc de pierdut timpul, atunci cand vrei sa intrebi ceva legat de alaptare, scoala sau alte chestii de genul asta. Chestii fara legatura cu evolutia spirituala, chestii practice.
Asta e parerea mea si vorbesc serios, nu e o ironie.

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana
Eu cand vreau sa "evoluez spiritual" pun mana pe o carte stiintifica, cand n-am ce face ma dau pe net pe la sectiunea "timp liber".

Dar forumul poate fi util, nu doar loc de pierdut timpul, atunci cand vrei sa intrebi ceva legat de alaptare, scoala sau alte chestii de genul asta. Chestii fara legatura cu evolutia spirituala, chestii practice.
Asta e parerea mea si vorbesc serios, nu e o ironie.

de aceeasi parere! as aduga, ca incercarea de a impresiona pe forum, nu ajuta la nimik!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Se distreaza lumea aici pe SC!Ce Suflet,ce Credinta? Timp liber si "relash"!
Iata cum Trollii lui Elenac devin plauzibili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Voi ati vazut vre-un troll? Ca sa credeti (sau nu) in el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenac81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana
Eu cand vreau sa "evoluez spiritual" pun mana pe o carte stiintifica, cand n-am ce face ma dau ma net pe la sectiunea "timp liber".

Despre forum nu poti spune ca e sau nu e "unealta" de evolutie. E ceva neutru. Depinde cum il folosesti. Ca si un cutit. Cu el cineva poate isi taie hrana sau poate sa omoare pe cineva.

Insa sunt tare curioasa cum "evoluezi spiritual" cu cartea stiintifica.

Mergi la inceput