Aspirante optimiste > 20 (371)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

unboticutz,

da ar trebui sa fac test, dar nu cred sa fie ceva... nu ne-am muncit prea tare luna asta...

oricum o sa astept pana luni, fiindca mie imi mai vine si la 35 de zile.

http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Pe unde umblati fetelor?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetele, am venit eu de la scarbici cum spunea cineva
Titi mie HSG mi l-a facut fara injectie in prealabil, adica m-a urcat pe masa mi-a bagat un tub subtire si luuung si dupa aceea m-a mutat in sala de eco mi-a bagat monitorul intravaginal si prima data mi-au bagat apa cred ca distilata sa testeze prin acel tub se uitau sa vada unde se duce si dupa aceea au bagat solutie, nu m-a durut decat cand mi-au bagat tubul sau furtunul acela foarte subtire ca a intrat prin cervix si doare dar cand au bagat lichidul nu am simtit nimic nici nu am stiut ca l-au bagat eu ii tot ziceam doctorului cand incepe sa il bage usor si el mi-a zis ca a inceput deja de 2 minute si imi arata pe ecran!
Nu vreau sa speculez dar poate ai avut o trompa infundata! Ce injectie ti-au facut?
Adiuta e bine sa vezi la eco chiar inainte de ovulatie pt ca atunci vezi si foliculul dominant si toti foliculii mici si e mai usor pentru dr sa isi dea seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Seara buna fetele, hop am aparut si eu...Da, Carmen, am facut si eu o conizatie cu biopsie cu tot, iar la biopsie a iesit Cin I, nicidecum Cin III cum a iesit la pap. Luna trecuta am facut iarasi pap si a iesit, slava Domnului, normal.Apoi a urmat histeroscopia.
Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

eu sunt prezenta pasiv. Va citesc dand refresh la pagina din cand in cand.

Mergi la inceput

Sa vedem daca apare tickerul acum

Mergi la inceput

Moni mie imi iesisera toate rau cin III si atunci am realizat ca prima interventie a fost un dezastru si a trebuit sa mai fac una si toata povestea cu pap 4 a durat un an si 2 interventii si rezultate proaste risc ridicat.. toata ciorba! Din fericire a doua oara am decis eu cat sa-mi taie din cervix ca sa nu trec si prin a treia procedura! Dar am trecut prin momente cumplite un an, pe 8 noiembrie am implinit un an de la ultima interventie care mi-a adus si rezultate bune! Slava domnului! Numai ca am taiat si din lungime si din grosime desi doctorul m-a intrebat daca sunt sigura ca cervixul e organul responsabil de excitatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

vreau sa ninga..........

my somebody....

oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Vai Carmen vai!Bine ca ai scapat cu bine din toata povestea asta. Presupun ca atunci cand ti-a iesit pap-ul prost ai facut si testul ala ptr hpv, nu? Ca mie asa mi-a spus, ca am o rana pe col care ar putea fi de la hpv.Alti bani,alta distractie! Pana la urma hpv-ul negativ, insa ea mi-a spus ca poate fi fals negativ! Si ultima oara can am fost, nu s-a mai pomenit nimic de vreun fals test negativ la hpv...
Moni_28

Mergi la inceput

Da imi iesisera 16 si 18 cele cu risc ridicat si se declansasera imi modificasera celulele, dar am scapat de ele printr-un tratament al sistemului imunitar!
Acum la analize nu au mai aparut si de fiecare data cand am facut papul am facut si genotiparea!
Stii unii doctori nu iti spun nimic... noroc cu internetul! Pe mine toata povestea asta m-a costat o adevarata avere pentru ca nu stau in tara si a trebuit sa merg la spitale private si pe vremea aia asigurarea nu imi acoperea astfel de interventii! Acum am schimbat-o si sper sa nu mai am nevoie de ea! Oricum cel mai mult am platit pe genotipare in romania, mai mult decat dublu decat la un spital privat prestigios si cu aparate de ultima generatie unde mergeam eu! Dar cred ca partea cea mai rea era asteptarea rezultatelor!

Mergi la inceput