Aspirante optimiste > 20 (371)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

adiuta, vrei nu vrei io scot agitatele ca ultima oara a fost cu noroc.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

o sa fac testul diseara... pana la urma rezultatul tot ala va fi.

oricum pana maine nu am cum sa va anunt, asadar raspunsul il dau la raportul de dimineata.

unboticutz, sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc, dar v-am zis ca sunt chiar slabe sansele.

http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

adiutza eu la prima sarcina am facut testul dupa-amiaza si a iesit pozitiv.

Bubbu uite ce scrie despre ficat:
- trimestru 1: redu pe cat posibil cantitatea. Contine multa fitamina A, care atunci cand este in exces duce la malformatii ale fatului.
- trimestrele 2 si 3: la fel ca in trimestrul 1

Deci nu e interzis in totaliate, trebuie doar redusa cantitatea. Mi-ar fi placut sa-mi spuna si ce inseamna exces. Si mie imi place ficatul de mor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

si eu care credeam ca ficatul e sanatate pura din cauza fierului care il poti extrage din el... cand eram mica eram anemica si ma indopa bunica cu ficat ca zicea ca e sanatos ...pana culmea a inceput sa imi placa...
nu pot spune acelasi lucru despre sfecla rosie insa... aia ma fortau sa mananc pana mi s-a facut rau de la ea... acuma numai daca se intampla sa simt f fin miros de sfecla si de la distanta si vomit instant... nici sa nu o vad... si asta nu e de gravideala ca e de cand eram mica ...
si e nasol ca si aia e sanatate pura ...dar nu ma pot atinge de ea

5+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetele, Bubu sunt si eu in aeeasi poveste, am intrebat medicul pentru ca am si tensiunea foarte mica, si mi-a zis urmatoarele!
Corpul nostru in mod normal produce o cantitate mica de nicotina pe care odata ce te-ai apucat de fumat inceteaza sa o mai produca!
Deci daca cineva planuieste, chiar gravi, este indicat sa o faca treptat, sa aiba un program pentru ca astfel corpul se obisnuieste sa-si produca nicotina de care are nevoie! Pe mine m-a sfatuit sa merg la o sala de sport pt gravi atunci cand o sa raman, si sa petrec cat mai mult timp acolo unde fumatul este interzis!
Poate nici nu va fi cazul la tine pentru ca eu cand am ramas prima data, am fumat cand nu stiam, am redus cand am aflat si intr-o dimineata prin sapt 6 m-am trezit am facut repede cafeaua bucuroasa ca e o noua zi si ca am cateva tigari de fumat, dar dupa primul fum am vomitat tot, si am tot incercat toata ziua si nu a intrat deloc, si nici in urmatoarea perioada,nici mirosul de tigari nu il suportam!
Iti doresc acelasi lucru ca stiu cum este!

Mergi la inceput

Fetele, ce vrenicute ati fost azi!!
Si eu tot luni ma testez daca nu apar neamurile si daca apar atunci iau reteta lui Bubu - polidinul mancala r mama!!
Eu nu cred ca apare asa repede cu 4 zile inainte de cm, asa ca Adiuta daca e negativ mai asteapta 2 zile si mai fa-l o data, ca pana se prinde pana incepe sa produca hormonul unde mai pui ca la inceput il produce in cantitati mici!

Mergi la inceput

Eu sunt bucuroasa ca maine plec la Disneyland , de fapt maine la Bruxel si sambata dimineata la paris, nu am fost niciodata si abia astept sa vad cum e!
Asa nu imi voi petrece week endul gandindu-ma la teste!

Mergi la inceput

Carmen si mama la fel a patit cand a ramas gravi cu mine...
si ea e fumatoare inraita dar cand a ramas gravi cu mine nici sa nu auda de tigari... eu inca nu am nici un fel de greata... si as vrea nici sa nu am... dar as vrea sa mi se faca greata de tigari

in schimb la fratele meu mama s-a abtinut si le-a redus pana la zero... doar in noaptea travaliului a stat pe wc si a fumat un pachet de Camel ca nu mai rezista de dureri...
iar la sora mea nici gand de rau de tigari ...a fumat toata sarcina ca o serpoaica si culmea dintre toti cei 3 muschetari ai lu mama sora mea e si cea mai zdravana... ca fizic si ca rezistenta ma refer... rar o aud sa fie racita si toata ziua alearga ca nebuna... are o energie de nu am vazut...pe mine ma oboseste numai cat stau si o privesc cum se foieste prin casa
iar fratele meu cu care nu a fumat decat in noaptea travaliului e cel mai bolnavicios si are si o gramada de alergii... la praf la polen la muscaturi de tantar etc...
eu nu ma pot vaita ca sunt bolnavicioasa... ca inafara de o raceala maxim 2 pe an nu am altceva... dar nici energia si tonusul sorei mele nu le am

acum eu cred ca si cu fumatul asta in sarcina e o loterie...cum iti e dat de sus pana la urma...

5+

zmeurica mea

Mergi la inceput

si ca tot am vbit de raceli...
cred ca ma incearca si pe mine o raceala ...ma gadila nasul si curge si stranut ...

fetele sariti repede cu un leac babesc ca nu o mai pot da pe polidine de data asta ...

5+

zmeurica mea

Mergi la inceput

Draga mea ai putea sa bei un neocitran contine paracetamol, si nu stiu daca e indicat, dar am citit mai sus ca e! Partea buna a neocitranului e ca baut in faza incipienta iti ia toata raceala!
Fete voi ce ziceti de paracetamol?

Mergi la inceput