Bucurii de sept-oct 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Elenia, facem bine!
Te asteptam mai des pe la noi!

Eunice, un pentru cafea!

Vad ca-s pupacioasa de dimineata. Mai vine cineva la ?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Lilina, ce misto ..impachetari cu cioco..sa-ti fie de bine!

Zina, sper ca esti bine. Eu lui Petru nu i-am facut ROR-ul era optional pe vremea aceea, iar eu stiam ca atunci in Marea Britanie nu se administra deloc din cauza controverselor.
Din pacate, Toma l-a primit, ca eu habar nu am avut ca acum e obligatoriu si ca e acelasi lucru Priorixul cu Ror, altfel l-as fi refuzat.Da, eu de fel, nu prea sunt de acord cu vaccinurile.

Gety, te-ai lamurit cu Dino padul? ca nu am avut timp sa fac poze, scuze.. Si la mine sunt cam tot 24 gr in casa, eu fie ii dau ciorapi, fie pantaloni in casa, nu amandoua, iar in picioare ii pun papucei.

Ramo, pe unde umbli?

Alexandrina,Lexi, Scumpik, Elenia, Monique

Cata, sarcina usoara iti doresc! nici eu nu am avut greturi la a doua sarcina.

Din ciclul Petru: ieri a fost la gradi o psiholoaga sa ii evalueze, i-a pus la masute sa deseneze.
Ce a facut Petru: s-a ridicat de la masa s-a dus la ea si i-a zis:
Esti fff draguta, imi dai si mie nr tau de telefon?
Aia a zis ca nu si sa se duca la masa sa deseneze. Petru s-a dus la locul lui si dupa 2 min s-a dus iar la ea cu un pix si un servetel: Si, totusi, esti ff draguta, imi scrii aici nr. tau de telefon?

Ce ma fac eu cu baiatul asta?

Acasa l-am intrebat: Pai cum mai Petru nu ai zis tu ca esti insurat cu Carina, nu s-a suparat nevasta-ta pe tine? (m-a anuntat acu vreo 2 saptamani ca s-a insurat cu o fetita de la grupa mare, ca si-au facut verighete de carton)
Raspunsul: Pai nu cred ca stie.

Sper ca v-am binedipsus.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Eunice - e tare scump Petru . Dragos al meu fuge de fete si fetele fug dupa el sa-l pupe.

La toate fetele cate un .
Mai citesc din urma si revin

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza, multumesc de cafea. va servesc si eu cu papa bun

mai Eunice, cine ii face "antrenamentul" lui Petru ? tz tz tz, o sa fie "spaima" fetelor

am fost cu Vladone la intepat, a plans tare dar s-a potolit repede. a spus "buna ziua" cand a intrat in cabinet, era tare vesel zicea ca vrea sa se dezbrace si sa se masoare a ras d-na dr de el
am inteles ca peste 2 luni incepem vaccinarile cu Havrix, impotriva hepatitei. Voi ce stiti ?

adriana, pupam Dudu. poate s-o fi lovit la picior, de-l doare genunchiul

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.

Sunt aici. Aseara am scris un mesaj de 3 ori, dar mi l-a sters una bucata copil care nu ma lasa la calculator....asa ca am renuntat.

Adriana sanatate multa. Dudu s-o fi lovit la piciorus, nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.

Lili hai ca ati scapat si de albinuta.

lexi ce de bunatati o sa aveti pe masa .Cred ca va este dor de mancarurile traditionale. Veniti in tara ? Am inteles eu bine ? Cand?

eunice cred ca Petru al au va fi un mare crai

GETY eu m-as tine de promisiune daca as avea cu ce. S-au dus toti fulgii.....asteptam.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna dimineata la toate fetele,

Eunice, tare dragalas Petru, se vede ca-i istet foc. M-ai mai linistit cu ROR-ul. Merci mult, te pup.

Lilina draga, dar Harvix-ul pt.ce este (am sa intru npe net sa ma documentez)? Imi spui te rog ce vaccinuri obligatorii se fac de la 2 ani in sus? Pupici

O zi buna va doresc la toate

Zina si Rares (26.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Doresc sa urez La multi ani fericiti dragelor noastre sarbatorite Alina si Lili!
Va doresc o viata frumoasa, plina de bucurii si impliniri!

Flori pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata. Fetelor, ma cam doare capul, parca-s in ceata... Imi revin eu, sper ca repede.
M-a amuzat Petru!
Adriana, sanatate, poate s-o fi lovit Dudu la piciorus, sau o fi calcat gresit...
Multumesc de cafea si de papa (Eni si Lilina).
Lexi, sper sa reusesc azi sa-ti trimit ce te intereseaza, m-am gandit eu la niste chestii faine.
Revin, sper sa-mi treaca si capul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

wow, AlinaMoro si MamiLili
sa fiti sanatoase si fericite si iubite
LA MULTI ANI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Adriana, nepotelul meu la fiecare raceala avea probleme cu picioarele, nu mai putea sa mearga, schiopata. Cica sunt reactii si reactii la copii, unii fac brobonele pe corp, la altii li se inflameaza ligamentele...Dupa ce ii trecea raceala era ok.
Fetelor, eu sunt ceva mai bine dar ma menajez: mama face curat si eu caut pe net de-ale mele: o clinica unde trebuie sa imi fac o analiza.
Va pup.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput