Bucurii de sept-oct 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
lilina spune:
huooo, si eu cum mai ajung la serviciu, tu o iei pe jos, "jmechero" io fac autostopul pana la autostrada, ciuciu
bine ca s-a bagat metrou pana aproape si de-acolo cu sania
o sa-mi iau un caine, sa ma traga
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
dupa amiaza merg cu Vladone la facut de Prevenar, daca ninge si nu pot sa ajung cu sportiva mea, te homor
Lilina &
microbu spune:
Buna dimineata! (EDIT: acum e deja pranz dar de dimi m-am pus pe citit/scris
)
Mira
pt urari! Ai o scumpete de baiat, tare dulce e cand se grabeste sa spuna ceva.
Eni m-a speriat de-a dreptul mail-ul de la tine
. Socante imagini.
Eloise ma bucur sa te citesc, pupam Vladutzu frumos
. Interesant articolul, multumim.
Gety
frumoasa Maria Diana. Vroiam sa te intreb demult, la voi in casa e frigut? Mereu o vad f imbracata in poze.
Si noi luam 10zile/luna BronchoVaxom. Sper sa fie ok, abia maine incepem tura2 si nu vad schimbari.
Lexi
sper ca esti ok, sa va rezolvati cu bine problemele. Abia astept sa va vad. Iti tin pumnii cu regimul.
Lilina, ce gustarica delicioasaaa
. Astept impresiile despre impachetarile cu ciocolata. Eu le ador pe cele cu parafango si alge marine, au un efect minunaaaat.
Cata, te asteptam cu vesti de la eco.
Fetelor vroiam demult sa va spun ca si noi am avut probleme cu dureri de burtik si scaune moi si le-am rezovat definitiv cu eliminarea laptelui praf si dupa o cura cu Debridat. Acum bem lapte Zuzu albastru.
Monique, eu eram in zona dar citeam de zor dinainte
. Mai da si tu buzz pe mess daca te plicti. Deci gasesc zapada cand ma duc acasa??? Ce dragutz.
Eu nu vreau zapada mare, ca nu am cu ce sa ajung sa duc copil la gradi si apoi la job
.
Revin cu detalii despre noi in partea a doua.
Monique_new spune:
Lilico ti s-a indeplinit dorinta, nu mai ninge
, deci am scapat de " homorul " tau
. Bafta la Prevenar dupa amiaza.
Andra sincer nu ma plictisesc, pantru ca am de predat o inventariere anuala maine
, dar mai bag nasul si aici sa ma relaxez.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
MONIQ, nu poa' sa ninga doar la tine pe bloc ?
Lilina &
xandrutza_76 spune:
Si la noi e ceva zapada, dar nu a mai nins...
Amuzant dialogul Moni-Lilina ![]()
Sandra, bine ca ati rezolvat problema durerilor de burtica.
Moni, spor la lucru!
Lilina, bafta la Prevenar!
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina MONIQ, nu poa' sa ninga doar la tine pe bloc ? Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |
Hi hi

eu vreau pe langa bloc....deci ajunge cu siguranta si la tine. La prima zapada
iti fac un Om de Zapada cu dedicatie la tine la scara ....sau vad eu ce idei imi vin 
1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
hai-hai, ia vezi, sa nu te atingi de Lighting McQueen a mea
!
Lilina &
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina hai-hai, ia vezi, sa nu te atingi de Lighting McQueen a mea !Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |

1 Anisor
2 Anisori

Adriana mica spune:
Buna "dimineata",
Acum ca m-am intors, incerc si eu sa tot citesc ultimele capitole.
Multa sanatate tuturor Bucuriilor bolnavioare!
Tocmai cand credeam ca am scapat de sezonul virozelor, Dudu nu se simte tocmai in forma: il necajeste o tuse productiva iar dimineata s-a trezit cu un ochisor rosu. Deocamdata luam Fluimucil si Tobrex, bine ca nu face febra. Am hotarat sa stea acasa pana marti, poate isi mai revine. Sunt totusi ingrijorata de faptul ca acuza durere la un genunchi; de fapt, daca il masez nu se plange de durere, dar merge schiopatand. Este posibil sa se fi lovit, dar nu vad nici o ameliorare de pe o zi pe alta. Of, sper sa nu fie ceva grav!
Mirabela, foarte dragute filmuletele cu David, cum vorbeste el cu accent moldovenesc (si eu sunt moldoveanca!). Cam la fel vorbeste si Dudu, un pic "grabit" si repetand anumite lucruri care ii plac.
Lilina, bafta la vaccin!
Monica, si eu vreau sa ninga! Dar nu in Bucuresti, unde se transforma totul in mazga in cateva ore!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...