Bucurii de sept-oct 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Mamilili si Alina multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi

Cristina si mie mi se pare cam lunga poezioara, chiar daca e f frumoasa, spor la invatat

Gety am scapat repede de pampers, dar nu de tot, doar cand stam in casa, ca la nani si cand iesim ii pun, inca nu e pregatit sa scape de tot

Eni haios rau Petru

Anca, mamica de www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Cu olita ne merge destul de bine, pana azi i-am lasat olita la vedere in camera, iar astazi i-am dus-o in baie sa vad ce face. Si cand vrea pipi merge si face la olita, singura problema este ca daca e imbracat, sau are chilotei nu imi spune sa-i dau jos, fuge si se pune asa pe oala si face pipi , sper sa se obisnuiasca si sa spuna si asta, sa nu mai ude hainutele. Dar sa nu credeti ca am scapat de tot de pampers, asta doar in casa cand e treaz, ca la nani si candiesim afara e cu tot cu pampers

Asa ca fetelor, cele care nu scapati de pampers eu va zic sa nu va grabiti, ca fiecare are timp. Mi-e toti care ma intrebau daca face la olita si le ziceam ca nu imi spuneau ca nu e bine, ca e mare ...stiti continuarea, dar eu nu mi-am facut probleme. Asa a fost si cu suzy, cand a fost sa fie am scapat tot foarte usor

Anca, mamica de www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La multi ani sarbatoritelor!
Multumim pt aprecieri.
Pai, Lilina, tocmai asta e..ca nu il antreneaza nimeni..Parca era insa o reclama mai demult cu unu care cerea un nr de telefon.

Crisnemes, fff luunga poezia raportat la varsta...

Scumpik, daca merge la olita chiar si imbracat inseamna ca nu mai aveti mult. E un pas inainte cand el constientizeaza ca trebuie sa fac ceva si merge la olita..chiar si imbracat.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Noi tragem chiulul la olita...
Fetelor, va doresc un week-end frumos si multi pupici sarbatoritilor de duminica (daca-i aveti sau sunteti).
P.S. Lexi, ti-am trimis pe mail niste retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Alina si Lili, La multi ani cu sanatate, fericire, succese si impliniri alaturi de cei dragi!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Va multumesc fetelor pentru urari, va doresc si eu numai bine.

La multi ani Lili!
Iti doresc multa fericire si numai bucurii in viata!

Nu v-am servit cu nimic azi ca n-am reusit sa intru mai repede, acum e prea tarziu, asa ca va las cate ceva pe dimineata.

si www.casagheorg.ro/images/tort-inima.gif" target="_blank">TORT.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aoleu, Alina, ce bine arata toate! Eu m-am multumit sa privesc, nu de alta dar ma urecheaza lilina Multumim de tratatie
Xandrutza, saru-mana mult pentru retete!
Azi tati s-a hotarat sa n-o mai culce pe Maria la pranz, asa ca la 10 seara fii-mea a picat lata. Chiar sunt curioasa cum va dormi in noaptea asta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Poftiti la
Alina, multumim pentru tratatie. Foarte frumos tortul.
Lexi Cum a dormit Maria?

Mergi la inceput

Neata...la amiaza!

xan multumim de cafea!

Lexi si eu vroiam sa te intreb cum a dormit Maria...pana dimineata?

Alina forte aspectuos tortul, banuiesc ca a fost si foarte gustos

Eni asta am zis si eu, ma bucur sa isi da seama cand vrea sa faca pipi sau kk, de acum va fi mai usor sa scapam de tot de scutec.

Poze cu copilutu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna searaa!

Slaba miscare, ocazie cu care n-am putut vedea pozele de sub "Tortul" Alinei! Nik nu mai vad!

Scumpik_lui, Maria intra cu mine si cu bunicile in baie si incepe sa zica pisss... Iti da si hartie igienica... Numai cand face ea nu zice nimic. Mutulica ccc ca pestele...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput