Puiuti de Randunici 2008!! (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI ECATERINA - SOVI! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita alaturi de randunoiul si puiul tau frumos si sa ti se indeplineasca dorinta sa vina si bb2!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

simo, simonette ...sanatate puiutilor, sa treaca usor si repede boala!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

citesc din urma si revin,

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

bau!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

LA MULTI ANI REBECCA DE CLAU, SOFIA DE OLGUTZIKA, ANA DE PIDANA, MATEI DE NICOLETA!

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Pentru Simonici, stati linistite ca mai bine fac puiutii mici acum varicela ca nu prea stiu sa se scarpine decat mai tarziu cand isi pot rupe bubitele si sa ramana cu semne. Am o prietena care a nascut in ianuarie si in martie a facut fetita mare varicela si bineinteles ca a adus si la cea mica care avea doua luni. Ia ghiciti cu care a avut probleme mai mari.... cu cea mare desigur

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Multa sanatate baietiilor de Simo si Simonette.

La muklti ani Ecaterinelor!!!

Mama cred ca m-a simtit pt ca azi dimineata a venit la mine. Am bucataria luna si eu am citit un pic cat a dormit piciul ca aveam legumele facute.
Tuchi ma joc pe doizece.ro

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna ziua fete dragi,

Ariel poti sa ma ajuti si pe mine sa intru pe mail-ul comun, ma intereseaza si pe mine subiectul cu vaccinul pt cancerul de col uterin. Am o nepotica si mama ei (verisoara ei) nu stie ce sa faca ? daca sa ii faca sau nu. Ariel

Si inca o intrebare: stiti cumva au aparut normele la legea cu banutii de indemnizatie ? ce acte trebuiesc depuse? ce trebuie facut ?

Multam si o zi buna...ma intorc la butoiul meu

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cami-vecinica, s-a hotarat: microfon Bratz si Bella Balerina...deocamdata. Si daca te-ai hotarat fugi repede prin magazine ca la jucarii deja e bataie, cica la Metro e gol deja.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LMA CU SANATATE,CATA DRAGA!SA-TI DEA DOMNUL MULTE BUCURII SI TOT CE ITI DORESTI!
LMA CU SANATATE KATERINA ZIS SOVI.SA-TI DEA DOMNUL TOT CE ITI DORESTI!
LMA CU SANATATE BBILOR NASCUTI IN ZI DE 25!

Sanatate la puiuti,in special puilor mari si mici de Cuscra,Simonette si tuchi.

Nu ma mai vait,ca destule aveti si voi,dar si Teodora s-a tot trezit azi noapte,de fapt eu nu am dormit niciodata toata noaptea de cand este ea.
Am fost la med de familie si mi-a recoltat 4 eprubete de sange pt analize + analiza urina si la ea.
Pe mine ma doare cel mai tare ca Teodora nu vrea sa vada lapte praf si nu mai merge pacalita nicicum,nici cu biba (urla de zici ca o omori),nici cu tzutzuroiul,nici cu lta..
Iar la tzatzi scade considerabil.
O sa-mi spuneti ca nu va muri de foame si asa e,dar oare va fi bine sa traiasca doar cu branzik,iaurtel si piureiase,fara lapte??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput