Puiuti de Randunici 2008!! (146)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
clau nu stiu decat ca si copilul ala se trezea des noaptea, alte detalii nu am..e la mana a nu stiu cata informatia..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
tocmai s-a trezit ...a dormit 10 minute 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
Simo27 spune:
Am sosit de catva timp de al dr cu baietii!
David nu are varicela
ci o alergie la ceva ce nu i-a picat bine
!avem claritine si debridat,pt bubite mixtura mentolata!iar pt tuse eurespal si pt gat pastilute cu albastru de metil:plantusin!plus ca mi-a dat sa-i dau 5 zile zentel...a zis ca macar o data pe an trebuie sa ia!deci,e bine
!eu ma bucur ca nu are varicela
!ca acum ,in prag de sarbatori,asta mi-ar lipsi
!
Samuel a tras saracutu niste plansete cu lacramioare
!i-a rezolvat putzica
..tare multa mizerie
...a zis ca nu e de mirare ca a avut infectie,ca la ce era acolo !tb sa ii picur apa oxigenata de fiecare data cand ii schimb papmersul iar maine la baita sa ii decaloteze tati putzica !si vineri la control...pana la urma am stat si eu acolo cu Sam,ca nu il puteam lasa,mai ales ca ma striga !saracutu....mi-a mai zis ca o sa planga cam de cate ori face pipi...ca il ustura!la David nu a fost asa de rau la putzi,dar........
Eu sunt cu gatul in pioneze
,tusesc
!daca aseara eram bariton,de dimineata sunt Bas
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
underqueen spune:
Cuscra mersi!
ce face nora-mea?
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
lianam spune:

LA MULTI ANI puiutilor TUDOR STEFAN, MIHAI-SUFLETEL BLOND, PATRICK sa fiti sanatosi, veseli si cumintei!

luny
eu am calma baby de cand era teo mica miiiicaaa
.... "ne cunosti" de ceva vreme, asa ca ramane sa tragi tu concluzia daca a functionat
....eu nu am din asta cu cirese cum zici tu, poate o fi mai bun; al meu cred ca e cu musetel, si scrie pe el ca e pentru agitatie nervoasa datorita colicilor, dintisorilor si insomnii; eu ii mai dau si acum cateodata (mi se pare ca ii face bine la burtica mai ales cand e un pic constipata - desi rarut are ea probleme din astea)....dar incearca, poate cine stie, merge; ca depinde si de la copil la copil ![]()

Liana, mami de Teo
cami33 spune:
Marketing
Un tip tanar se duce la un supermarket sa se angajeze. Managerul il intreaba:
"Ai ceva experienta in vanzari?"
Tanarul raspunde:
"Da, am fost comis voiajor."
Managerul, placandu-i tanarul, ii spune:
"Bine, esti angajat! Incepi de maine iar la sfarsitul programului am sa vin sa vad cum te-ai descurcat in prima zi."
A doua zi se prezinta omul la treaba, isi vede de ale lui, iar la sfarsitul programului vine managerul si il intreaba:
"Ei, cate vanzari ai facut astazi?"
"Una." Raspunde tanarul.
Managerul:
"Cum una? Media de vanzari pe angajat la noi este de 20-30 pe zi! De cat ai vandut?"
Tanarul: "De 101.237,64 dolari."
Managerul: "101.237,64 dolari ?!?!? Da' ce i-ai vandut?"
"Mai intai i-am vandut un carlig mic de pescuit. Dupa aia i-am vandut unul de dimensiune medie. Dupa aia i-am vandut o lanseta. Pe urma l-am intrebat unde merge sa pescuiasca si mi-a spus ca pe coasta, asa ca i-am spus ca-i trebuie o barca, asa ca am fost la raionul de specialitate si i-am vandut
salupa aia cu doua motoare. Pentru ca mi-a zis ca Honda e prea mica ca sa remorcheze salupa, l-am dus la raionul auto si i-am vandut un Jeep Grand Cherokee."
Manageru', stupefiat:
"Cum, a intrat un tip sa cumpere un carlig mic de pescuit si tu i-ai vandut o salupa si un 4X4 ?!?!?!"
Tanarul raspunde: "A, nu... Tipu' a intrat sa cumpere un pachet de tampoane pentru nevasta-sa, iar eu i-am spus ca, daca tot urmeaza un weekend nenorocit, ar fi mai bine sa se duca la pescuit!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
underqueen spune:
simo
puiul mic! sa treaca repede!
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
Simo27 spune:
La multi ani bebelusilor aniversati azi!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
CristinaGoji spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Doamnelor dr si nu numai, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de siropul asta(ingredientele),vi se pare ceva dubios la el?.. as vrea sa-l cumpar ptr Mufa in speranta unui somn linistit si fara treziri! mi-a spus cineva de el..http://www.pcfarm.ro/produs/1846/CALMA-BABY-sirop-calmant-cu-gust-de-cirese-pentru-sugari-si-copii- LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Cine ti-a spus de el probabil avea copil cuminte in dotare. Am incercat la Vladut, fara nici un efect. Bani aruncati in vant. Imi pare rau.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

mi-a spus cineva de el..