Fenotipare limfocitare
Ma pregatesc de un FIV si de capul meu (si cu ajutorul vostru - multumesc Mihaele
) am inceput sa caut acolo unde nici un dr nu a parut interesat sa caute, multumindu-se sa-mi puna sec emblema in frunte: sterilitate inexplicabila.
De fapt, nimic nu e inexplicabil, ci insuficient cautat sau tratat.
Am facut printre altele si fenotiparele limfocitare si am nesansa ca celule NK CD16+ CD56+ sa aiba titrul crescut -- 29% (normal 2-21%)iar limfocitele T si B in valori totale /mm , scazute.
Stiu ca au mai fost fete cu rezultate asemanatoare si as dori sa aflu ce s-a recomandat.
Nu am nici o boala autoimuna, nici o boala cronica, doar o infertilitate aparuta de cca 6 ani.
Din cate am citit , corticosteroizii ar fi singura metoda de tratament acceptabila, la ora actuala.
Am TSH usor crescut si astept si titrul la SAFL.
Raspunsuri
mihaele spune:
Iubita ai facut fenotipare limfovitare la Institutul Victor Babesi cand ai luat rezultatul ai intreat sa vorbesti cu doctorul ? Medicul sef de laborator?
Dac nu ai vorbit cu el dute si consultate cu el este un medic foarte cumsecade.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
goldi spune:
Nu are program decat marti si joi, intre niste ore la care mi-e greu sa ajung, iar prin telefon nu vrea sa dea relatii.
marynik spune:
Fetelor , ma intereseaza si pe mine aceste analize
Spuneti mi si mie exact ce trebuie sa fac , vreau sa le fac si eu tot de capul meu , nici un dr nu mi le a recomandat , insa nici eu nu accept asa usor diagnosticul de sterilitate inexplicabila
Va rog sa ma indrumati si pe mine , unde si exact ce trebuie sa cer
Merci mult 
O vesnica aspiranta
mihaele spune:
marynik iubita analiza se face la Instirtutul de Imunologie Victor Babes analiza se numeste Fenotipare limfovitare nu trebuie programare Institutul ete pe Splaiul Unirii intre Izvor si Opera analiza costa 260 ron
goldi dute iubita la Dr este tare cumsecade vorbeste cu el consultatia costa 150 lei vechi sunt sigura ca ati va da tratamentul adecvat. Asa ec faci stai cu rezultatul prost in buzunar nu ati va da nimeni tratament te rog din suflet mergi cu rezultatul la medicul de acolo. Te pup si ma bucur ca tiam fost de ajutor

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi