Referinte+CV modele

Referinte+CV modele | Autor: bibyrox

Link direct la acest mesaj

Bunaaaa

Am si eu o mare rugaminte. Se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un model de cv si un model de scrisoare de referinta?
Ma intereseaza sa stiu cum trebuie sa arate un CV. Am unul pe bestjobs dar nu mi se pare ca arata ok.
A-propos si-a gasit cineva job pe bestjobs sau pe vreun site cu job-uri?

Multumesc frumos pentru ajutor!

O mamica in al-!!!

Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007

Poze Bogdan
Casuta noastra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui bibyrox

Bunaaaa

Am si eu o mare rugaminte. Se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un model de cv si un model de scrisoare de referinta?
Ma intereseaza sa stiu cum trebuie sa arate un CV. Am unul pe bestjobs dar nu mi se pare ca arata ok.

O mamica in al-!!!

Biby

Poze Bogdan
Casuta noastra

Noi mai facem recrutare (respectiv angajari ) si pe site-urile mentionate..depinde de pozitia promovata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Multumesc frumos pt raspuns! Sa inteleg ca lucrezi la o firma de recrutare? Eu imi caut de lucru si... sincer nu ma suna nimeni de pe site-urile astea. Astazi intr-adevar am primit un telefon pt un post de director operatiuni si maine merg la interviu sa vedem...
Normal, in cartea de munca sunt director vanzari dar eu ma ocup mai mult de partea financiara a firmei.. Si lucrez de 12 ani la aceeasi firma. Cum am terminat liceul m-am si angajat!

Dar am mare nevoie de un model de scrisoare de referinta!!! va rog mult!!!

O mamica in al-!!!

Biby

Poze Bogdan
Casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

bibyrox fa-ti cont pe ejobs, acolo au model de cv.
de fapt cind iti faci cont acolo compleetzi si cv-ul.
iti spun asta pentru ca eu mi-am facut cont acolo, mi-am facut cv si chiar de pe ejobs am gasit de lucru. si pot sa-ti spun ac un job super fain si paltit bine si companie mare.
bafta multa

http://tt.lilypie.com/LBVop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bibyrox

Bunaaaa

O mamica in al-!!!

Biby

Poze Bogdan
Casuta noastra
Buna! Linistita poti sa-ti faci cont pe ejobs.Eu de acolo mi-am gasit un job, bine platit, chiar daca am asteptat 10 luni ss apara....:)
acolo ai model de CV care e mai complex decat pe bestjobs.
Bafta si nu dispera, ca vei gasi de lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Bibyrox, pe mine m-au sunat foarte multi de pe ejobs, chiar ma bucur ca am cv acolo. Asa mi-am gasit toate joburile care "sa mearga" cu scoala si angajatori ok.
Bafta!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca dai o cautare pe google gasesti modele destule.
si da, mi-am gasit job de pe site-urile de recrutare.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Ramonika are dreptate. Modele de CV sunt gramada. Si de SI.
Mai important e cum il faci, sa sti sa iti subliniezi calitatile si sa iti pui in ubmbra dezavantajele. Desi cu dezamagire am constatat ca sunt o gramada care au reusit cu minciuni grosolane in CV, dar frumos ticluite.
Da, si eu mi-am gasit job de pe site-urile de recrutare.

Mergi la inceput