LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 15
adalia spune:
Mulumim si tie, Jasmina, pentru urari.
Lucas cum mai e?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmin012 LA MULTI ANISORI!!! din partea noastra, cu scuzele de rigoare pt intarziere, urmatorilor bebelusi, pe care nu i-am felicitat la timp: JOSHUA ANDREI EVA ELENA ILLANA ADELINA ANA-SOFIA SOPHIA BOGDAN ALEXANDRU MIRUNA DAVID PATRICK SABINA ELENA si ANA ALESSIA NUR MARIA ALEXANDRA IRINA DARIA NAOMI si sarbatoritilor de azi: ADALIA CHARISA CEZAR RARES ii pupam pe toti de-i albim: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
Roxxy80 spune:
Matei mananca de pranz la 12 si de aceea nu iesim dimineata. Nu am deloc timp dimineata.tare mi-ar fi placut sa ne cunoastem. daca iesi dupa-amiaza sa-mi scrii pe PM ca sa stiu daca vin in Plumbuita sau merg la noi in parc.
| citat din mesajul lui ellis ROXXY - SI NU PUTETI IESI ACUM, D E LA 11-12? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor
ellis spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Matei mananca de pranz la 12 si de aceea nu iesim dimineata. Nu am deloc timp dimineata.tare mi-ar fi placut sa ne cunoastem. daca iesi dupa-amiaza sa-mi scrii pe PM ca sa stiu daca vin in Plumbuita sau merg la noi in parc.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor |
A papa la 13.30, de la 14-14.30 la 16-16.30 nani, asa ca nu prea avem cum sa iesim dupa amiaza; daca adoarme mai devreme dau pm;
noi acum iesim
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Jasmin012 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui adalia Mulumim si tie, Jasmina, pentru urari. Lucas cum mai e?
Lavinia mami de Carisa Adaliaa happy mom |
Lavinia, cu placere... Lucas e un bandit... se joaca cu tot ce e interzis si ne joaca pe noi pe degete... In ultima vreme se rasfata mult, da capul pe spate in rasfatul lui si cade, se loveste de toate alea... Nu prea plange, doar daca se loveste rau... Si e in continuare dependent de mami... are asa-numita boala mamita
... tati ii mai pune manele in week-end, ca in rest nu-l las eu)... sau poate vrea sa dirijeze, ca eu ii pun muzica clasica... inca nu-mi dau seama de la ce e...Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi salutiiiiiii ellis mersi frumos! eu sufar de dezordine... niciun lucru nu e al locul lui! si eu le las pe unde apuc in fucie de noile trupei mici! ankule si noi facem kk moale si de 2 ori/zi fara lapte de vaca ... si uneori sunt si iritate! de schimbat nu reussesc nicium s-o fac ... revin ca-i mare scadal PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
Pussi eu ma cam folosesc de reclamele de la tv sa il pot schimba pentru ca nu mai pot sa alerg dupa el

Raul nu facea moale... doar ca facea de 5 ori pe zi
si exact in locul in care era kk se irita... Acum sa vedem cum merge si asa... ca iritatia se duce incet Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
bb_yasmi spune:
voi ce mai faceti de papa azi??
eu i-am dat iasminei la micul dejun painica cu pateu de vita si dovleac copt (care nu a vrut deloc, nu ii place). acum la urmatoarea masa ma gandeam la paste de cus-cus cu sos si carnita de vita, dar oare merge daca a papat si pateul tot de vita????
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Buna,
Ellis, imi pare rau ca ai avut si tu parte de asa o noapte. La noi a fost mai bine (ceea ce oricum inseamna ca se trezeste de cateva ori, dar macar adoarme inapoi;-)
Cred ca este greu in garsoniera cu bb... Aveti sanse sa va mutati sau e un proiect mai de viitor?
BB, de ce nu? Si lui Floris ii place foarte mult cus-cus. Dar azi chiar nu stiu ce sa fac... E si al meu acasa (are liber), dar el oricum nu mananca la pranz cald, deci pot sa fac de doua ori mancare !
Doar sa-l conving pe el sa faca, sa vedem ;-)
bb_yasmi spune:
adina, deci nu are nimik ca e tot de vita?
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adalia spune:
Te inteleg perfect, Iasmin. Teama asta ne cuprinde uneori pe noi, mamele, dar eu ma gandesc ca Dumnezeu o iubeste pe fetita mea mai mult decat o iubesc eu, si ca El o poate feri de orice lucru rau mult mai bine decat as putea eu sa o feresc. Nu imi ramane decat sa ma gandesc si sa cred ca El va avea grija de darul pe care mi l-a facut si imi va da putere sa cred asta din toata inima mea.
| citat din mesajul lui Jasmin012 Nu prea mai stim ce s-a intamplat pe-aici, dar uram sanatate multa piticeilor bolnavi si il felicitam pe Iustin pt plecat si ii felicitam si pe ceilalti care au facut acelasi lucru fara stirea noastra, dar si pe cei care au facut tot felul de nazdravanii... Noi am facut ieri 8 ani de la casatorie... nu am sarbatorit in mod expres... o sa facem asta sambata, cand o sa ne bucuram ca am primit de ziua noastra darul cel mai de pret... Fetelor, poate sunt nebuna, nu stiu, o sa va zic si voua despre ce e vorba, poate mai trece cineva prin asa ceva: am momente, ![]() ![]() , cand n-am ce face, si mi-e foarte teama, o teama de moarte... sa nu cumva sa i se intample ceva rau lui Lucas... Imi trec prin cap tot felul de ganduri, ca nimeni nu e ferit de moarte, ca in zilele noastre se poate intampla orice, si ca prin orice as putea trece numai peste moartea puiului meu nu... as innebuni...Ma rog, nu mi se intampla des asta, ci din cand in cand... poate ca sunt nebuna...hm Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
ancadragoman spune:
pai nu are mai ca pateul e pateu si canea e cane![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA