Praline belgiene (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Luci,ma bucur ca ai scris!!!Noi plecam in ro vineri cu Blue air (vinerea ailalata). S-a mutat s-s mutat da unde?Amaai amaai amaaai
Pusici multi , zbor placut in Ro si incarca-ti bateriile cu energie si sufletul cu putere, frutuna a trecut deja acum doar vaporul trebuie repus pe linia de plutire!

Miha, ma eu nu ma grabeam acum doua zile, am avut impresia ca tu te grabesti am zis sa nu deranjez :)Pe bune pe cuvant de cercetas!Nu uita te rog sa-mi dai contul!!

Ninette, cum mai este cu Alex? Astea la ureche sunt periculoase rau nu doar ca auz ci si pt ca in ureche sunt centrii vestibulatori..!

Scumpi, pusici lui Sebastianeke, oof ooff, asa o burtica mica si-l doare saracutzul.....

pusici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Oana intradevar mi s-a parut ca te grabesti, caci de fapt vroiam sa te invit la lunch, eram oricum in pauza de masa; de-aia imi luasem si paltonul si geanta cu mine, caci altfel ieseam neechipata; nu-i nik, data viitoare cand mai ai zi libera, da si tu o fuga pana la mine si iesim sa mancam in pauza; la De Met in Groot Bijgaarden centru au un wok absolut bestial; deci, ramane stabilit , ma anunti cand poti tu, caci eu pot oricand intre orele 12 si 14; ar fi si pacat, caci esti la o aruncatura de bat de mine.
Cont trimis pe PM, pusici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Nina, imi pare rau sa aud ca Alex e bolnavior. Of ce-o fi in sufletul tau..... Ii doresc sa se insanatoseasca repede si pana la plecarea in tara sa fiti cu totii intremati si voiosi. Va doresc drum bun, calatorie placuta si sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
Scumpi, la fel si tie, ii doresc lui Sebastian sa se faca bine repede, repede si sa-i reapara iar zambetul ingeresc pe fata. Pupici pe obrajorii lui bucalati.
Morgane, ma bucur ca in safarsit am auzit vesti de la tine si as putea zice ca nu-s rele deloc. Ia partea buna a lucrurilor adica bucura-te de liniste, sigur in perioada asta iti vei reveni, iti vei incarca indeajuns bateriile ca sa poti merge mai departe, poate ai sa inveti iarasi sa zambesti, ti-as propune o cura de "praline" din cand in cand. De-acum trebuie sa gandesti la viitor, lasa trecutul pt ca-ti aduce stari negative, fa in asa fel incat sa-ti fie tie si Biancai bine, fi mai egoista si gandeste-te la binele tau, iar pe el lasa-l cu "fericirea" lui care sigur intr-o zi ii va da un sut undeva.
Iti doresc calatorie placuta in tara, sarbatorile sa-ti aduca linistea si pacea atat de dorite si sa te intorci acasa alt om. Precis familia ta va contribui din plin la aceasta. Te pup.
Antoanela, ma bucur ca aud vesti si de la tine. Chiar ma intrebam ce-o fi cu tine de nu mai zici nimik p-aci. E bine s-aud ca sunteti cu totii bine si ca mama ta este aici in vizita. O sa aveti un Craciun deosebit alaturi de ea.
Mai ce de-a fete pleaca de sarbatori!!! Va doresc la toate (Oana, Danyelana, Morgane, Carmen, Ardeiash, Nina... am sarit pe cineva?) drum bun, sarbatori fericite si un an nou cu sanatate, bucurii, impliniri si muuuulta iubire.
Noi vom sta acasa ca de obicei sarbatorim Craciunul cu intreaga familie, vin copii nostri si nepotii, vom fi in grup numeros dar e atat de frumos! N-am cuvinte sa descriu atmosfera. Suntem cu adevarati fericiti impreuna. Mai ales ca vine si baiatul meu din Australia. Asta e cel mai frumos cadou pt mine, sa-l am alaturi.
Aaaaa si uitam sa va zic de balul de sambata ca am auzit cateva intrebari. Mi-a parut bine ca am mers mai ales ca anul asta e a 5-a oara consecutiv cand particip. Deja cunosc lumea, DJ-ul care e mereu acelasi si care a venit sa ma pupe ca doar sunt clienta lui fidela pe ringul de dans. Balul este cel al clubului automobilistilor din Mechelen si in fiecare an vin cam aceleasi persoane cam in nr. de 60, 70. Mancarea a fost super buna, atmosfera placuta iar eu am cules complimente de peste tot. Dar ma aranjasem destul de frumos desi sambata dimineata am ajuns la ora 4 acasa de la karaoke iar seara a trebuit s-o iau de la capat de-am ajuns acasa duminica dim.la ora 5. Dupa amiaza am mers si la servici ca sa pun niste acte in regula pt controlul financiar. Dar ma simt in forma si gata s-o iau de la capat. Abia astept Craciunul.
Hai ca m-a luat valu si scriu intr-una. Tre sa ma opresc ca sunt totusi la servici.
Fete va pup si mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele.
Azi am fost cu Alex la control si totul este bine.Mai trebuie sa-i pun picaturi in ureche,dar macar a terminat cu antibioticele.Acum tre sa avem mare grija la baie,sa nu-i intre apa cu sapun in urechi,si in rest e ok....mai mergem in Ianuarie la un control sa vedem daca s-a imbunatatit auzul,apoi gata.
Asadar si prin urmare,ne pregatim de voiaj...duminica dimineata plecam!Maine avem petrecerea pt ziua lui Alex cu colegii si prietenii lui,apoi bagaje de facut si....abia astept sa ma vad in romania la mama acasa!
Va pupic pe toate si fug sa caut cadou pt Alex...adica nu-l caut ca am primit indicatii precise,adica vrea joc nintendo DS...asa ca ...ma execut!
papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hellooo fetele,
Am ajuns pe pagina 2-a!!
Mai sunteti pe-aci?
Ca mai faceti, sunteti toate atat de ocupate?
Si eu sunt foarte ocupata. Ieri insfarsit am cumparat bradul, anul asta am ramas tarziu ca niciodata, credeam ca nu vom mai gasi ceva acceptabil dar totusi e un brad frumos.
Tot ieri am cumparat ultimele cadouri pt familie si tot ieri ce-a fost mai important este ca a venit baiatul meu din Australia.
Azi am montat luminile in gradina, impodobesc bradul, impachetez cadourile. Ce-mi place!!! Cred ca sunt cele mai frumoase zile din an.
Acum va pup pe toate si va doresc pregatiri de Craciun fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Nina, La multi Ani pentru Alex!!Sa fie fericit, cuminte (pe cat posibil ca doar ii copil:)),sanatos si norocos!pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Alex scumpete de baiat LA MULTI ANI . Sa cresti mare, sanatos, norocos si voios!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ioi// scapasi multe evenimente!

Robertina, cu mare intarziere dar din toata inima iti spun La multi, multi ani fata draga, sa ai parte de multa dragoste si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu un copilas anul ce vine ..

Miri: am ramas datoare la tine cu un orar.. insa i.am scris parintelui patriciu cu rugamintea sa.mi dea programul. cred ca este ff ocupat si nu mi.a scris. insa ai nr dansului de telefon pe situl www.catedrala.be si il poti afla chiar de la `dansul. nu e o prob daca.l suni, te asigur

nina draga imi pare tare rau de alex.. va tin pumnii sa va faceti bine de tot de data asta si sa nu suferiti pra mult

oana: si tie.ti tin pumnii sa iasa bine. cum a ramas pana la urma cu ciresarii? n.am citit pe rombel...

morgane: am inteles bine ca vii la constanta? ca daca.i asa as fi fericita sa ne vedem... poate mergem si la film impreuna .. cum dau de tine?

mady@ cum e cu mersul in picioare? a inceput domi sa.si castige independenta? hi hi
pe toate, dar pe toate va pup dulce dulce si va doresc un craciun super fericit

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani , Alex!
Iti dorim multa sanatate ,noroc si bucurii,dragule!Mosul sa-ti aduca tot ce-ti doresti sub bradut!

Fetelor , tuturor celor care plecati sau ati plecat deja spre tara sau spre alte destinatii,va doresc drum bun si sa petreceti sarbatori minunate alaturi de familiile dragi.Asta e esenta acestei perioade si asa ar trebui sa fie pt toti Craciunul.Mi-ar fi placut si mie sa mergem in tara,dar poate la anul.

Noi suntem gripati toti trei,asta mica a fost naspa rau,a facut otita cu complicatii,am crezut ca o luam razna .Important e ca acum suntem cu tratament ca lumea,ca iar am ajuns la urgenta si am dat peste una care a facut medicina la scoala de balet, ne-a trimis acasa cu paracetamol,cand fata se dadea cu capsorul de pereti de dureri,la propriu,nu a dormit nici zi ,nici noapte o saptamana;in final am dat de pediatrul ei si ne-a dat ce trebuie;acum doarme saraca cate 5 ore dupa-masa,si dimineata se trezeste la 10.

Am gasit intamplator un centru (sunt vreo 5 pe tot BXL-ul, PMG adica poste médicale de garde ), de consultatii de medicina generala pt week-end si zile de sarbatoare ,deschise de la 8 la 24 ,unde esti tratat asa cum trebuie la un consult si nu ca la urgente unde aia sunt debordati de atatia oameni si se uita la tine ca si cand esti nebun ca te-ai dus la ei,atata timp cat nu esti pe o targa.Sper sa nu aveti niciodata nevoie,dar e bine de stiut ,ca in momente din astea e greu s adai de un medic.
Linkul:http://www.famgb.be/index.php?pid=46

Scuze pt felul dezlanat de scris.

V apup pe toate in parte,ne auzim de Craciun sa ne uram, sa ne colindam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131094

Mergi la inceput