Praline belgiene (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Draga Rorutz,

La Multi Ani !!!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nastere minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubita de toti prietenii tai ! Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. Multa bafta sa ti se implinesaca dorinta cea mai arzatoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Rorut drag si dulce cu inima mare iti urez din inima LA MULTI ANI senini si fericiti alaturi de baiatul tau si cine stie poate chiar de micul bebe care e pe cale sa vina Iti tin pumnii sa ti se indeplineasca toate dorintele pentru ca meriti! Iti trimit multi si multe Distractie placuta!!!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Robertina,
LA MULTI ANI !!!
Iti doresc din toata inima sa fi sanatoasa, viata sa-ti ofere tot ce e mai bun pt ca meriti pt sufletul tau cel mare, dorintele sa-ti devina realitate si sa ramai vesnic la fel de frumoasa, calda si buna. De asemenea iti doresc multa fericire alaturi de iubitul tau sot si sa dea Domnu ca in curand sa va tineti in brate copilasul mult dorit.

Oana, ma bucur ca ne-am vazut aseara desi a fost cam scurt. Am ajus destul de tarziu datorita traficului dar important este ca ne-am vazut, ne-am pozat, am discutat si te-am strans in brate ca mi-era tare dor de tine. Am simtit o mare furie cand am aflat ce ti-au putut face acei medici, e strigator la cer! Sper din toata inima ca toate sa se rezolve intr-un final si ca vei gasi resurse sa poti s-o iei de la capat si sa reusesti in tot ce-ti doresti.
Felicitari de asemenea pt vigilenta si profesionalismul tau!!! Numai pt asta ar trebui aia de la servici sa te tina pe loc pt ca cine stie, poate ai salvat lumea de la un dezastru; daca aveau aia de gand s-o puna de-un atentat cu bomba in Spania?
Eu zic sa gandesti pozitiv, poate nu vor decurge cei de la aeroport la concedieri. Iti tin pumnii.
Miri, draga si nebunatica mea, nici tu nu esti intr-o situatie roz cum de altfel majoritatea lumii, dar admir optimismul tau si faptul ca nu ti-a pierit simtul umorului. Multi pupici de la mine si sa sti ca te-am inteles pt aseara si te-am iertat.
Danielana, pe tine suntem un pic suparate ca ai zis ca vi la kara apoi te-ai razgandit. Dar te intelegem ca ti-e drag sa stai cu JM mai ales ca ti-a lipsit o zi intreaga. Hai treaca-se de la noi dar data viiotare nu te mai iertam. Pupici apasati si bafta la negocierile cu barza.
Carmen, Nina&Ionut, si Ana, bai ce-am mai topait aseara!!! De parca nu mai dansasem de un secol. Cel putin eu am fost intr-o forma nebuna!!! Nu stiu de unde aveam energia aia dar nu ma mai saturam de dansat. Ne-am simtit super aseara. Va pup pe toate si va multumesc pt agreabila prezenta. Swa imi tot trimitea mesaje ca ma asteapta in Mechelen la alta cafenea unde se dansa si acolo dar eu nu ma dadeam dusa si in concluzie la 4 dimineata cand am ajuns acasa el saracu inca ma astepta la cafeneaua aia. S-a suparat pe mine dar ia trecut dupa ce l-am pupat si l-am mangaiat. De, femeile stiu cum sa-i ameteasca pe barbati (mai ales ca al meu era deja pe jumate ametit )
Of viata mea, diseara merg la un bal si o iau de la capat cu dansul mai ales ca in fiecare an la balul asta se danseaza pana dimineata si femeile in final isi arunca pantofii si danseaza desculte.
Asa ca ma duc sa mai trag un pui de somn sa-mi recuperez energia. Iar maine merg la servici ca saptamana ce vine va veni fiscul in control si avem o gramada de acte de pus la punct.
Va pup pe toate si va doresc un weekend super si tot ce va doriti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

madi draga, nu dau de tine. te-am sunat si aseara cum fu intelegerea, cand a venit silvian acasa, si azi dimi la 10, la 13, la 17 si la 21.30. de te-ai supa pe mine si de aia nu raspunzi, asta e, sau poate sunteti plecati... dar eu credeam ca veniti pe la noi, ca ati zis ca maine mergeti la huy... noh nush... da avem fix de-acu.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Mady felicitari pentru primii pasi ai piticei! Ma napadesc amintirile, parca il revad pe Andrei cand a inceput sa mearga singurel, era asa bucuros ca facea turul dormitor - bucatarie fara sa se mai agate de poalele nimanui!

Robertina La Multi Ani cu tot ce e mai bun pentru tine!

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Robertina, La multi ani si la cat mai multe realizari, sanatate si liniste sufleteasca!!!

Oana, incredibil!!! Eu inteleg perfect emotiile si frustrarea prin care treci, caci stie numai Dumnezeu si Maica Domnului cat de tare doare asteptarea si fiecare nereusita a unei alte incercari! Am trecut si eu prin dureri asemanatoare si cand m-am relaxat si mi-am luat gandul, s-a infaptuit minunea.... A doua minune, caci prima a fost Luca, primul dar de SUS! Sunt sigura ca vi se va implini viatza cu un sufletel mult dorit, caci EL le randuieste pe toate cum este mai bine pt voi! Va doresc multa rabdare si multa incredere si nu in ultimul rand SUCCES!

Bepii, cum a fost la bal???

Pup si restul cutiutei si va doresc o duminik beton

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dragele mele,

Va multumesc din suflet pentru urari, felicitari, flori si cadouri.
Dupa o saptamana plina de stres si emotii, dupa primul UI care s-a realizat sambata dimineata, m-am simtit coplesita (in sensul bun al cuvantului) si rasfatata de voi. Daniela si Carmen, va multumesc ca mi-ati fost alaturi. Sper sa reusesc candva o petrecere mai animata. Maducule, Oana, Miha, multumesc ca m-ati sunat, iar dragelor de pe facebook asemenea.

Felicitari micutei Domi pentru primii ei pasi. Tare mult as vrea sa-i vad fatuca nedumerita si dulce...

Pupici si o saptamana usoara,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Fetelor, sunt copilasi amatori de Disney On Ice? Spectacolele sunt in Martie, deja pentru week-end nu prea mai sunt bilete asa ca eu vreau sa le cumpar saptamana asta.

http://www.disney.be/disneyonice/princessclassics/index-be-du.html

Eu voi merge cu Moni la versiunea in flamanda, asa ca daca mai vrea cineva spune-ti si poate comandam locuri impreuna; oricum limba nu conteaza prea mult,caci nu este prea multa vorbaraie.

O zi buna tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

miha, ti-am trimis pm, dar nu mai e valabil, ca am reusit sa deschid linku' si-o sa cumparam biletele on-line. mergem la versiune fr.
multam!
revin, ma grabesc sa pun masa ca vine vio

pupeeeeeeeeeeeeeee

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Miha intial ma gandeam sa merg si eu, dar m-am razgandit..

Oana, e groaznic ce au putut sa-ti faca idiotii aia, dar asta e acum, trebuie sa-ti gasesti un alt locsor si sa nu te mai gandesti ca mai mult sange rau iti faci. Imi pare rau

Mikule, stiam ca`s timpuri grele, dar se pare ca`s mult mai grele decat imi imaginam. Se fac restructurari peste tot din pacate.

Danielana, spor la ales rochia de miresica! Ma bucur ca am vb ieri un pic.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput