Puiuti de randunici 2008!! (145)
Raspunsuri - Pagina 17
tuchita spune:
cunoasteti replica cu casa de nebuni, Nu?
Concluzia Ilincai-daca eu sunt nebuna, ea e nebuna si Sebi e nebun, la noi e casa de nebuni, sa nu mai plec de-acasa!
Seb a cazut azi nasol cu fruntea de coltul patului Ilincai, i-a plesnit pielea si a curs sange si a facut ditamai cucuiul!
Baleste ca un saint-bernard, nu stiu de unde are atatea resurse!
Deci eu stau prost cu nervii, fundul meu nu e in sus e pe scaun!![]()
Olga, bravo pt sfertul de ou, de-acuma poti sa mergi mai departe!
Mimo, si eu am fost harnica azi, am facut curat in toata casa, am facut ciorbita de vitel...
Bubule, dar ce te mosteneste Vlad! auzi, masina de spalat sa isi doreasca el!!
pe restul va pup, ca nu mai poci scrie ca tre' sa il salvez pe Surubel de un nou cucui!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
jucarie vie
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
maam, Mimo, ce-i place de papusa mov!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Ce dulce e Vladut intre papusi, se vede ca e incantat!
Cred ca de-acum o sa vrea mereu acolo cand mergeti la cumparaturi.
Aoleooo, ce rau imi pare de Seb, cred ca a luat cele mai multe trante dintre toti. Saracutul, si i-a curs si sange??
sa treaca buba la Sebaceu!
Olgutz, mersi mult, nr l-am gasit pe site-ul lui. Da, cred ca e mai bine sa se programeze fiind prima data. Sa-i fie de bine ouletul si covrigul Sophiei!
POZE
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix jucarie vie Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

E mai frumos decat toate papusile Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mimonix spune:
Ma bucur ca va place pausa mea vie
La plecare m-a intrebat un nene cat am dat pe el
Tare s-a mai distrat
Iar masinile de spalat erau superbengoase ![]()
As mai zice eu vreo doua vorbe, dar dat fiind ca n-am aprofundat si nu pot sa raspund la toata lumea (nici pozici n-am vazut
) ma simt prost si mai bine tac [:-(] Puteti sa credeti asa ceva? TAC!
Am o nelamurire...chestia aia cu mama de gasca ...era cu caciula pe primul a ?
Ca eu asa ma simt 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Da mai, Vlad vrea sa spele hainele piticilor din alba ca zapada
. Ii are pe toti, are casuta cu masa, scaune, farfurii etc, cu patuturi, alba ca zapada si printul. Si acum ii dezbraca pe aia si vrea sa le spele hainele. M-a intrebat de ce piticii n-au putza
ca sunt baieti...cand i-a dezbracat ![]()
Mimo, un scump Vladut 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
vad ca si azi e parada de zile proaste..Mimo, Olgutz,Tuchi.. imi pare rau..
pe toate..
super jucarie vie, ii sta minunat Vladului intre jucarii, Mimo
mie mi-a trecut lenea intre timp, am pus repede de un orez cu legume si aripi de curcan, am si bagat o masina la spalat, am si facut ceva curat...hai ca merge, maine sa ma laude iub la ma-sa!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Salutari
...sunt la fel cu sanatatea,ma bucur ca nu mai rau.Astept rezultatele de la urina si eco miercuri,apoi astept sa ajung la un urolog.
Am avut o noapte nashpa cu treziri cu urlete de Tea,din cauza unui nou dintzos,cred..ca nu ma lasa sa vad.
Of,si voi,Clau?
Nasol cu trezirile.
Am uitat sa-ti spun ca am incercat si cu Milumil la Tea si parca mai rau s-a strambat
...Deci fie Milumil,fie nan,fie humana,ea stie ca e praf si de berbeaca ce e,se ambitioneaza sa nu vrea.
I-o veni ei mintea la cap..
Zoze
,ce ai facut mami m-ai acoperit?
Na ca am reusit sa ies
.
mimo,brava ca pe langa atatea afaceri nonprofit ai timp si de puburi!!
Si uite ca exista si parti bune in munca intinderii rufelor la 12 noaptea!
![]()
clau,zici ca Rebe a trecut la un nou meniu-pamant?![]()

Cuscra
nu-mi aminti ca acum un an pe vremea asta ma internam si eu si era cat p'aci sa o pierd pe Tea
...cand mi-a desfacut si cerclajul
...prefer sa ma uit spre viitor,dar asa printre degete.
Tot atunci am cunoscut-o pe Naty.
Am vazut Stefanutul in montaj!
Revin..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora