Puiuti de randunici 2008!! (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Noi am fost afara, am facut piata, i-am dus in parc, am inghetat de frig...am ajuns acasa, mirosea a paine calda pt. ca lasasem masina sa o faca , au papat copiii si acum fac nani.
Eu nu mai fac nani, ca iar nu mai adorm la noapte
Am intins rufe si gata...am tinut regim de azi si e ok...doar caaaaaaaaaaa.....maine mergem la socrela, ca le serbeaza pe fete, pe cumnatele si mi-a facut special pt. mine, ca eu am dat comanda, ciorba de burta ...deci maine tin regim, dar o sa pap ciorba nu se pune, da??

Clau, exact cum a zis Olgutz si sfaturile la fel f. bune. Eu nu mergeam pe la Agronomie ca nu stiu...veneam pe la Arcul de Triumf, cand ajungeam la Manastirea Casin faceam dreapta si apoi a doua straduta la stanga. Sandu Aldea 82...parca...scrie Fortis pe vila si eventual card de gravide pe-afara

Luny, ai sunat la Stanciu?

Ariel, nasol cu fisurile...stiu cum e . Oune si tu carpicorn si trece...nasol si Cm-ul
Si eu mi-am propus sa nu-l mai reped si sa nu mai tip la Vlad. Azi mi-a venit sa-l mananc cat de dulce a fost doar la masa m-a enervat...evident

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Mimo, mersi mult ca te-ai uitat. Si daca nu vrea randunoiul sa mergem, imi iei si mie??

Cum ma, si stati fara caldura? cum???cat de frif e? toata ziua fara???mi-e rau...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Zoze 11 kile?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc Bubu si Olgutza! I-am transmis prietenei, prima oara i-am zis sa mearga la cabinet si sa astepte acolo oricat ca o sa intre si apoi i-am spus sa sune sa-si faca programare! Am zapacit-o!

Bubule, am vazut montajul , super baieteii tai! Si zici ca l-ai pedepsit pe Vlad? Saracutul...dar stiu ca e nevoie cateodata sa recurgem la asta...

Mihutza, am vazut pozicile toate si de la Zoo si cu Andra. Mai, dar ce se mai joaca tati cu ea! Eu zic ca danseaza, nu face genoflexiuni si te mai ajuta si la curatenie!

Mimo, ce rau imi pare de ziua ta . Offf si frig, asta pune capac...hai la mine ca am 25 de grade. Cu Vladut of course! Parca-l vad pe Vladut intre animalele de plus vorbind serios cu ele acolo!

POZE

Mergi la inceput

O atentie, o maslina, un mar golden de regim?

Am pus sa fac alta paine ca i-am dat-o lu' Lica...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de
afectiune oferite.
Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de
afectiune oferite.
Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de
afectiune oferite.
Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca
barbatii sunt porci.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, chiar asa, 11 kile????? Rebecutza n-are nici 7,500 kg!! Bine, cred ca te-ai referit la 11 kile imbracat in haine groase de iarna, nu?

POZE

Mergi la inceput

He, he...s-a bagat Clau peste maru' meu
Of...imi pare rau ca ti-am zis initial asa...oricum nu s etine cont de programare, dar daca il apuca dracii pe Tutu asa face...iese pe hol si zice ca cine nu s-a programat sa nu stea...eu nu ma programam niciodata si o data a facut asa cand eram acolo, dar eu tot am stat
Si cu pedeapsa...randunoiul l-a trimis in camera lui dupa ce si-a bubuit Stef capul...apoi s-a dus la el si i-a explicat de ce sa nu-i mai faca asa si i-a zis ca nu mai are voie la desene toata ziua...dar cand s-a trezit, pe seara, mi-a zis Vlad ca vrea sa-l sune pe tati sa-i zica ceva. Si l-am sunat si i-a zis ca e cuminte si papa tot si sa-l lase la desene si s-a suspendat pedeapsa . Plus ca i-am mai explicat si eu de vreo 3-4 ori ca n-a facut bine ce-a facut

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Stefanoi a implinit 9 kile in putza goala

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu am sunat si o data era inchis, o data nu raspundea..las ca nu-i bai, mai incerc maine..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput