Puiuti de randunici 2008!! (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

helou, helou!!

revin mai tarziu sa va mai relatez din ale casei show cu actor principal Andrei, dar acum am o rugaminte sa-mi dati un site cu hainute de serabari , carnaval ... pt copii de gradi , imi trebe un costum de piticot.

multamesc

si randunimea

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza dragele mele randunici!
Eu am avut o saptamana foarte plina la servici, din cauza asta am cam absentat de pe crengutza. Sper sa fiu mai ciripitoare saptamana asta. Oricum am zis sa incep de lunea...asa ca iata-ma cu calda. Am citit tot din urma, asa ca sunt la zi cu ultimile evenimente.

Stela de ce nu te duci mami la un control?

Eu vorbesc care de 2 saptamani ma doare genunchiul drept, mai ales cand indoi piciorul. Am fost tare cand am fost sa-mi cumpar blugi si nu reuseam sa ii probez caci nu puteam indoi piciorul. Sa ma fii vazut ce ma vaitam singura in cabina, vanzatoarea ma intreba de afara daca imi vin si eu nici nu ma imbracasem!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Apropo, am citit un articol acu in libertatea si ma tot tineam sa va intreb: VOI FOLOSITI UMIDIFICATOARE? Eu pun un castron cu apa pe calorifer noaptea, atat.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

I-am facut mar, para si banana crude, le-am pus in castronel si m-am dus sa-l schimb. Cand m-am intors tot ce era in castronel era maro

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Apropo, am citit un articol acu in libertatea si ma tot tineam sa va intreb: VOI FOLOSITI UMIDIFICATOARE? Eu pun un castron cu apa pe calorifer noaptea, atat.

si eu la fel, n-am apucat sa iau umidificator

Am vazut poze cu sufletel blond de Ela- ce bine iti seamana si ce scumpic e!

Mi-ati dat si mie idee cu piscina gonflabila si cu bine in ea!Super

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pucca

si eu la fel, n-am apucat sa iau umidificator

Am vazut poze cu sufletel blond de Ela- ce bine iti seamana si ce scumpic e!

Mi-ati dat si mie idee cu piscina gonflabila si cu bile in ea!Super

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

I-am facut mar, para si banana crude, le-am pus in castronel si m-am dus sa-l schimb. Cand m-am intors tot ce era in castronel era maro

tiker
Mami de ursulet

asa e, oxideaza foarte repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

salut mamici!!!
da puca,eu una folosesc umudificatoare.am luat unul de la chicco cand eram gravida in 7 luni.asa...ca sa fie in casa in caz de ceva.apropo.am luat si un aerosol aceasi marca .al meu fiind nascut in martie era cam friguletz.si in sibiu zona intramontana...aerosolul nu l-am folosit niciodata pana acum doamne ajuta ca nu mi-a fost racit deloc.doar umdificatorul.eu ii oun o solutie de muguri de brad si cu inca ceva si imediat parca respiri mai bine-al meu avea nasul blocat parca,nu avea muculani.pur si simplu nu putea respira bine.dar nici eu .si acum il mai folosesc.eu il am pe aburi calzi.oare exista si pe rece?ma insel cred.
frumusei bebei am vazut,doar ca cel mare e cam "periculos"sa spun asa bubu05 .cum vroia el sa ii traga mainile de pe gratii.putea sa cada.ma gandeam si eu sa fac inca un bebe si cand vedeam montajul tau parca ma razgandeam.tre sa ai grija mai multa de cel mare ca ii trec prin capsor numai boacane.sa fie sanatosi,
pupici

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
nico m-am interesat la tipa de la Zepter si pt sa-ti spun ca
tutto jebbo nu se mai comercializeaza (era 1500euro) iar tutto luxor este 1900eur. Tipa spune ca luxorul este foarte destept si aspira, spala, calca rufe excelent dar pretul este enooooorm. Daca mai vrei alte amanunte iti pot da nr ei de tel si o poti suna.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Giani arunca si tu un ochi aici http://www.carnavalfiesta.com/ .

Te asteptam cu relatarea

fug ca s-a trezit si ptk mea

Mergi la inceput