buna.
am o catelusa pechinez. In noiembrie a implinit un an de viata dar pe 11 octombrie a fatat 5 pui. Deci a intrat in calduri in august (la 9 luni). La 6 saptamani am dat puii si am adus-o acasa. Aseara nu a dormit mai deloc. Ii e cald in casa (a stat la tara 5 luni) ii e sete, e agitata doar seara. Azi am observat ca a sangerat usor dar nu-mi dadeam seama de unde. Am sters-o cu un servetel si cred ca sangereaza din locul cu pricina. Doar ca sangerarea nu e rosiatica ci mai degraba maronie. Este iar in calduri? Eu nu stiu cand a intrat in calduri prima oara caci noi eram in concediu iar ea era la tara.
Duminica e inchis cabinetul asa ca trebuie sa astept pana maine, dar sunt speriata pt ca nu stiu daca e in calduri sau e o problema.
Va raspund la intrebari, daca aveti nevoie, dar spuneti-mi ce credeti ca este?
Ce s-a mai intamplat de atunci? Eu cateluse nu am avut niciodata, numai masculi, dar stiu ca ele intra in calduri de maximum 2 ori pe an, deci tot la 6 luni...iar daca a fatat in octombrie, ar fi cam devreme acum...Sa ne spui daca e bine!
20
Daca a avut puiuti in octombrie,e posibil ca acea sangerare sa fie inca "lohiile",sa le zic asa, exact ca dupa nastere, la femei.
Si eu am doi caini, rottweileri,femela si mascul, si am avut pui de doua ori de la ei,intr-un singur an,ca i-am scapat si ei au fost mai rapizi ca mine. Am observat ca si atunci cand am dat cateii,pe la 6 saptamani,ea inca mai avea acele scurgeri, insa nu tot timpul.
Catelusa mea, Tara, intra in calduri de doua ori pe an, insa mai repede de sase luni.