Cum sa fac?

Cum sa fac? | Autor: april

Link direct la acest mesaj

Folosesc Mozilla insa cand vreau sa intru in mailul meu de pe yahoo messenger imi deschide IE7. Cum pot sa fac sa-mi deschida mailul tot cu mozilla fara a dezinstala si reinstala messengerul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Probabil ca IE7 este setat ca default browser, de aceea ti-l deschide automat.
Incearca urmatorii pasi: deschide Mozilla, mergi la Tools -> Options -> Advanced -> General si bifeaza ultima casuta, care spune "Always check to see if Firefox is my default browser". Apoi fa click pe "check now" si daca iti raspunde ca nu este default browser, ar tb sa iti ofere si optiunea de a-l seta ca default (fie pe loc, fie cand deschizi din nou mozilla).
Sper sa reusesti, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

am facut cum mi-ai spus musetto insa tot asa imi deschide mailul cand il deschid din messenger. stiu ca am mai patit-o si la alt PC si a trebuit sa dezinstalez yahoo mess ca altfel nu imi deschidea in mozilla.
mess-ul l-am instalat cand aveam ca default IE.

mai astept pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

daca e setat ca default browser ar trebui sa deschida in FF

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

dar nu-l deschide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Ma aflu intr-o situatie disperata. De ajutorul cuiva priceput in IT depinde viitorul familiei mele.

Caut pe cineva care sa ma ajute sa intru pe un mail de yahoo al sotului meu. am tot incercat tot felul de variante de parole si nu nimeresc.

Platesc oricat.

multumesc

_
dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana P

Ma aflu intr-o situatie disperata. De ajutorul cuiva priceput in IT depinde viitorul familiei mele.

Caut pe cineva care sa ma ajute sa intru pe un mail de yahoo al sotului meu. am tot incercat tot felul de variante de parole si nu nimeresc.

Platesc oricat.

multumesc

_
dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

hai ca sa te lamuresc : un mail de yahoo in principiu nu se poate sparge.ori stii parola ori nu.variante sunt pe gugal stive.si cu asta m-am oprit.

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput