Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
tzitziri spune:
Nocom, lasa ca trece si asta!Stiu ca e greu sa o vezi plangand, dar pana la urma deja a uitat...Si David a dormit mult dupa vaccin si deja cand facuse 37.7 (el nu a avut niciodata mai mult de 37.5) i-am pus un Eferalgan si nu s-a mai intamplat nimic....deci sa fie totul ok!
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Nocom spune:
nerantula cat a crescut bebe Gruia pana acum, in inaltime? Ca si noi am crescut destul de mult, avem 63 de cm si ne-am nascut cu 51, si azi am implnit 2 luni. Caci si Daria a luat in greutate numai 500 gr luna asta.... poate asa o fi teoria...dra eu nu stiam de ea...
mami de
Daria Anastasia si Matei
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
musettepink spune:
Iepurila eu sincer zic ca si daca faci o gaura in patutul pliant ,acel carusel nu prea o sa stea,este destul de greu si ma gandesc ca o bucata de material nu are cum sa-l sustina.Eu zic sa cauti unul pt patuturi pliante,sigur exista.e pacat sa dai atatia bani pe carusel ,sa strici si patutul si in final sa nu merga.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
Nerantula spune:
Nocom, tinem pumnii sa nu doara tare intepaturile!
Dariuta, la multe si fericite lunite!
Xor, si Gruia are o mare preferinta pentru degetele si e mult mai putin interesat de tzitzi
. Plus ca e genul 'snack' - papa rapid, sigur nu ajunge la 100ml, deci nici la laptele mai gras.
Baby boy, noi avem balansoar, insa mai bine ca-n pouch la mami sau in brate la tati nu e leganat, asa ca nu avem nici o sansa sa il tinem in el, rareori, mai mult de 10 min
.
Laura, multa bafta la vaccin, sa treaca usor!
Alexiuta mica!
Joy, insereaza niste spatii in link sa il putem folosi
Miruna
, ma gandesc sa-ti platesc si tie o parte din valoarea contractului cu pediatra, ca tare ma scoti tu din galeata mereu!
freshanana, multumesc!
bebelusul tau cum a mancat, cand a avut cresterea asta micuta?
bebe2008: 22-23, mai putin incep io sa tremur
nikolici, noi la vaccinul ala avem un semn ca o cicatrice asa (nu e cicatrizat inca) de vreo 4 cm lung 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom nerantula cat a crescut bebe Gruia pana acum, in inaltime? Ca si noi am crescut destul de mult, avem 63 de cm si ne-am nascut cu 51, si azi am implnit 2 luni. Caci si Daria a luat in greutate numai 500 gr luna asta.... poate asa o fi teoria...dra eu nu stiam de ea... mami de Daria Anastasia si MateiNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze cu noi poze DARIA |
Hai k pana scriu eu un mesaj mai trec vreo cateva pagini!
Pup inca o data bebelina vaccinata, bine ca a scapat, o sa uite repede!

Voi sunteti si mai campioni la inaltime, noi am luat numai 10 cm in 2 luni, de la 52 la 62. In luna a doua a luat in greutate cam 800 - 850 gr, iar acum mi se pare ca papa si mai putin, ma astept luna asta la max 600 gr
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
babytza spune:
Caruselul luat de mama este : http://reclama/products/430-carusele_m u z i c a l e/4392-baby_moov_carusel_muzical_pentru_pat_pliantvoiaj.mbs
Asta merge la tarc...
LE: nu se vede .....E singurul de pe site de c h i c bebe pentru patut pliant. acolo se vede exact ce sistem trebuie la tarc.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
baby_boy spune:
babytza, iepurila ce solutie???? si eu vreau caruselul ![]()
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
_irina_ spune:
Buna dimineata si de la noi,
Ma dispera piti, iar e a doua zi fara kaki, iar ne-am trezit de dimineata de la 7, nu mai vrem sa dormim si avem program de party. Ceaiul de musetel nu ne place, am baut 10ml cu greu si cu urlete.
Anca noi am primit HumanaSL din primele saptamani, ne-a zis doctorita ca e mai bun pe post de completare pentru ca nu are lactoza, cica nu imi rejecteaza laptik-ul meu. In plus piti avea un pic de diaree si laptele praf cica o strange la stomacel.
of, am inceput mesajul azi de dimineata si abia acum ma apuc sa ii dau send, ma pun sa citesc ce s-a mai scris.
fericita de
- Andreea
Joy21 spune:
Nerantula, 
Revin cu linkul: http:// www .nou-nascuti. ro/nutritie.html?id=1897&pagina=1
Articolul are 6 pag. Mie mi s-a parut bun si recent.
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
babytza spune:
Irina dar de ce te agiti dupa o zi fara kaki ? O doare burtica ?Ca daca nu o doare si nu se agita nu trebuie sa ii dai nimik sa o ajute sa faca. Si noi facem tot la 2 zile. Ii stiu si ora, parca e ceas.
Dupa masa de la 12 nu ii schimb pampersul ca stiu ca face. Si face, nu gluma, ne muta nasul din loc ![]()
![]()
Dar imediat dupa trecerea pe lapte praf a avut doua scaune la diferenta de cate 4 zile. Nu te panica daca nu o doare. Se considera constipat cand face tare. Nu conteaza daca face la 3-4 zile, ci consistenta.
BAby boy schimbam patutul ????
M-am uitat pe site la carusel si scrie clar ca e doar pentru patut de lemn.... 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David