*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

anca, noi nu iesim daca :

-ploua
-e fffffffffffff frig
-bate vantu fff tare
-e ceata groasa
-lapovita
-zapada flescaita

pe vremea asta nu l-as scoate nici pe conovaru din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, da, de pe net, dar cu circuit lung, coletul a sosit in US la o adresa de acolo si de acolo mi l-a adus un coleg.
Elteka, mai bine imi dai PM ca sa nu ratez intrebarea ta asa cum am ratat-o pe a lui Lavini. Ma intrebase si Arcadia la un mom dat despre incaltaminte, zi-mi ce te intereseaza pe tine.

Si daca tot vorbirati de cadouri, Mos Craciun le va mai aduce copiilor asa:
Pt Bogdan:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/LeapFrog-2006/5498/Masuta-educationala-LeapStart.html

Pt Matei:

http://reclama/detalii.php?cod=CV16 http://www.crazytoys.ro/jucarii/Diverse-1080/IMC-Toys-2154/5515/Disney-Cars-Circuit-de-curse-motorizat.html

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Lavini,
Uite, Liviana a confirmat ca arcadia intrebase, nu tu, scuze

Liv'
Voiam sa stiu ce i-ai raspuns despre numarul la picior, in jur de cat era la 2 si la 2,5 ani. Noi acum avem 22... Pantofii astia sunt asa scumpi pe aici ca nu rezist sa nu-i iau acum, cand sunt reduceri la cei de vara

Frumoase cadouri o sa aduca mosul !

Ancamari
Raspunsul meu e irelevant cred, ca ma refer la alt climat...S-au dus vremurile cand timpul urat era o zi de stat in casa si citit la caldura,a steptand sa se faca frumos Acum ploua de o saptamana, nu pot sa-l tin in casa ca explodeaza, se plicitisete, urla, are prea multa energie, nu doarme bine, nu mananca bine... Asa ca iesim afara in fiecare zi. Cand toarna cu galeata, nu, dar altfel, punem chestia de ploaie peste carucior si mergem catre un loc de joaca. Daca se opreste, punem pantaloni waterproof si da-i bataie. Da' n-am ajuns la nivelul mamicilor de aici, am vazut unii copii care se aruncau pe burta in balta, erau cei mai fericiti copii, insa mai am de "lucru" la mental pana sa accept asta, eu nici nu prea-l las sa manance singur

Zapada, lapovita, ceata - sunt zile perfecte de iesit afara Il tin insa mai putin cand bate vantul, aici la malul marii trage rau uneori, cu vant inghetat, brrrr. Elias are combinezon rezistent la apa si frig, dar fular peste gura nu tine, manusile le arunca des...

Mai nou mi-am luat si eu chestii waterproof, ca nu mai rezistam, paralizasem de frig si umezeala in botine si paltonas, si el s-ar mai fi jucat ceasuri. Acu', blindati amandoi, iesim in fiecare zi, minim o ora jumate. Singura chestie e ca eu ma plictiseeeeeeeeeeeesc... mai merg in piata centrala, este targ de Craciun, brad, liminite, vin fiert cu scortisoara, turta dulce calda-calda

Altadata ma duc in parc, si in drum spre casa ma opresc la o cafenea, e un loc cu produse organice, imi place tare, au si un locsor de joaca, beau un latte si el se joaca...apoi infruntam iar frigul pana acasa.

Si tot asa om tine-o pana in aprilie, mai...

Chiqui
Noi avem 21-22 de grade si Elias are body-maieu + o bluzita de bumbac peste. Fara body e putin, de asta zic ca body-urile cu maneca lunga au fost cea mai proasta investitie a mea, am cumparat o groaza si nu ajung sa i le dau niciodata, desi am unele superbe...

Noaptea ii pun pijama de bumbac peste body-maieu. Nu suporta invelit, isi arunca picioarele peste plapuma in primul minut. Daca imobilizez plapuma, plange pana se elibereaza. Nu l-am pus in sac de dormit ca a facut ca trenul din start, cred ca-i un pic claustrofob de la nasterea cu blocaj, alta investitie proasta la noi. Ii mai pun sosete, mai ales cand ii fac baie, dar si le scoate sistematic si le arunca langa pat, mai mare hazul. Asa ca-l las asa. Eu sunt friguroasa, dar la 21-22 de grade am doar o bluza de bumbac, mi-ajunge. Mai mult nu apuc sa ridic temoeratura, ca imediat alearga ursul polar de sotulache la centrala si zice, iar faceti sauna in casa, nu mai pot de cald

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De prin week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ancamari, Elteka, An@, Didi Multumesc pentru urari!

Noi nu iesim afara pe ploaie si vant si nici nu mai stam asa mult ca asta vara, dar am noroc ca juniorul nu face galagie daca nu iesim.

La noi in casa sunt cam 21-22 grade, juniorul sta in body-maieu cu helanca/bluza si dresuri.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Elteka, din cate imi amintesc Matei purta la 2,5 ani cam 23-24 la sanda, insa nu stiu cat de mult te poate ajuta aceasta informatie dat fiind ca micutii nostri au evolutii diferite.

Acolo unde a aparut reclama, era un set de modelaj si pictura cu tot felul de forme si ustensile. Sper sa-i placa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

CAPITOL NOU

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput