Puiuti de Randunici 2008!! (144)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo27 spune:
STEF
Asta mic al meu iar are program de somn de 3 ore si....daca stiam ma puneam si eu la nani
!baietii mari sunt plecati la niste prieteni si noi am ramas acasa,ca suntem cu tusea asta
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Am vazut saniuta Oana
!faina de tot si presupun ca nici asa scumpa nu e!se da cu husa aia??sau ai luat-o separat???
ursuleata spune:
Simonette ai niste baieti minunati si cu bona no problem
.
ma bucur ca faci ceea ce iti place
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Bubulina, am vazut saniutza, misto. sper sa si ninga la noi. Relu a plecat cu bebe la mama si s-au dus pe jos, ea sta in tineretului si nu au facut mult pana acolo.
adica sunt singuraaaaaaaaaaaa
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Simonette, poza asta http://www.flickr.com/photos/12117325@N08/2570418057/in/photostream/ e bestiala

tiker
Mami de ursulet
bitza037 spune:
Simonetta am vazut poze superbe...este de coma Iannis murdar de kk.si seamana cu tine ceva de speriat!!!!Amandoi copii sunt dsuperbi!!!!In privinta bonei, stai linistita!!!!...parerea mea.....numai sa fi precauta asa in general!!!![]()
Bubule faina saniuta, dar eu as vrea ceva de plastic, usoara si sa o pot inhama pe ANtonia....eu am fost cu Antonia afara o ora...am fost la piata dupa fructe.....am imbracat-o bine,i-am pus un fular la guritza fara sa-i acopar nasul...numai ca sa nu traga aerul rece, dar in general nu prea sunt de acord cu fularul ca se strang microbi si am pus si husa de la carut si gata.
INTREBARE: ieri i-am mixat Antoniei in legume pentru prima data un sfert de galbenus de ou......acum ce fac???ii dau si azi???cat???/sau cand sa-i mai dau si cat???
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Irina,oul-galbenusul se da de 2 ori pe saptamana!eu ii dau la distanta de 3 zile!si i-am pus de la inceput un galbenus intreg
!
bitza037 spune:
Simo, merci de raspuns, deci azi nu mai pun,o sa-i pun marti.Mie mi-a fost frica sa pun un galbenus intreg.....o sa maresc cantitatea treptat.AM luat frica de cand cu indigestia sau enterocolita, ce-o fi fost????

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tuchita spune:
salut!
la multi ani, Mami_papatot!
N-am nik de raportat, nici prea vorbareata nu sunt, ca m-a epuizat Ilinca!
Am vazut pozele cu baietii Simonettei, sunt superbi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
LA MULTI ANI MAMI-P SI PUIUTILOR ANIVERSATI AZI!
mami-p mai pune niste poze cu honney bunny ca ne e dor de ea!!!
eu sunt inca la baby expo astept sa se faca 4 sa strangem sa ma duc acasa! si vreau sa dorm....undeva la o cabana cu semineu si sa fie zapada afara asa ca la symo si lyvy...
va pupic pe toate!