Puiuti de Randunici 2008!! (144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Zoze - lasa tu vrajeala cu copii cuminti si ajutoare. Anul trecut pe vremea asta, cand aveam eu copil nelinistit {dintisori,maselute) si ajutoare ciuciu tot mai scriam din cand in cand pe forum., si voi va suparati ca de ce scriu prea rar, dar tot mai des decat tine acum scriam Asa ca pune mana si fa cate o scrisorica ZILNIC!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata!

LMA MAMI CARE PAPA TOT!!!!!O viata plina de ericire iti doresc!!!

Eu sunt iar la servici

Va doresc o duminik frumoasa!!!
tot stolul!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Salutare!

Simonette, de ce lucrezi mami in weekend? Si ce lucrezi acolo, daca nu sunt prea indiscreta! Ce mai fac copiii?

Luny, imi pare tare rau de cearta cu iub , cred ca ai o stare super nasoala si este si normal sa fii suparata pe el in cazul asta. El acum chiar trebuie sa fie cu tine 100 % caci sunteti o famile si doar traieste cu tine , nu cu masa! Offff, imi pare rau si sper sa-si dea seama repede iub ca greseste in acest caz. Te pup si te imbratisez cu drag .

Nicol, ma bucur ca e bine fetita, bine ca a trecut indigestia aia urata. Rebecca stie si cu biberonul, ea seara mai papa formula cand si cand ca sa nu uite de bibe.

Rebecoasa doarme, asteptam sa se trezeasca sa mergem la masa la socrii. Ne-au facut papa bun , bun.
Ieri i-am luat scaun de masina mandrei asa ca acum le avem pe toate, nu mai am ce sa-i iau, doar hainute ca dupa mine, alea su-s niciodata de ajuns!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI MAMIPAPATOT! Poate mai intri si tu putin sa ne mai zici cate ceva de Honey mica. Hai ne dai si tu un piscotel ceva?

LA MULTI ANI PUILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 23!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Luny, super de kkt, sa stii ca nu mai vreau sarmale si trecand peste asta urat ca tine cu ea. La mine relu este 100% cu mine si asta nu poate decat sa ma bucure. Dar pe tine de ce nu te suporta soacra? la mine nu au motive, pur si simplu.
si el de ce tine cu ea? are argumente sau doar ca e ma-sa?

tiker
Mami de ursulet

eu nu stiu sa-i fi dat vreun motiv, nu am avut nimic d eimpartit..eu m-am racit mai demult ptr ca mi-a zis niste chestii aiurea..atata tot, doar atat, de fapt!! ii tine partea ptr ca e mamos si e influentabil si milos si ...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mami de HONEY,LA MULTI ANI FERICITI!!!!
Tuchi,cred ca te-ai saturat de picaturieu m-am saturat de atatea siropele!ma chinui sa ii dau
La multe lunisoare ANTONIA si celor nascuti in 23!!!
Zoze,si spor la citit si vizionat poze
Luny,nasol de tot cu socrela...mai,da ce afurisita poate fi!sa te vorbeasca asa pe la spate,mai ales ca i-ai daruit un nepotel minunat! sa-i fie rusine!
Mihuta,cred ca iti lipseste zapada
Vio,mai pove ce face Sean!si mai pune poze!
a,si tu Gecko,ce pazesti???nimic,nimic???
Cristina,mai poti???ce-ti fac copilasii??
Simonetta,iar la servici???mai poti??
sunt curioasa cum arata bona aia!nu pui ceva poze?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Oana,mersi ca mi-ai zis de saniuta chicco,dar vazandu-o am tras concluzia ca e prea mica pe Sam!asa ca,am tot cautat pe net si ia uitati ce mi-a placut:www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=6020002&brid=7" target="_blank">ASTA!e adevarat ca e cam multisor,dar merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salutare si de la noi!

LA MULTI ANI PUIUTILOR SARBATORITI AZI! sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
LA MULTI ANI MAMI_PAPATOT!

azi noapte iar am avut program de joaca de la 10 la 11.30, cand a adormit in fund ..la 12 s-a trezit plangand si s-a linistit in 10 minute pentru ca i-am dat nurofen...la 4 dimineata iar urlete pana am reusit sa-i fac bibe si apoi somn pana la 8.00 ...asa ca sunt cam nedormita...si cam varza...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Am facut supica cu galusti pt. Stef si el face nani acum. Azi-noapte s-a cam frichinit pana pe la 2 apoi s-a trezit la 5 jumate si a baut ceiut si apoi desteptarea la 8.

Simo, nu de saniuta chicco am zis...n-am din aia...am una din Selgros, no name, are spatar si o husa care se pune peste picioare.
Arata bine aia din poze...dar cat costa???

Luny, Stanciu e la Budimex, dar nr. de tel e de la cabinetul lui particular, acolo faci programare si te duci. In spital e super nasol, e fara programare, o mie de copii la usa lui si stai cu orele . El nu opereaza, nu e chirurg. Ti-am zis, mie mi l-a recomandat pe dr. Secheli de la Budimex.
Of...cu soacra e naspa...am avut si eu discutii interminabile cu al meu pe tema asta, la inceputuri...soacra-mea era desteapta si trebuia sa facem ca ea...daca indrazneam sa fac altfel sau sa nu fiu de acord cu ea eram a dracu' . Al meu insa e 100% cu mine si inainte era, dar o mai tinea in brate si pe ma-sa...acum soacra-mea s-a schimbat...nasol, ce sa zic...

Mami-papacioasaaaa, LMA Hai pe crenguta, fata!

LMA Robert, Anais si Antonia!!! sa cresteti mari!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Da,Oana e cam mult...cand o sa vada al meu cat e ii facem pa-pa

Mergi la inceput