Puiuti de Randunici 2008!! (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ursu ...doarme randunicimea, au spart cheful ..... mmm, deci stii tu ceva cu cinstea lu' simo....eu chiar m-am uitat in calendar, dar....adica o cheama si cecilia
ce mai face ursuletul mic si frumos....mi-e dor de niste poze

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Liana, nu i-am dat inca dovleac, poate maine, dar cat se tine la cuptor? si se pune in ceva? si cat tine la frigider?

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

O sa mai pun dar mi-e lene sa le descarc. ma apuc mai bine de capitol nou sa gaseasca randunimea cand s-o trezio

si apoi nani

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

BUNA DIMINEaTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ursu depinde cat dovleac pui la copt; daca pui doar un pic, il poti pune la cuptor intr-un vas mic de iena (nu stiu daca asa se scrie ); daca o sa coci mai mult, chiar si pe o tava de cuptor; ce ai si iti e comod; cand e copt prinde o crusta portocaliu inchis, chiar usor negricios; verifici incercandu-l cu o furculita sau o scobitoare....il intepi si vezi daca se sfarama, daca e usor de pasat (eventual il scoti un pic si verifici, sa iti fie mai usor; nu prea ma pricep sa explic, asa-i )....eu uneori mai pun in vasul respectiv si niste apa ( nu stiu cat de corect e , dar parca se patrunde mai repede si nici nu se face prea multa arsura pe tava ); trebuie sa il pui pe un vas ceva, ca isi lasa zeama, si pus doar asa in cuptor, ar curge; nu stiu sa-ti zic cat se tine la frigider; eu ii faceam portie de o zi (bagam deodata o bucata de dovleac si un mar); n-am mai facut demult ca nu prea i-a placut. te-am ametit, asa-i ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput