Aspirante optimiste > 20 (370)
Raspunsuri - Pagina 6
unboticutz spune:
andreea, imi pare rau pentru vestile proaste. iti tin pumnii sa rezolvi
. nu uita zicala aia cu orice rau inspre bine (asta-i varianta soft
), cine stie, poate va gasiti ceva mai bun si mai convenabil. 
sa nu-i uitam!
Moni_28 spune:
Da, bubu, ai dreptate, daca te duci la 10 doctori, obtii 10 pareri...hmmm...In legatura cu ce m-ai intrebat noname, histeroscopia am facut-o cu anestezie generala, dar am innebunit pana am intrat in sala....inca putin si plecam acasa...si observ ca dupa interventiile astea si organismul reactioneaza, dupa, diferit. La fiecare cateva luni trebuie sa o iau de la capat cu simptomele, ca nu mai inteleg nimic.
Moni_28
vias spune:
..sper ca stiti cine sunt...din martie am unda verde..pot avea un copilas...sper ca dd sa-mi dea acum un copilas sanatos!
...voi mai intra...va pup pe toate...!!!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Moni_28 spune:
Bravo cami! Ma bucura mult vestea si fii sigura ca vei avea un copilas sanatos si frumos!
Moni_28
Moni_28 spune:
Feteleeee!!!!Pe unde sunteti?Va asteeeept...Eu una stau si beau o bere...si merg ca o babuta prin casa ca ma doare spatele de moooor
Ma sacaie de ieri dimineata burta si spatele de innebunesc...dar ieri dimineata a fost groaznic, ma durea de credeam ca pic din picioare, am fugit la farmacie dupa tampoane, apoi la birou viteza la baie, dar nimic...si eu care ma gandeam ca scap odata de durerile astea...si dupa jumatate de ora de smuls parul din cap m-a lasat si durerea, si spatele!Rusii astia isi bat joc de mine rau de tot!Dar tot le-o coc eu intr-o zi...
Moni_28
titi143 spune:
Buna fetele acum am venit acasa de la doctor. Iar mi-a dat stimulare de luna viitoare. Tot acelasi tratament ca si lunile trecute. Dar totusi mi-a dat o veste buna. Mi-a spus ca asa bune trompe si uter bun nu a mai vazut demult
.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
titi143 spune:
A da am uitat sa spun ca mia dat unda verde la bebe luna asta.
Moni ce spui intindem o petrecere mare, poate poate vin si restul fetelor? 

.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
Moni_28 spune:
Stai asa sa aduc vinul!Bravooo, in sfarsit o veste bunaaaa!Mie mi-au spus ca daca in 3 luni nimic, la laparoscopie cu mine...si cum luna asta e cam pe sfarsite, hai sa bem si sa ne distram, poate se intampla ceva!Si apoi, meritam si noi putina dansuiala si chefuialaaaa!!!!!!
Moni_28