Aspirante optimiste > 20 (370)
Raspunsuri - Pagina 19
mihapet spune:
buna seara, feteloooooooooooooor!
ce mai faceti?
eu vreau sa va spun ca acum am puscat 2 polidine. chiar daca sunt in z8, asta e. daca nu e luna asta, poate luna viitoare. nu-i suparare
. poate aflam o veste buna o data cu vestea sfanta a nasterii Domnului nostru Isus Hristos 
va 

pe toate si va urez somn usor ca un fulg de nea 
noname spune:
Buna fetelor!!!
Spuneti-mio si mie va rog frumos care e tratamentul ala cu polidine si ce minuni face , ca sa ma intep si eu, ce numai voi?![]()
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
mihapet spune:
dana, cica injectiile POLIDIN sunt indicate in infectii genitale, raceli, anexite, chiar si infectii in gat, iar ca efect secundar ar fi aparitia unei sarcini, care pt. unele e sarcina nedorita, iar pt. noi e 'mana creasca".
intreab-o pe bubu daca i-au priit. eu ma rog sa am efecte secundare de-astea![]()
insa am auzit ca e indicat a se lua din z1 de ciclu, insa eu le-am luat de azi, z8. vom vedea daca am noroc si asa.
si inca ceva..............nu m-a durut absolut deloc, am stat ffffffffff cuminte la
ma duc la sotul pt 
va 

-acesc
![]()
mihapet spune:
vai ce mi-a iesit acolo

am pus fundul gol unde nu trebuie
, am vrut sa-l pun mai sus si o sa intelegeti altceva din mesajul meu
(ca va pupacesc in fund)![]()
![]()
.....ce tarrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
noname spune:
mersi de raspuns Miha. Eu am inteles ce ai vrut sa scrii. O sa iau si eu luna viitoare si sper sa am si eu efecte adverse![]()
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
buburuza1979 spune:

fetele!
eu raportez azi prima intalnire cu medicul de familie care mi-a dat concediu medical pt viroza 

mi-a zis ca de unde stiu eu ca sunt gravida asa de repede si i-am zis domle' am 2 teste super pozitive si senzatii de gravideala la greu ...
da-mi colo concediu ca nu vreau sa pierd si copilul asta !
mi-a zis ca sunt nebuna si ca sa scape de mine mi-a dat o sapt pe motiv de viroza 

maine ma duc la ginecoloaga mea ... sper ca cu aia sa ma inteleg omeneste ... faza e ca chiar ea mi-a zis sa ma duc la dr de fam sa imi dea el concediu ca ea sa il poata prelungi ... pt ca ginecoloaga mi-a zis clar ca daca vreau copilul asta tb sa ma opresc efort fizic si sa stau in pat cel putin primele luni ...dar pt asta imi tb concediu medical...
medicul asta de familie al meu eu cred ca e nebun... nu putea sa inteleaga ca meseria mea e incadrata la munca grea si ca am dreptul prin lege la concediu de sarcina cu risc !!!
4+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
buburuza1979 spune:
si Dana polidinele se fac asa ...
6 fiole
cate 2 fiole intr-o injectie ...deci 3 injectii in total
1 injectie pe zi incepand din Z1 a Cm pana in Z3 inclusiv
eu asa am facut si uite rezultatul 

am impuscat 2 iepuri deodata ...si raceala aia nasoala cu care ma pricopsisem si si gravideala dupa ![]()
acum nu stiu daca a fost polidinul cel care mi-a adus minunea ... dar am mai auzit fete care au ramas gravi dupa ce au facut injectiile astea miraculoase...
si rau nu are ce sa faca pt ca de fapt am inteles ca e compus din mai multe vaccinuri si daca gaseste ceva in corp vindeca ... si mai e si imunostimulator asa ca e bun din mai multe motive zic eu !
4+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
Alexa.1983 spune:
Buna fetelor....Am intrat sa va anunt ca AM NASCUT
pe data de 17.11 ...sa modificati listutza....si colegele mele de odisee Gabitza1977 si Bravegirl (pe data de 18.11).....
Am fost "aspiranta" pe acest forum ceva vreme...multa pentru unele...putina ptr altele...ce e important e ca asteptarea merita, bucurati-va de emotia testelor de sarcina (
eu sunt,am fost si voi fi mereu nimfomana de teste
)....dupa cele doua liniutze...si cele 9 luni....nu am sa va zic ca vine greul
...si nici dupa ce va tineti
bbeii in brate...totul este atat de normal si natural incat fiecare etapa trebuie savurata....
Dupa ce o sa va vedeti "cu sacii-n carutza" o sa va ganditi la ce v-am scris...Va pupik din suflet, aveti incredere ca exista un
frumos ptr fiecare dintre voi si va urez mult curaj ptr aventura vietii voastre
Laura
lui
Alexis Daniel
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
adiutza spune:
Neatza,
Haideti la o
calda…. Avem cu lapte, frisca, ciocolata... de toate pentru toti.... si cate un fresh pentru vizitatoarele gravidutze!
O zi placuta sa aveti si cat mai usoara.
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...