LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 ...ma duc sa lenevescccccc ... ca Raul doarme Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia ![]() |
si eu ma retrag sa fac un dusulica si sa pap si ma pun langa iasmi la nani.a...
pupici
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Ank, si eu tot asa eram, umflata... dar cu pieptul nu stiu. Nu stiu daca e un semn sau nu!
Lavi, suna tare bine ce ai facut de papica! Dar eu azi chir nu am nevoie sa fac nimic. Pentru copii am mancare, al meu nu mananca la pranz cald, iar diseara mergem undeva sa luam masa, asa ca daca fac trebuie sa arunc papica
ca n-are cine manca
adra_bell spune:
Buna!
Mai apuc si eu sa scriu ca mandruta doarme, minune mare, in ultimele zile tot are probleme cu somnul, adoarme foarte greu peste zi si nu sare de o ora. Noaptea mai are doar 2 treziri, de fapt una este dimineata la 6-6.30
La multi ani Daria si Naomi! dar si bulgarasilor care au implint un anisor zilele trecute!
Mihuta, am vazut ca v-a vizitat si pe voi Helicobacter aia, cum este Raul? A avut dureri? Eu am avut niste dureri cumplite, inca nu stiu daca am sau nu infectie cu nenorocita de bacterie, zilele astea vin si analizele. La mine vad ca merge cu regim, asa ca ma indoiesc ca ar fi vreo infectie, eu am mai facut gastrite pe sistem nervos, si recunosc, ca ma suparasem rau pe sot zilele alea. De ce nu iti faci si tu analiza ca sa stai linistita? Sophia s-a facut si mai frumoasa, sper sa va revedem pana se termina anul.
Alina, mersi de datele cu alaptatul toddlerului, cred ca le printez si le iau cu mine, cum imi vine cineva cu intrebarea magica "Cat mai ai de gand sa alaptezi, nu vezi ca s-a facut mare?", cum scot foicica si i-o bag sub nas
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Noi suntem racite amandoua, Eva muceste de 3-4 zile, din fericire doar muci si atat, treaba e ca tot amanam vaccinul ala de un an.
Abramburika vezi ca are Silvia o leapsa pe blog.
Adela, si Ilana la fel.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
mihuta spune:
Adra, Raul avea arsuri, analiza de HB a facut-o la plezneala, tratment a luat in urma endoscopiei. Oricum cica in Europa de Est 80% din populatie e purtatoare.
Adina, am mai slabit dar mai am, mai ales ca am reusit in ultima luna sa ma ingras vreo 2 kile....si cu vremea asta intunecoasa nu ma vad prea bine, ca eu sunt cam meteodependenta.
Ank, tot ma tineam sa te intreb, stiu ca tu ii dadeai lui Raul Aptamil, poti sa-mi spui daca il comandai cumva pe internet ? Prietena mea cu tripletii foloseste tot Aptamil dar aproape o cutie pe zi, asa ca fireste ar interesa-o o sursa cu un pret mai bun decat cel din farmacii.
Multumim pentru complimente, si mie mi-a placut cum arata tortul, si interiorul era foarte bun, ciocolata crema joffre frisca si visinte.
BB, esti foarte harnicuta cu papa !
Petro, cum mai papa Silvia? Sophia a avut o saptamana excelenta, a papat ciorbita cu dovleac la greu, si s-a cunoscut in pampers ![]()
mami de Sophia
adra_bell spune:
Mihuta, mi-am adus aminte ca, asta-vara, in Crang, vedeam foarte multe carucioare cu gemeni, si, la un moment dat, am vazut chiar un tatic, ce impingea la un carucior rosu cu tripleti. Erau foarte mititei, n-am idee daca erau nou-nascuti sau nu
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mihuta Ank, tot ma tineam sa te intreb, stiu ca tu ii dadeai lui Raul Aptamil, poti sa-mi spui daca il comandai cumva pe internet ? Prietena mea cu tripletii foloseste tot Aptamil dar aproape o cutie pe zi, asa |
Nu de pe net din pacate... Imi trimitea cineva de acolo ...Veneau in transport cu tirul... si e adevarat ma ajungea la 45 ron cutia de 900 gr si nu 63 ron cum e la noi cea de 800 gr.Numai ca acum au revenit in Ro.Dar am gasit multe site-uri la vremea respectiva din Uk care au Aptamil... la ei toate cutiile sunt de 900 gr..poate reuseste cumva.Am inteles ca mai au un lapte foarte bun cow&gate...
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
Ank83 spune:
Offf m-am uitat acum pe net la vreme si arata ceva de genul..."Acum la Timisoara ninge".... si hop ...alerg sa vad primii fulgi de anul asta pe geam... si cand colo
... Am fost pacalita 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi se pare ca miha e cu praji eu cu papa.... |
Si eu fac de mancare in fiecare zi,dar nu chestii spectaculoase.Doar chestii usoare si bazate mult pe cuptor,ca m-is lenesa si nu-mi place sa stau sa amestec in oala.
Pentru azi am facut piure de cartofi cu fish fingers.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Felicitari Mihuta pentru petrecerea reusita.
Sunteti niste frumoase si serioase tare tare.
Cand te-am vazut razand in una din poze nu mi-a venit sa cred.
Cred ca erai tare emotionata. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...