LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 17
abramburika spune:
Aaaa ... pai dupa cioco+cognac sigur trebuie somnic ... deci, inca o data va spun duamnelor, noapte buna si spor la vorba
!!!
o broscuta mica, mica ...
Ank83 spune:
dupa ...cioco si cognac siggurrrr mai dureaza pana la somnic![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
adinag spune:
io mi-am culcat copiii si vin si eu la club :-)
si cica eu alaptez, ca mi-am facut ceva de baut ![]()
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 dupa ...cioco si cognac siggurrrr mai dureaza pana la somnic Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia ![]() |
La mine cognacul isi face efectul imediat
o broscuta mica, mica ...
Ank83 spune:
Aha ...numai eu nu pot sa beau nika... nu de alta dar ma mai ia nascarea si eu sunt gata anesteziata 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
Ank83 spune:
Bine Petro... Noapte buna 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
adinag spune:
eu cand beau ceva niciodata nu ma ia cu oboseala, dimpotriva. Dar azi am zis ca am si eu voie, sau nevoie? 
Ank83 spune:
Adina tu ai prins Craciunul in spital cu Floris... sau la voi se merge pe sistemul nasti si pleci acasa daca e ok a doua zi si vine asist la tine??
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
adinag spune:
E alegerea fiecaruia. Dar am trebuit sa-mi organizez eu o moasa sa-mi vina acasa, am dat datele la spital etc. Si trebuie sa fie totul ok. Daca e totul ok poti pleca si dupa 3 ore acasa. Eu am trebuit sa stau pana a doua zi, dar pe 24 la pranz am fost acasa ![]()
Ank83 spune:
Aha ...super fain asa.... ca sincer 5 zile cat m-au tinut pe mine e criminalll ... si sa mai ai si o colega de salon care a primit vizite de ordinul zecilor... numai catel si purcel nu au venit.
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia