Cafea cu aroma de femei *93*
Raspunsuri - Pagina 17
ramyteo spune:
Eu vreau zapada ...please....

Va
pe toate!!!!!!!!!!
Si eu voi fi alaturi de voi cu o rugaciune pentru Emma , Doamne Ajuta!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
principe spune:
Aida,sunt cu sufletul langa voi!
DUMNEZEU SA SE INDURE DE VOI SI SA VA ALINE DUREREA,SA VA DEA SANATATE SI VIATA LUNGA!
si eu am sa va fiu astazi la ora 13 alaturi in rugaciune!
va iubesc si va imbratisez!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
ramyteo spune:
Buna fetele...
Aveam un profesor de religie care acum e preot si ne spunea mereu...o colinda cantata inlocuieste o rugaciune ...asa ca...eu incep de acum cu o mica colinda pentru micuta Emma

.Va dorec la toate un Ajuns plin de bucurii!!!!!!!!!!!!!!!!

Teo Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Dodo-pui spune:
Buna ziua la Mos Ajun!

Sarbatori Fericite!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
wonderful spune:
Dragele mele prietene,sarbatori fericite langa iubitii vostri copii si soti,zapada la ferestre si foc in inimile voastre-de dragoste-si pana la anul fie ca in cafenea sa fie cat mai multa veselie.

aidaciolac spune:
Si daca ieri seara Kissy adormea sedata cu dureri si o priveam cum doarme si cum sufera in somn , am zis ca azi merg cu ea in spital ca sa nu mai sufere si sa ii faca pe vena calmantele sa nu trecem direct pe morfina ... ma uitam la ea in seara asta cat era de linistita si de multumita de ce a primit de la Mos , abia daca a zis de 2x ca ii amorteste piciorul si atat , fara urlete si fara strigate de ajutor si asta dupa o zi in care a tropait de colo colo asa incet cum poate ea dar fara sa o sustina nimeni , am facut sarmale impreuna si a tocat legumele pentru ciorba ...
Dragelor , va multumesc din suflet
si fie ca acest Craciun sa va aduca in casa lumina , iubire si liniste sufleteasca

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Dodo-pui spune:
Craciun Fericit!
PS:Aida
,miracolele exista
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ramyteo spune:
Buna fetele.
Am intrat sa va zic un Craciun fericit la toate .
Aida 

Doamne ...mi-au dat lacrimile si nu stiu daca ma pot abtine sa nu plang...ce mult ma bucur ca nu a trebuit sa ajungeti la spital ...ce mult ma bucur ca a fost fericita...nici nu am cuvinte
Dumnezeu Sa Va Binecuvanteze!!!!!!!!!!!!!
Am cerut zapada si mi sa dat...eu si Teo ne bucuram de numa
Peste tot e alb , yupiii
Va
pe toate...si ieri am vrut sa va scriu dar nu am reusit nici cum nu s-au deschis paginile...
SA vaeti parte de un Craciun Fericit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
Suntem mari
MsLara spune:
Craciun Fericit! Sa va aduca Mosul multa, multa sanatate si fericire!
Aida 

pe toate si dau
fierbinte si ceai aromat !
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
principe spune:
SFANTUL CRACIUN SA VA ADUCA: SANATATE,BUCURIE,PACE SI TOT CE AVETI NEVOIE PTRU SUFLETUL SI TRUPUL VOSTRU.
Aiduta,ma bucur ca ati avut o sarbatoare de CRACIUN fara dureri
este comprobat ca motivarea pozitiva a bolnavului face ca acesta sa treaca usor sau mai usor prin boala.
sa nu o izolezi,sa nu o tratezi ca pe un bolnav,implic-o in activitati,sa vina verisorii in vizita,du-o sa-l vada pe mos craciun si zii ca el o sa-i faca piciorusul bine,puterea mentala a copiilor este mult mai mare ca a noastra.
aici exista o fundatie sustinuta de mac donald,se numeste "casa ronald"aici vin copii din interiorul venezuelei ptru tratamente la clinicile din caracas.sunt copii proveniti din familii modeste si li se da:casa, masa,transport la tratament,la vizitele medicale,ce vreau sa spun e ca in aceasta casa niciun copil "nu este bolnav" toti fac diferite activitati,se joaca,intra in contact cu multi copii,cu persoanele voluntare din institutie (care sunt persoane f iubitoare) si,desi fac tratamente puternice cu chimioterapice,etc ,starea lor dupa sederea in casa ronald se imbunataetste,sunt mai luptatori,mai motivati sa lupte cu boala.
pe copii, izolarea de alti copii ,de activitati ,ii deprima.
in casa ronald nu ai voie sa exprimi compasiune,mila... ci doar iubire,si veselie.
mila ii face sa se simta debili,in schimb iubirea,veselia,ii motiveaza pozitiv.
te pup si va iubesc!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i