Cafea cu aroma de femei *93*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

calmo , calmo principeso ca doar nu au intrat zilele in sac si zici ca bei visinata si vrei niste palinca mie astea nu imi plac ca am tensiunea prea mica
maru , hm , polul nord fata. Pai voi dati zapada cu lopata pe acolo , bine ca nu e si la noi asa

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna iubitele mele,

Chiar daca nu am mai intrat de mult (la servici ne-a restrictionat accesul din cauza de virusi, iar acasa am alti doi, unul mai mare si unul mai mic, care ocupa in permanenta calculatorul) v-am urmarit din umbra si m-am gandit la voi.
Noi suntem ok, unii cu febra sarbatorilor (adica fimiu) si altii cu nebunia de la scarbici, de sfarsit de an.
Astept cu nerabdare we sa impodobim si noi apartamentul cu mult beculete. Sa vedem cum va reactiona pisicul care este un zvapaiat si jumatate.

Pupici la burtici si la toate cafegioaicele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

inca exist[:d] dar ...iar ...s-a "imbolnavit"pc .

Noi suntem ok,Bodo asteapta Mosu si-i tare nerabdator.

drag al cafengitzelor.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

http://www.kraftcanada.com/en/search/SearchResults.aspx?searchtext=frosting&u2=frosting&scope=all&start=1&rsort=

principe, retete de icing (glazura)

iar a nins peste noapte

vreau si eu retete de paella

noi am fost sambata la ferma de brazi sa ne luam bradutul, si ne-am intors fara, era atat de frig, ningea rau de tot, Victor nu era echipat de cautat prin zapada bradutul perfect. andrei s-a suparat pe mine, ca de ce nu luam unu jumulit, ca ce, ramane acolo si nu-l ia nimeni...Am luat pana la urma de la Canadian Tire si acu e acu, ca trebuie impodobit

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Si noua ne-a adus tati bradutul perfect din Budapesta mult sub pretul pietei de la noi si il avem deja in casa , dar nu stiam ca putem deja sa il impodobim deci sa il impodobim si noi?

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

pai cum sa nu?
la noi e in ca in garaj, sper ca in seara asta sa gasesc energia necesara sa mut mobila si sa asezam bradul. s-ar putea sa trebuiasca sa ii cumparam fusta, o sa vad diseara, de fapt si un sistems a il tin verde, asa ca , uf, diseara tre sa ma opresc in mall
a, si Victor a promis ca pune luminile pe streasina azi, ca se inalzeste pana la 5 grade

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Uite bradutzul nostru e in ghiveci ... sper sa nu se usuce

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

e super frumos bradutul vostru,hm, mi-ai facut pofta de impodobit

eu tot astept emailul ala

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salutare cafengioaicelor!
spre rusinea mea nu am mai intrat de mult...deci nici la zi nu mai sunt cu ce s-a intamplat...sper sa recuperez
va pup si va imbratisez pe toate

Mata Emma lupta iar cu cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Bancul zilei: Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal...
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului:
- Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota?
- Profesorul: Da.
- Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal?

Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota.

Studentul raspunde:
- Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.

Mergi la inceput