Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 20
greyeras spune:
Am crezut ca sunt eu nebuna, dar nu sunt altii mai nebuni:
www.adevarul.ro/articole/zeci-de-mii-de-romani-au-infruntat-frigul-pentru-marile-sperante.html" target="_blank">Marile sperante
Ma duc la somn.
Noapte buna!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Gabriela77 spune:
Nu esti nebuna, Greieras, asa am patit si eu saptamana trecuta, am trecut pe la 15.00 la un chiosc sa iau ziarul si vanzatoarea s-a uitat la mine ca la un extraterestru dupa care a inceput sa rada isteric. Dupa ce am mai intrebat la vreo alte 2 chioscuri din zona, am inteles cum sta treaba...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
myral spune:
Am zis sa nu ma laud dar cica soacra mea a luat cartea
nu stiu amanunte, abia astept sa vad cum arata ca prea a fost bataie pe ele. Eu cred ca asa va fi (sau aproape) si pe alea cu bani ca nu costa mult.Gabriela mie mi-a facut mult bine ca a stat Sabina cu gura pe noi cu alaptatul. Acum sa vad cum va fi cu intarcatul
Tinem pumnii pt maine la analize si asteptam vesti bune
Noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
urmychance spune:
Buna seara,
Scriu si eu in fuga de pe laptopul sotului, eu am varsat putina bere pe tastatura si nu imi mai merg unele taste in partea stanga, "a", "z" de ex.
Scriu ce imi mai aduc aminte.
Erina - multumesc pt complimentul cu telegenia. Mie nu mi-a placut mai niciodata cum ies pe camera, in poze mai ies si bine, dar nu mereu. Carpatina - nu am aparut la tv, cred ca Erina s-a referit la filmuletul de la intalnirea de 1 an, caci tocmai il vazusem amandoua.Apropos de filmulet, am remarcat ca, exact in momentul cand ma filma, eu il luam frumusel pe Tudorel si plecam de acolo. Nu imi dadeam seama ca ne filmeaza. Am fost tare zapacita. Asta se datoreaza oboselii.
Devylla (sper ca am scris bine IDul) - foarte frumoasa melodia si vocea. Felicitari!
Imi pare tare rau pt vestea despre gemenii lui Tudoran.
Manusi cu un deget i-am luat lui Tudor, le poarta, ii plac, nu le scoate.
Am mai uitat ce am mai vrut sa scriu, tot citesc, dar daca raspund dupa o sapt....
Azi am fost la babyexpo, slabut, am participat si noi la triciclete si la salsa. Valentina, pe la ce ora ai fost? Poate am participat in acelasi timp. M-am intors de la targ cu o durere de cap teribila si eram f obosita, Tudor plangea de somn, in mod normal ii dadeam sa suga si adormea, nu aveam tb cu el. Dar, asa cum v-a spus si Bernix (care arata foarte bine!
)l-am intarcat pe Tudor de marti. Ma tot chinui de vreo luna, am mai redus, iar i-am dat, nu ii mai dadeam in timpul zilei, dar acum am avut noroc (daca ii pot spune asa) si am reusit. Nu va pot descrie ce durere am in suflet (si in sani), eram fericita ca il linistesc asa indiferent ce pb avea (dinti, lovituri, oboseala, foame). Sanii sunt inca foarte plini, am luat nishte pastile sa opresc lactatia ca altfel ma chinui foarte tare. Lapte am avut din prima zi si foarte foarte mult, si acum am cate 11 jeturi cu o aruncare de cel putin un metru. Prietenele mele zic ca nu au mai vazut asa ceva. Imi pare rau ca nu am filmat. Sa vedem ce productie de lapte am maine. Ma regasesc foarte mult in vb lui Myral si Bernix, si tudor sugea cu mult drag la orice ora din zi si din noapte. Dar noaptea se trezea si de 11 ori in 8 ore, ce somn mai era ala pt mine sau pt el? El mai dormea ziua de 2 ori, dar eu...?Mai mult, nu prea manca, era anemic (inca mai este probabil). Cu somnul nu stiu inca ce s-a schimbat, parca nu se mai trezeste asa de des, dar de mancat "le cam mananca". A, cat a fost alaptat Tudor nu a vrut alt lapte, in afara de cel batut. Acum i-am pregatit doua biberoane, unul cu apa, unul cu lapte UHT, LA DORNA, 3,5 % grasime si vad ca bea. la inceput mi-l tot arunca, dar acum bea. Numai inainte de culcare totusi si nu f mult, cam 80-100 ml. Dar nu imi fac griji pt ca mananca iaurt, branza, lapte batut. Vreau sa il invat sa bea lapte si sa se culce. De plans, a plans mai rau ieri dim la 7 si azi noapte, asa imi venea sa ii dau sa suga. Imi tot suna in urechi franturi din discutiile cu prietenele mele sau din cele citite pe aici. Cineva spunea ca or sa mai fie si alte despartiri intre mama si copilul ei, apoi o prietena mi-a spus ca atunci cand ma hotarasc sa il intarc si gata ca mai rau il zapacesc. Eu as fi vrut sa ii dau si pana la 3 ani, dar nu toata ziua si toata noaptea. Sa aiba si el un program, eventual dim si seara sau numai seara, dar nu am putut. Am scriu toata polologhia asta ca sa imi mai dau din durere afara ( e o exprimare aiurea, dar nu imi vine alta acum, sunt obosita, scriu pt voi si ma culc) si ca sa relatez o experienta pt cele care inca mai alapteaza. Cand ma gandesc ca l-am intarcat, ma simt tare vinovata. Si ma consolez..un an si 2 luni cred ca e suficient, nu? Imi cer scuze ca am scris atat de mult...
iNTREBARE: LAPTELE UHT poate sa fie lasat afara numai cand e in cutia nedesfacuta sau si asa in biberon de ex? Daca nu stiti, o sa sun la fabrica desi e cam aiurea. Stiti, cat timp pot sa tin laptele in biberon? 
Nu mai stiu ce mai am de scris. Revin daca imi amintesc.
urmychance spune:
Sper ca acum, odata cu MAREA TRADARE (a se citi intarcare), o sa imi mai recapat si eu un pic din independenta. Sotul meu exilat in dormitor, eu cu puiul mic in pat in sufragerie ca avea mult de muls la milka, nu puteam pleca nicaieri ca isi mai aducea el aminte ce buna e tzatza, de lasat la bunici nici vb. Cu alte cuvinte, sper sa am si eu o viata un pic mai normala si mai "ca inainte" cu sotul meu, mi-e dor sa ma plimb cu el prin centru.
Off, off tare amarati suntem, dar o sa treaca si asta, nu?
Poate reusesc sa mai si slabesc un pic!!!!
Pupici, noapte buna!