Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 15
mihailescu teodora spune:
Langa masa aia plina de fructe nemaivazute si nemaimancate
,erau si 2 fantani arteziene cu ciocolata alba si neagra!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
greyeras spune:
Diwana
Fara numar............

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
diwana spune:
Hai sa va zic ce banuiesc eu
! Ca forumul asta are viata proprie, si trage cu ochiul si cu urechea. Sa ma explic ca cine stie ce intelegeti
Fix in ziua in care ma tot intrebam daca sa mai scriu sau nu, inclinam mai mult inspre "da", cine se gaseste sa intrebe de noi? Dana. Era sa pic jos. Cum de si-a adus aminte cineva de noi, fix in momentul ala, nu mai scrisesem de 6 luni, mah. Si acuma Erina se gaseste sa ma intrebe de nick. Si jur ca aseara ma gandeam exact la nickul meu, si ce as spune daca m-ar intreba cineva cum de l-am ales. Habar n-am cum de mi-a venit, cred ca inseamna "fata" in sanscrita 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Pupacioselor ![]()

Hai ca devine siropos capitolul asta ![]()

filmulete Rares
luy spune:
Maria
, e normal sa fii ingrijorata si sa nu mai iti arda de glume. Te inteleg perfect, siguranta financiara a familiei este f.importanta pt fiecare dintre noi.
Gandeste pozitiv, vin vremuri grele, dar poate nu va fi cazul de concedieri. Suntem alaturi de tine 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Pentru un tonus strong si foarte multa buna dispozitie :click!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
diwana spune:
Sa va zic ce lenesa sunt. Sta baiatul meu cu c..a la fund, si nu-mi vine sa ma duc sa-l schimb. Ca-i foarte complicat, ca tre' sa astept sa mi se incalzeasca apa, sa-l urc in chiuveta, sa-l contorsionez in ea ca sa-l spal bine, sa-l conving sa nu se tot intinda dupa periutele de dinti, sa nu apuce sapunul, sa nu muste chiuveta, sa-l tin cu o mana, si cu cealalta sa caut prosopul in spatele meu, sa-l infasor, sa-l sterg, sa-i pun scutecul si apoi sa-l imbrac si sa-l incalt din nou
Asa ca, pana ce nu-mi pica jos nasul, sau nu ma pisca de cur remuscarile, nu ma ridic. Poate ajunge tati acasa ![]()
filmulete Rares
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Pentru un tonus strong si foarte multa buna dispozitie :click! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Io cred ca vrei si tu

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Maria , e normal sa fii ingrijorata si sa nu mai iti arda de glume. Te inteleg perfect, siguranta financiara a familiei este f.importanta pt fiecare dintre noi. Gandeste pozitiv, vin vremuri grele, dar poate nu va fi cazul de concedieri. Suntem alaturi de tine ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |
Maria,
,chiar m-am gandit mult la tine astazi!Si realizam ca eu lucrez in sectorul materialelor de constructii si sotul meu in domeniul auto.Sunt firme mari cele la care activam,dar nu se stie niciodata!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
| Citat: | ||
citat din mesajul lui greyeras
Io cred ca vrei si tu ![]() ![]() Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze |
Mulsumescccccccc
!Vezi cum se ,,leaga'' relatiile speciale?Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii