Mamici din Germania (5)
Raspunsuri - Pagina 20
claudia74 spune:
Mda cam multe evenimente in familie Cescko süsse mai aleas mersul in jurul mesei al lui Bneji de acuma iti va da bataie de cap,intr-adevar nu il mai poti lasa din ochi o clipa,stai sa vezi cand da de frunzele si pamantul florilor (Claudia@ stie
),iti doresc putere si rabdare multaaaaaaaaaaaaa de acu inainte si cand face nani Speedy Gonzales al tau scrie si tu 2 randuri pe aici
,sper sa te ajute soacra cu torul si am bucur ca iarasi primiti musafiri banateni sa-l sarbatoriti pe Benji asa cum se cuvine,poate ramane sora ta sa te ajute si la mutat in noul an.
Eiii am uitat de cafa :

si o tura de 

eu stau cu inima cat un purice sa vad cum a ajuns Denisa la Timisoara,am pus-o ieri pe bus si ar cam trebui sa fi ajuns deja,astept beeep sa sunez.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ionica spune:
Buna dimineata fetele,
Claudia74,tot oferi cafea in fiecare dimineata,m-am apucat si eu sa beau deja zilnic,ma boxeaza pitica de ma dor costele,este mult mi agitat copilul asta decat primul![]()
Da, saracul barbata-miu, mi-a promis ca nu-mi mai face capriciile( desi azi dimineatza l-am anuntat ca am visat lictchi si sa nu intre diseara acasa pana nu gaseste
).
In sarcina asta am pofte foarte ciudate,mananc numai ciudatenii,zici ca am trecut pe pilot automat de cateva saptamani,nu ma mai controlez.
Claudia74,tu ai lasat-o pe fiica ta sa calatoreasca singura cu autobuzul?
Ramonaiani ,eu am gasit un site romanesc pe care poti comanda varza,au depozitul aici in germania,daca vrei adresa ,pe PM.
Azi vreau sa fac sarmalele pt Craciun,le dau intr-un clocot si apoi le congelez,spuneti-mi cum se comporta varza dupa decongelare,a mai facut cineva?
Sambata voi face cozonaci si poate niste cornulete cu rahat.
Imi vin musafirii deabia luni si probabil vom mai colinda pe ici pe colo si nu vreau sa raman cu treaba neterminata.
Claudia74,eu de mult timp nu mai mananc romaneste sau mancare grasa,de obicei ma multumesc cu mancare asiatica gatita de mine sau bucatarie Italiana, devin din ce in ce mai vegetariana dar in sarcina nu prea imi permit.
Eu mananc de vreo 4 ori pe sapt. peste si alte produse din peste plus vegetale sau orez,am schimbat alimentatia si datorita faptului ca m-a ingrasasem de la tratamente cu hormoni doar...34kg din care am reusit sa dau jos 29.
Acum la adoua sarcina nu am nevoie de tratamente si alte hormoane si am luat doar....8kg pana in prezent mancand relativ bine.
Oricum, voi avea nevoie de inca un an pana slabesc tot, eu nu asi putea sa traiesc grasa,este imposibil sa ma uit in oglinda,pur si simplu ma urasc grasa.Acum ma simt doar plinutza ca o italianca pulpoasa
,dar stilul meu este android.
Hai ca v-am zapacit,toxo mi-a trecut ,azi poate reusesc sa inghit si eu niste alimente solide,ieri doar buillon si ceai.
Sophia 2ani
+23 
claudia74 spune:
Ionica bravo asa te vreau,vezi ca varza se comporta ft bine congelata si eu cand fac multe sarmale le congelez,deci poti sa congelezi linistita,spor la cozonaci si cornulete,da draga mea Deni calatoreste singura de 7 ani deja in vacante cu insotitoarele de bord ale firmei Pletl in care am incredere,fac numai o declaratie cum ca sunt de acord sa calatoreasca singura,ce sa-i fac daca simte si traieste romaneste nu ar sta aici de sarbatori nici sa o tai mai ales in vacanta de vara abia asteapta sa mearga.
Azi mergem in Kino la Madagascar 2.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
angipangi spune:

noi suntem bine,a venit deja craciunul![]()
adica am facut bradul,am pus cadourile sub brad si asteptam sa le deschidem
sarmalele le fac chiar pe 24 si salata si vreau sa incers sa fac niste plecinte cu branza sa vedem ce iese![]()
claudia dar fata a luat deja vacanta?Cum e cu munca?Mai poti?![]()

Ceska petrecere frumoasa marti si la multi ani
piticului Benjamin

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
ramonaiani spune:
'Mneatza. Oau, ce guralive ati fost, si ce de informatii ati dat
.
Mie mi-e cam rau, asa ca mai mult zac in pat decat sa fac mancaruri - sarmale inca n-am facut, dar intra sotul in concediu de pe 22, asa ca sper sa ma ajute el atunci.
Ionica ai grija cu toxinfectiile, ca nu-i de gluma
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
12+
P.S. Am pus si eu poze cu www.flickr.com/photos/21231089@N02/3115061031/" target="_blank">pitica
ionica spune:
ramonaiani,
multumesc de sfat,deacum stiu ca trebuie sa fiu atenta.
Tu ai o comoara superba ,sa va traiasca, este perfecta,ehhhh si am vazut la sfarsit o tava cu niste prajituri ca pana si fiimea facea,miami,miami, .
arunca reteta incoace la baba ca mor de poftaaaaa.
Sophia 2ani
+23 
claudia74 spune:
Cafea,ceai,capucino,latte :

treceti la povestit ca azi deschid subiect nou ![]()
Dora am invoit-o pe Deni a avut 3 zile medical si ptr 2 zile scriu eu motivare ![]()
ma da chiar asa cu cadourile,pai cum ai tai au rabdare sa se uite la ele mai o saptamana
.
Miki esti ok?
Mariana zici ca te ajuta sotul la sarmale,cool,ce zici Ionica te ajuta si pe tine francezul la sarmale ![]()
.
va las sa il duc pe Andi la gradi.
Timisoara Impreuna
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Tu ai o comoara superba ,sa va traiasca, este perfecta,ehhhh si am vazut la sfarsit o tava cu niste prajituri ca pana si fiimea facea,miami,miami, . arunca reteta incoace la baba ca mor de poftaaaaa. |
Multam, multam
Bafta la copt placinte
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
12+
ionica spune:
Da ramonaiani ,despre asta era vorba,multumesc pt.reteta.
Claudia74,francezul meu stie sa faca DOAR tiramisu,trufe de ciocolata,salata de varza si micul dejun ,adica scoate tot din frigider si le pune pe masa
.
Dar in schimb este foarte romantic,ma rasfata des cu fineturi in cele mai bune restaurante plus flori albe in fiecare weekend,ma rog cateodata uita sau asteapta sa se ofileasca cele din vaza
.
Deci, in concluzie e un dulce s-ii plac sarmalele -dar cel mai mult ii plac papanasii si ardeii umpluti facuti de Tanti Titza doamna care lucra pt. noi in romania
.
Azi am fost la o repriza de cadouri pt. craciun plus deco pt masa .
Mai am de cumparat pt.cumnat ,socru si sot,of, cu barbatii imi este tare greu sa le aleg un cadou
.
In consecinta, nu am facut sarmalele si nici alte minuni,dar dna,care face curat,a lasat casa super curata si asta ma motiveaza sa pun bradul sambata.
Va pupic si va urez o seara frumoasa.
Sophia 2ani
+23 
claudia74 spune:
Ionica sa-ti traiasca sotul si sa te faca fericita toata viata (eu stiu asta numai din carti si filme,tipic amorezul francez) dar vad ca e si in realitate la fel,bravo lui,mai ales daca-i plac sarmalele si ardeii impluti e de-al nostru
.
Haideti la o cafea fara cofeina ptr gravide :

Timisoara Impreuna