Mamici din Germania (5)
Raspunsuri - Pagina 17
Miriluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani [ (De-aia mi-am revenit, ca nu sunt o mama denaturata - am vazut aseara un reportaj cu o mamica ce era depasita de situatie - avea 22 ani si 2 copii - de 2 ani si 8 luni). Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii) 11+ |
Am vazut-o si eu pe mamica aceea. Si m-am ingrozit!
Aseara m-a intrebat Miru daca as vrea sa se transforme in alt copil, ca ea poate sa faca asta (balarii cu Zauberstock). I-am spus ca nu imi doresc un alt copil, ca nu as putea-o iubi daca nu ar mai fi ea Miru. Eu nu pot fi mamica nimanui decat a ei si a lui Henrik.
Oare am inebunit eu si vad probleme peste tot? Miru chiar e un copil deosebit de bun si de empatic: imi masa picioarele sau spatele cand eram gravida cu henrik si ma plangeam de dureri, imi dadea cu lotiune pe burta, ea prima care il ia pe Henrik in brate daca plange si e mereu atenta sa nu se loveasca, o cearta pe maica-mea daca tipa la Henrik..Nu e deloc un copil rau, nici macar un copil dificil, e o printesa minunata si intelegatoare. Si nici se tavaleste pe jos daca nu primeste ceva, dimpotriva, e foarte intelegatoare, numai ca ma doare pe mine sufletul ca nu ii pot lua tot ce vede la colegii ei. Ma gandeam sa ma duc cu ea sa ducem niste hainute la vreun centru de ajutor pt copii, dar imi e teama ca nu va mai dormi nopti in sir de mila copiilor pe care ii poate vedea.
Aseara a aflat ca salamul nu se face din peste, asa cum credea ea, ci din carne de porc
- Dar de ce se cheama ''carne de porc'', o mananca porcii?
- Se cheama asa pt ca e carne dintr-un porc, adica noi il mancam pe porc!
- Echt?????De ce?
- Pentru ca e bun! (weil die so lecker schmecken!)
- Vaaaai, saracii porci!!!
M-am cocosat de ras, de unde i-o fi venit ideea ca salamul se face din peste?
Si acum, intr-o nota mai vesela:
Un tip naufragiaza pe o insula nelocuita impreuna cu o oaie si un caine.
Dupa un timp de sedere pe insula, incepe sa-l atraga oaia.
Dar la orice incercare, cainele se repezea si-l musca.
Odata, stind el pe malul insulei, vede o epava.
Inoata pina la ea si da peste o femeie lesinata, superfrumoasa si tinara.
O salveaza, iar cind femeia isi revine din lesin ii spune cu o voce dulce:
- Esti salvatorul meu... Cere-mi orice si voi face ceea ce vrei...
La care tipul, fericit, ii spune:
- Tine tu ciinele !
Claudi@ spune:
neatza hai la cafea
si la o
ca tare as mai fuma una la ce nervi am, noroc ca m-am lasat acum 4 ani.
Stiti vorba aia cu "prietenul la nevoie se cunoaste" ete ca s-au imputinat prietenii, bai pe zi ce trece tot mai ramai fara unul.
Un prieten, care trebuia sa ne puna tapetul ne-a lasat balta si sotul i-a facut apartamentul pe gratis (e electrician sotul) si prietenul prietenului ne-a lasat balta ca e prea mult de munca
(nu vrea bani domne), acum de abia am gasit pe cineva care sa vina maine sa puna tapetu sa ne putem muta sapt viitoare.
Azi incearca sotul cu prietenul lui cel mai bun sa tapeteze camerele copiilor, poate reusesc si pot muta deja mobila in wochennde
Astazi as vrea sa plec la Stuttgart sa trimit medicamentele, dar nu ma pot urni din casa cu roti de vara (alta poveste cu facere de bine).
Eu serios ma intreb cateodata, dar pe cine am omorat eu Doamne de nu mai iesim din mocirla asta?
Sotu, merge toata vara 300km dus intors la sorsa sa ajute la casa, i-si cumpara mancarea singur si acum ne-au promis ca fac ei rost de roti de iarna, ete ca se face primavara si noi tot alea de vara le avem. Aseara de nervi m-am certat cu el si l-am pus sa comande roti si sa de-a naiba sa mai aud ca ajuta pe careva.
Ma duc sa vad poate reusesc sa fac niste plätzchen astazi, doar daca am ce-mi trebuie, ca nu ies azi cu masina nici taiata, mai avem si tractiune pe spate, dansez pe sosea de nu ma vad.
28+ 
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui Claudi@ neatza hai la cafea ![]() si la o ca tare as mai fuma una la ce nervi am, noroc ca m-am lasat acum 4 ani.Stiti vorba aia cu "prietenul la nevoie se cunoaste" ete ca s-au imputinat prietenii, bai pe zi ce trece tot mai ramai fara unul. Un prieten, care trebuia sa ne puna tapetul ne-a lasat balta si sotul i-a facut apartamentul pe gratis (e electrician sotul) si prietenul prietenului ne-a lasat balta ca e prea mult de munca (nu vrea bani domne), acum de abia am gasit pe cineva care sa vina maine sa puna tapetu sa ne putem muta sapt viitoare.Azi incearca sotul cu prietenul lui cel mai bun sa tapeteze camerele copiilor, poate reusesc si pot muta deja mobila in wochennde Astazi as vrea sa plec la Stuttgart sa trimit medicamentele, dar nu ma pot urni din casa cu roti de vara (alta poveste cu facere de bine). Eu serios ma intreb cateodata, dar pe cine am omorat eu Doamne de nu mai iesim din mocirla asta? Sotu, merge toata vara 300km dus intors la sorsa sa ajute la casa, i-si cumpara mancarea singur si acum ne-au promis ca fac ei rost de roti de iarna, ete ca se face primavara si noi tot alea de vara le avem. Aseara de nervi m-am certat cu el si l-am pus sa comande roti si sa de-a naiba sa mai aud ca ajuta pe careva. Ma duc sa vad poate reusesc sa fac niste plätzchen astazi, doar daca am ce-mi trebuie, ca nu ies azi cu masina nici taiata, mai avem si tractiune pe spate, dansez pe sosea de nu ma vad. 28+ ![]() de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">NuntaPoze |
Da cam e in ziua de azi cu prietenii,zicala 'Prietenul la nevoie se cunoaste' e depasita rau de tot,imi pare rau ca iarasi va dezamgait cineva,eu si rotile de iarna dansez pe strazile de la noi inzapezite si mai si ninge marunt de 3 zile aiurea,asta e Deutschland,tara cu o clima minunata,la noi de o luna sunt minus grade cel mult urca la 0 grade ziua,nu poti iesi din casa.
hai lasa nervii si apuca-te de plätzchen, daca te lasa Tony (cum se mai simte?) eu am facut ieri niste turte dulci
delicioase,am album nou pe site.www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Clauid@, imi pare rau ca v-au dezamagit prietenii, te inteleg, eu o patesc mereu si tot nu ma invat minte.
Claudia74, nu-mi mai face pofta de turta dulce, pls, ca incerc sa slabesc.
Chiar, pe unde o mai fi trischa?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
ramonaiani spune:
'Mneatza si de la mine.
Azi am fost cu copilul la pediatru la vaccin. Ne dam noi in vorba, incep sa il intreb ce ma framanta, la un moment dat ii explic ca fata nu tine gura inchisa - oare respira bine?
Ma intreaba daca inghite bine din linguritza.
-Pai .. care lingurita, ca nu vrea decat cu mana sa manance!
-CUM, NU-I DATI BORCANELE????
pana la urma am lamurit-o, el credea ca fata nu mananca decat lapte la aproape 1 an jumate. I-am explicat ca mananca de toate, dar cu manuta proprie.
Claudi@ cunosc si eu treaba asta cu 'prietenii'. Cam de-aia raman din ce in ce mai putini prieteni pe lista mea de messenger
. Iti urez multa bafta sa le rezolvati si sa va puteti muta in curand in casa noua
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
11+
trischa spune:
salutare tuturor,sunt incoerenta dar poate pricepeti voi.so,vineri seara vomita cupilu,sämbäta la fel si face si febrä.si cänd face febra o face adevarata.asa 39,5-39,9.duminicä ajungem la urgenta cu febra,mucii de rigoare si tuse ca la fumätori.ii face un exudat ,cica nu are stafilokok si sä-i däm antitermice.ii däm,dar febra tot nu scade.luni mergem la dr ei ne da antibiotic.si ia cupilu de luni antibiotic si e si mai rau.febra nu scade,mucii se inmultesc,si tusea e la ea acasä.aseara mergem iar la urgenta.ii ia sange,face analiza la urina si o consulta.suspecta de pneumonie.ne schimba antibioticul si sa asteptam 48 de ore sa vedem cum reactioneaza acum.febra nu a mai facut de azi noapte dar restul sunt tot acolo.normal ca nu mananca nimic,e vanata de slaba,de la nas la buza e toata o rana.io am febra,se invarte casa cu mine,al meu tre sa mearga la lucru ca e full la ei...asa ca nu mai imi arde de nimic.aseara eram hotarata sa strang de gat un dr sau pe oricine.am nimerit o doamna care chiar si-a dat interesul.ne-a tinut vreo ora sa vada copila.maine ma duc iar la dr nostru.ma gandesc sa-i torn in cap antibioticul ce l-a luat copila mea degeaba ,sa-i umflu un ochi si sa-i trag niste suturi in dos.stiti cumva cum se face sa schimbi medicul copilului??
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui trischa salutare tuturor,sunt incoerenta dar poate pricepeti voi.so,vineri seara vomita cupilu,sämbäta la fel si face si febrä.si cänd face febra o face adevarata.asa 39,5-39,9.duminicä ajungem la urgenta cu febra,mucii de rigoare si tuse ca la fumätori.ii face un exudat ,cica nu are stafilokok si sä-i däm antitermice.ii däm,dar febra tot nu scade.luni mergem la dr ei ne da antibiotic.si ia cupilu de luni antibiotic si e si mai rau.febra nu scade,mucii se inmultesc,si tusea e la ea acasä.aseara mergem iar la urgenta.ii ia sange,face analiza la urina si o consulta.suspecta de pneumonie.ne schimba antibioticul si sa asteptam 48 de ore sa vedem cum reactioneaza acum.febra nu a mai facut de azi noapte dar restul sunt tot acolo.normal ca nu mananca nimic,e vanata de slaba,de la nas la buza e toata o rana.io am febra,se invarte casa cu mine,al meu tre sa mearga la lucru ca e full la ei...asa ca nu mai imi arde de nimic.aseara eram hotarata sa strang de gat un dr sau pe oricine.am nimerit o doamna care chiar si-a dat interesul.ne-a tinut vreo ora sa vada copila.maine ma duc iar la dr nostru.ma gandesc sa-i torn in cap antibioticul ce l-a luat copila mea degeaba ,sa-i umflu un ochi si sa-i trag niste suturi in dos.stiti cumva cum se face sa schimbi medicul copilului?? |
Adina, mie nu imi suna bine deloc..Eu am schimbat de vreo 2 ori pediatrul Mirunei pana cand am ajuns la cel actual. Da-i un GOOGLE si vezi ce pediatrii ai pe langa tine.
Gandacelului da-i sa bea la greu ELECTROLITI (se gasesc la orice farmacie, daca iti e rau, comanda la o farmacie on-line)...chiar daca nu mananaca, macar sa bea electrolitii. La varsta asta, starea li se agraveaza rapid daca se deshidrateaza.
Incearca si tu sa iei electroliti si antitermice. Suna la Krankenkasse si intreaba daca ti se asigura ajutor acasa in caz de boala.
Toate cele bune si

trischa spune:
MIRI, multumesc de idee.electroliti am in casa.numai sa vrea copila sa bea.acum doarme.a mancat un pic de pireu cu peste si s-a innecat si a vomitat
.i-am dat un pic de iaurt si s-a culcat.offf,de ar trece odata...multumesc!

Miriluta spune:
| citat din mesajul lui trischa MIRI, multumesc de idee.electroliti am in casa.numai sa vrea copila sa bea.acum doarme.a mancat un pic de pireu cu peste si s-a innecat si a vomitat ![]() .i-am dat un pic de iaurt si s-a culcat.offf,de ar trece odata...multumesc!![]() ![]() |
Incearca sa ii dai sticks-uri (Salzstangen)...eu as zice sa nu ii dai sa manance decat cand iti cere ea. Eu am observat ca mai rau ii faceam Mirunei cand ii era rau si incercam sa ii dau sa manace, asa ca in ultimii doi ani, am incercat sa am incredere in ea si sa ii dau cand imi cerea. Si as zice sa nu ii mai dai carnita de nici un fel, nici macar de peste, daca ii dai, da-i doar cartof sau morcov fiert. Asta zic eu din experienta mea, daca doctorul ti-a zis altceva, fa cum spune doctorul
. In rest, baga-i lichide la greu.
claudia74 spune:

e servita,sa aveti o zi buna,noi mergem la shopping ptr Ro,Deni pleaca sapt viitoare in vacanta la Timisoara.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna