Mamici din Germania (5)
Raspunsuri - Pagina 14
claudia74 spune:
Hi leute,scuze de absenta,am lucrat in weekend en gross,va dau acu cafeaua :

Claudia mersi de tel
.
Dora willkommen zürück, sper ca a fost totul ok,vb mai incolo dupa ce il duc pe Andi la gradi
.
Restul fetelor
multi.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Claudia74, multumim de cafea.
Ramona, cum te mai simti?
Eu saptamana asta am smotru in plan, spalat geamuri, faianta, etc. Sambata plecam in concediu si vreau ca la intoarcere sa gasesc luna in casa.
Deja am inceput sa impachetez din bagaje. Nu mai am rabdare pana sambata...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
claudia74 spune:
Mariana ai fost la medic?
Alexandra incotro concediul? la mamuca la sarmale sa fie? ![]()
Ionica fain ati petrecut we? cu sushi
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
anangel_lexi spune:
Claudia74, da, da la mamuca si la socrela la sarmale, ca amandoua stau in Bucuresti!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
ramonaiani spune:
Nop, n-am fost la doctor. Am stat cuminte in week-end, asa ca nu am mai sangerat deloc, deloc
.
Eu am lasat balta gandurile de curatenie - pana la urma, si-asa nu vine nimeni la noi de sarbatori.
Ieri am impodobit bradul - a fost mare bucurie pe capul printesei, care se amuza ciocnind globurile ca pe ouale de Paste
. Noroc ca erau de plastic, nu s-a spart niciunul. I-am facut poze si pe urma am urcat bradul pe masa, la inaltime corespunzatoare sa nu ajunga la el.
Chiar, distractie placuta Anangel, sa te gandesti si la mine cand papi sarmale, da ?[D]
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
11+
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Salutare, Lexi, reao mi-ai facut pofta de sarmale.Miki |
Ei da vino la mine ardeleanco ca inca mai am sarme de sambata,nu ti-am spus ca musafirii mi-au tras plasa,avem noi mai mult
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Nop, n-am fost la doctor. Am stat cuminte in week-end, asa ca nu am mai sangerat deloc, deloc Eu am lasat balta gandurile de curatenie - pana la urma, si-asa nu vine nimeni la noi de sarbatori. Ieri am impodobit bradul - a fost mare bucurie pe capul printesei, care se amuza ciocnind globurile ca pe ouale de Paste . Noroc ca erau de plastic, nu s-a spart niciunul. I-am facut poze si pe urma am urcat bradul pe masa, la inaltime corespunzatoare sa nu ajunga la el. Chiar, distractie placuta Anangel, sa te gandesti si la mine cand papi sarmale, da ?[D] Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii) 11+ |
Mariana cum sa impodobesti deja bradul mai? ca io nu pricep,pai cum e datina stramoseasca ca bradul se impodobeste in Ajunul Craciunului?
Ma bucur ca a trecut pericolul,eu la sangerare am pierdut o sarcina de inceput,ai grija de tine ... si e brad ca nu-l vad bine pana la Craciun

Timisoara Impreuna
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui claudia74 Mariana cum sa impodobesti deja bradul mai? ca io nu pricep,pai cum e datina stramoseasca ca bradul se impodobeste in Ajunul Craciunului? |
Asa ca daca tot n-am parte de datini stramosesti, macar a brad sa miroasa in casa
.P.S. scuze pt poftele pe care le-am rascolit. Claudia e vinovata
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
11+
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Asa ca daca tot n-am parte de datini stramosesti, macar a brad sa miroasa in casa .P.S. scuze pt poftele pe care le-am rascolit. Claudia e vinovata Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii) 11+ |
Te las in pace ca esti gravi
Miki