Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mi_bebelina, mergi la Budimex(de asta apartii, nu?)Asta ca sa stai linistita. eu nu cred ca are nimic Deliutza
Adidana, misto filmarea cu bb de la ian-febr.
Gabitzam, mi-ai facut pofta de un mic, mey.
SIs, sper ca n-ai iesit totusi afara pe vintul asta.
Micaela, da, e dulce foc Mirci acolo!! Si mie-mi place tare poza aia

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Mi bebelina, asa cum au zis si fetele mergi la doctor. Eu sper sa nu fie de la cazatura, sa fie din cauza vremii ca si eu as dormiii. Multa sanatate!

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Apropos de vecinii tai Iulia si de ce spunea Mihaser, am si eu o tipa de genul asta careia am facut prostia sa ii dau telefonul meu si nu mai scap de ea. Am cunoscut-o la biserica, isi impartaseste fetitza des ca si mine si intilnindu-ne acolo am legat 2 vorbe..ma rog. Ei, i-am dat odata imprumut, i-am spus ca nici nu-i mai vreau inapoi, ca s etot scuza ca n-are (asta cind ma intilneam cu ea). EI, apoi ma suna mereu mereu inventind motive stupide si-mi cere bani. Mi-a spus si ca n-are ce sa-i dea fetei sa pape, i-am oferit mere, iaurturi, etc. Nu, ea voia portocale, si numai un anumit tip de iaurt...adica ce sa mai...nu mai vorbesc.Oricum, sper sa va recuperati banii...Sunt totusi 1000 euro

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare si de la noi
pe scurt,ca sunt in criza..ca de obicei
Sara are un inceput de bronsiolita..am fost dimineata la Medlife..am plans la intoarcere tot drumul,ca sunt o IDIOATA!de ce naiba am chemat eu medicul de familie,cand puteam sa merg de marti la medLifea cu ea si poate nu ajungeam aici????imi vine sa mor
Ne-a dat Eurespal,Ophtamesone(cica ala "n" nu se prea gaseste,eu am intrebat pe al farmacii,asa e..din pacate),Zyrtec,plus aerosoli 3 zile,de 2 ori pe zi.i-am cumparat aparat de aerosoli..sa vedem.ea e bine,febra nu are,mananca normal...
daca stiti ce ma invinovatesc..am tratat-o si pe Sara ca pe Mariuca:adica e mare,ma descurc cu ea,ii trece etc....sunt o mare idioata..acum mi-e groaza si sa o mai scot afara..desi cel mai probabil de la sora-sa a luat-o.oricum 3 zile cat facem aerosoli,stam in casa.
Mi_bebelina,cum ti-am zis si la telefon,nu cred ca are nimic.dar,ptr.linistea ta,mergi la Budimex la garda.ai grija
revin mai incolo..
pupici la toata lumea

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

gabitzam La multi ani!, multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei 3 baieti ai tai

La multi ani! si bebelusilor nascuti in zilele de 20 si 21

cleo ce lucruri frumoase stii sa faci Mai ca as incerca si eu sa tricotez cate ceva, dar am 2 maini stangi + nu am timp ca fiica-mea ma solicita tot timpul; si-acuma ii in brate la mine si tot apas clapele de la pianul jucarie cu o mana, ea "canta" cu vocea si eu scriu la calc cu cealalta mana. Si cand doarme ziua doarme mai mult in bratele mele Ma bucur ca ai reusit s-o pacalesti pe Mara sa pape supica.

mi_bebelina sper sa fie bine Deliuta

andreap multa sanatate Sarei.

MissParker l-am vazut pe David rostogolici Frumos cadou ti-a facut.

Nu mai stiu cine scria ca la varsta asta un bebe trebuie sa aiba 5 mese. Pai Julia de la ora 23 aseara pana la 11 azi a papat de 5 ori laptic de la mine + cateva lingurite de suc morcovel si cateva de mar (la mar se stramba de parca ii lamaie si i se prelinge pe la coltul gurii).

Nu mai pot scrie ca nu ma mai lasa fiica-mea .Sper sa revin mai incolo.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, v-am pacalit, n-au fost mici, cica aia vor fi maine.
A comandat lasagna de la Trattoria di Venetia, buuuna rau
Si a adus si un buchet mare de trandafiri.

Lilly

Andreea, multa sanatate Sarei!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

andreap, sanatate multa la fete. Ce simptome are Sara?
michaela, ti-am dat adresa mea email pe pm, sa imi dai si mie schema cu stelutsa.
gabitzam, si noua ne plac astia de la tratorica. Ba chiar ne-am intalnit cu Reallaura acolo - pe terasa, prin toamna.....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Bebelina, al meu s-a trezit la 5,50...la 6,50 l-am culcat pana la 8,30...apoi de la 10,20 a bagat somn pana la 13,30...si n-a cazut pana acum din pat!linisteste-te, ca nu cred sa fie nici o problema

Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Andreea, of mai, stai linistita...spune-mi si mie cu ce ii faci aerosoli? Sanatate multa fetei, nu te mai invinovati degeaba ca n-are sens, si tu ai chemat medicul totusi n-ai stat cu miinile in poala..Mie Mati mi-a racit de 3 ori pana acum si de 2 ori a luat si antibiotic...ce sa facem, aduc cei mari d ela gradinitza de toate...Sanatate multa.Ah, Mati al meu inca mai are muci si inca mai tuseste, dar mi-au spus duminica la grigore ca n-are nimic la plamini si nici macar rosu in git.Atunci ce are?????
Gabitzam, dar crezi ca nu poftesc si la Lasagna? Mai rau..Frumos din partea sotiorului..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor

Happy birthday Gabitzam!!!!!! Sa fii sanatoasa, iubita de baietzii tai sa ai parte de muuuuulte bucurii si numai fericire!!!!!!!

Ne-am intors si noi pe la 12 de la impartasit (ca sa ii raspund Laurei, la Biserica de la Morarilor, Sf Ioan unde a facut si Alysh botezul, acolo o impartasesc pe bebelunika) A facut furori fi-mea prin biserica, erau babele toate cu limba scoasa dupa ea, iar preotul a mangaiat-o pe caputz dup ace a impartasit-o. Eh... ce sa fac si eu, ma laud cu Eva daca de capul meu nu e mare lucru... Foarte frumoase lucrusoarele de pe LR pe care le-ai luat ptr Mirci si Mati!

Mihaser ma bucur ca e ok cu piciorusele Elianei, dati inainte cu masajul! Imi pare rau ca ai probleme cu alocatie. E foarte ciudat ca pe luna asta nici mien u mi-au venit banii, luna trecuta mi-au venit pe 10… Dar mie mi-I adduce postasul, nu mi-I incarca in vreun cont.

Of of, cenia imi pare rau de infectia de la urechiuse. Exact asa mi-au zis si mie cand a faceut Eva muci asta vara sa i-I scot in continuu, ca daca ajung in plamani e de rau, daca ajung in urechi tot de rau, asa ca din ora in ora scoteam mucii + ophtamesone n si s-a rezolvat! Pupam sa treaca repede si la voi!

Nicole din pacate si eu ma confrunt cu insomniile. (Vezi daca imi doarme fata de la 1 luna jumate? Staaaati, nu aruncati cu roshii in mineeee!!!!) Sa revin, am tot felul de vise urate de cand a murit bunicamea, intr-o noapte l-am si speriat pe Iuby ca am inceput sa plang si a crezut ca e ceva cu fata… De obicei stau la televizor pana imi pica ochii in gura, se face si 3 noaptea si dupa aceea adorm. La 6 ma trezesc ptr primul bibe al Evei si de la 6 la 9 dorm de rup patul. Temperatura de la voi din casa mi se pare intradevar si mie cam mare. Iti tin pumnii pentru intalnirea de la socrii. Ignor-o pe soacrata sau da-I replica imediat, nu iti mai fie rusine de ea, ca ei nu ii e rusine sa te jigneasca, invat-o bine pe baba!

Of iulia, ce probleme aveti si voi. Imi pare rau, ce sa faci, uite ce oameni, ii ajuti cand au nevoie si le frige buza si ei dau din coltz in coltz… Poate vorbiti cu ei totusi si va vor da banii. Chiar asa, mai, sa se mute din oras ptr 1000 de euro,?

Apropo de branzica, i-am spus doctorei ca nu iese niciun rahat din lapte HA si am intrebat-o daca ii pot da din lapte normal si mi-a zis ca nu. Mai bine sa mai asteptam o luna-doua si ii dau atunci din lapte normal ca va fi mai puternica ea si nu va mai face dermatite.

Mi_bebelina, imi pare rau ca te chinui cu bibi de seara, dar sunt convinsa ca nu gresesti cu nimic si oricum mi se pare ca papa ok. Eva se smiorcaia la mai toate biberoanele pana sa vin la mama (acum 2 saptamani) dar dupa ce am bagat si masa de legume si are pauza de lapte de dimineatza de la 6 pana la ora 16, pai baga cu o pofta biberoanele de lapte, tanjeste dupa ele! Fata mea mananca asa: la 6 dimineata 150 ml lapte. La 10 piure de fructe diverse combinatii, la 13 piure de legume, la 16 laptic 150 ml, la 19 laptic 120 ml si 140-150ml de laptic ultimul biberon la ora 22 Dar asta dup ace am bagat legumele, repet, ca pana atunci ma chinuiam, 80-100 ml papa si ea seara. Ma dispera. Imi pare rau sa te vad asa ingrijorata datorita cazaturii, du-te la doctor cu bebe ca sa te linistesti, eu insa cred ca pur si simplu e mai somnoroasa. Iti tin pumnii sa fie bine.

Fetelor, vad ca si voi tot in pozitia bebe culcat dati biberonul. Eu am suferit foarte tare cand am vazut ca fata mea nu mai vrea bibe de la mine din brate (de pe la 3 luni) si am pus-o pe seama faptului ca nu am alaptat-o decat o luna, tare rau m-am simtit. Bine, eu oricum imi reprosez faptul asta ca am fost o proasta si nu am stiut sa imi pastrez lapticul, eu visez noaptea ca o alaptez, toata viata mea o sa imi para rau. Asta e, sper ca totusi sunt si voi fi o mama buna pentru ea chiar si cu lacuna asta. Of, of… ca iar plang…

Socrate si Eva se uita la crainici si… rade la ei, gangureste cu ei, ce sa mai, ditamai balamucul…

Mamaaa, Miss, m-ai terminat cu Daviducul cum sta el sa pozeze cu caciula aia care sigur spune adevarul!!!!

Adidana, Foarte tare filmuletzul de la mamicile de ian-feb 2008!!!! Stie cineva cum se numeste aparatul la care evolueaza bebe? E interesant, ar fi ceva sa i-l iau si eu la bebeluna.

Simonacip, Doamne m-ai uimit cu enoriasa aia… nu-I mai raspunde! Auzi, iaurt numai de un anumit tip! Ce oameni! Stati sa va zic ca si mie mi-a cerut cumnatamea niste haine de-ale Evei pe care sa le dea la o vecina ca aia e saraca sin u are bani sa ii cumpere la fata de imbracat. Am strans cateva si I le-am dat si ieri mi-a zis ca a imbracat papusa nepoatei cu una din rokitze. Pai femeie, de-aia ti-am date u hainele? Da-le in puii mei la fata aia. Unii oameni sunt aiurea in tramvai zau asa!

Va pup pe toate!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput