Colectia de toamna-iarna 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 20
mara95 spune:
soanso, la primul copil l-am asteptat pe sot sa fie hotarat, asa ca l-am facut la 32; la al doilea m-am hotarat eu asa ca apare la 35. in aprilie fac 36.m-am gandit ca asa e cel mai bine pentru flavi, nu neapart pentru noi. sa fim sanatosi si sa-i crestem pana cand vor putea ei sa o faca singuri. succes in toate!
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 Madutza cu regimul!soanso inteleg ca paracetamolul sinus e o parafraza pt Coldrex; ca doar nu iei ambele! Sanatate multa! |
lavi,mersi pt mesaj..nu le-am luat deodata , mi-a zis farmacista ca au ambele in compozitie paracetamol,pb am depasit doza luand doua paracetamoale deodata...am un gust de medicamente in gura
,sunt fata am "expulzato" la bunici sa nu o imbolnavesc si pe ia si sa pot sta linistita in pat la caldurica(sotul merge pe stadion la meci).

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
lavi02 spune:
Editasem ca am zis sa nu-ti dau eu sfaturi, sa te bat la cap. 
Vezi ca nu ai voie mai mult de 4000 mg pe zi. Paracetamol sunt de 500 si de 1000. Coldrex max-ul are paracetamol de 1000.
Daca ai febra alterneaza-le cu Ibuprofen (eu iau Paduden sau Marcofen ca e mai ieftin decat Nurofenul).
Mai poti lua aspirina. Aspirina si Ibuprofenul nu se iau pe stomacul gol.
Daca nu ai febra, ia doar vit C + picaturi in nas, de ce sa te infunzi cu pastile? Si cate un ceai sa te faca sa te simti mai bine, macar pe moment.
madau spune:
Asaaa.....am revenit si eu din Carrefour...plin fetelor de jucarii, am reusit de am achizitionat niste Puzzle-uri foarte haioase si o caracatita cu plastilina. Pe astea le va primi de MN, plus niscai bomboane, acadele, etc. Mama i-a luat un carucior cu papusa si alte accesorii, sper sa-i placa maimutzei.
Joy ma duc maine si ma uit
Soanso
, sanatate multa!
Vad ca ma invidiati tare pt isprava cu porcul
, o sa fie nebunie mare acolo, si-au tocmit si lautari sa le cante...sunt dusi cu capul
.
Fug ca am ceva acte de facut si acusica se trezeste mandra
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
roxisialexia spune:
a doua tentativa de a raspunde, cea de azi dimi a esuat prin apasare de esc de catre alexia, sper sa reusesc pana sa se trezeasca copiii.
Alexia este cu o ureche vindecata si una cu timpan infundat pentru care va trebui sa facem o impedanta la clinica urechii, dupa spsele dr. orl-ist pe care l-am vizitat luni.deci, doamne multumescu-ti pentru ca pentru moment am scapat de operatie.
Multumesc din suflet celor care s-au gandit la noi, v-am simtit aproape
pentru- alina, ina, catalina, ioana, lavi
trimit mesajul si revin cu completari
roxisialexia spune:
erica bine ai venit pe lume!, urez si eu cu intarziere sper sa imi fie acceptate scuzele
Felicitari miha pentru bombonica, sa suga bine, sa ai laptic si nopti linistite fara colici.
ina, intrebai care este mai ursor de crescut! Vorba laviniei, la primul m-a dominat situatia acum o domin eu insa diferenta dintre fata si baiat este considerabila in cazul nostru, se dezvolta mult mai greoi, este argin viu cand o sa mearga cred ca v-a fi uragan.matei in ceea ce priveste dependenta de mami este multttt mai dependent nu sta la nimeni si nu sta decat in brate motiv de maxime crize de gelozie din partea alexiei. cine sa ma ajute, asta ca ma intrebai, mama este si ea ocupata o mai ia la prinz cand si cand.nici eu nu am timp sa fac nimic si sunt in urma cu multe.atata timp cat sunt sanatosi copiii nu mai conteaza restul.
sanatate multa rachelinei cea frumoasa si sper sa functioneze si la voi noul program, din cauza lui pufosel sa stii ca face nazuri...asa se manifesta gelozia( tu stai acasa cu el, pe ea o dai la gradi...)
noki, imi pare rau ca nu am putut sa te ajut, asa cum imi promisesem, cu proiect mk...mi-a fost atta de rau sapt trecuta ca am crezut ca mor, au fost zile cand nu am deschis pc-ul.sanatate piticii.
tania, sunt curioasa care au fost concluziile cursului privind economia de consum, poate detaliezi.
ce mai face che? ai mai investigat si in alta parte?
meems, sper sa te simti ami bine cu dantura, bine ca ai scapat de problema.ce mai face ri?
ina din nou, pentru regurgitat in cazul vostru fiind 100% alaptat, poti sa sa faci pauze mai dese la alaptat si sa il ti sa dea aerul afara, el este foarte lacom posibil ca laptele sa vina mult de odata si sa se duca ca un gogoloi in stomacel, in ce pozitie il alaptezi? Alexia a regurgiatat nasol pana pe la 7 -8 luni, exact cum spune si la carte disparand odata cu alimentatia solida.
madutza, ma bucur mult pentru vestile bune ce ni le dai. succes cu regimul si cu finalizarea casei.
joy, eu cred ca ai carente de viatmine/minerale.Pe vremuri cand eram la cura permanenta frisonam la greu, nimic nu ma incalzea ziceai ca sunt un munte de gheata.
ai grija de tine
of doamne prin ce a trecut bietul de vlad, tare greu cred ca ti-a fost. sanatte multa.
leea, de ce nu treci pe acolo sa vezi ce si cum? faci cererea in ziua cand te intorci si cu data imediat urmatoarei zi dupa ce a facut trei ani.nu prea esti happy de back in bussines!! ia sa vezi ce o sa iasa soarele si pe strada ta 
catalina, din ce citesc parca o vad pe alexia, o sa te sun sa mai vb. 
pischi2003 spune:
Yupiii, vin cu vesti bune. Sunt
, 6+.
Cand am mers intai la echo, dupa ce am vazut a doua linie la test dar parca era cam in ceata, nu mi-a putut spune cu siguranta. Dar la ultima echo s-a vazut clar, are 14 mm, DPN e 24 iulie 2009.
Eu cam tusesc, elimin secretii verzuloase-galbui si ma tratez cu ceaiuri multe si sare fierbinte in prosop pe piept.
Au mai fost burtici care au fost racite in primul trimestru de sarcina? Ca sa-mi linistesc sotul speriat, ca daca....
Scuze pentru urarile nespuse la timp. Sa fie sanatosi toti copilasii din colectie ce-au sarbatorit 3 ani si petrecere faina celor care se pregatesc.

Si bine-ai venit pe lume micuta Erica.
Mihaela,
Alexandra - Maria (01.12.2005) si
6+
catutza spune:
Mihaela , sa fie intr-un ceas bun si sa dea Dumnezeu sa duci sarcina pana la 40 de saptamani, sa fie bebe bine! Multa sanatate !
Roxana , ti-am mai spus, ma bucur mult ca a-ti scapat de operatie! 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
joy04 spune:
Mai, neuronul meu a uitat de fiecare data ca avem un pitic mic in colectia largita

Bine ai venit pe lume ERICA, sa fii sanatoasa si voioasa!!!
Roxi Doamne ajuta ca ati scapat de operatie. Sa fie definitiv!
Eu te vad pe tine - ca si pe Lavi, Ina - foooarte calme. Nu te vad crizata - cum sunt eu, recunosc - si atunci ma intreb de ce Alexia face urat.
Adica eu tot ma invinovatesc ca Vlad mai face crize din cauza ca si io-s crizata rau si deci are "model" copilul dar la tine...????
Cu tremuriciul meu...eu sunt fff friguroasa de cand ma stiu. Singurele perioade cand nu mi-a fost frig au fost cand eram
sau cand am alaptat.
Nu am nicio problema in casa pana nu ma i0a somnul. SI tot asa mi-a zis si Ela lipsa de ceva minerale/vitamine.
Ca mi-a iesit ok, in rest nu am facut altele si bineinteles la dr cand am fost, am uitat sa-i zic si de mine.
Pischi FELICITARI pentru bb mic din burtik. Sa fie sanatos, tu la fel.
Secretiile alea nu-mi suna bine, lui VLad mi-a zis dr sa-i dau antibiotic daca elimina ceva secretii galbene-verzui, asa ca mergi la dr sa vezi ce-ti poate da.
Catutza eu zic sa te tii tare pe pozitii cu Bia la gradi. Du-o chiar daca are cu cine sta acasa. Este mai bine pentru adaptarea ei.
Inuta felicitari pentru alaptat. Ma bucur ca sunteti bine.
Lavi marcofen nu se mai gaseste. Cred ca din cauza ca era prea ieftin.
................................ma duc sa imi pregatesc zarzavatul pt mancar, maine la prima ora sa pun oala pe foc.
Noapte buna.
mara95 spune:
pischi, bine ai venit in club! avem cui preda stafeta
mara(31+) si flavi("apropae" 3 ani)

cu regimul!