british shorthair
Vreau si eu doi pui de british... dati si voi un pm daca aveti sau stiti pe cineva care are.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Raspunsuri
goldi spune:
pe internet o sa gasesti site de profil care au si anunturi de vanzare.
din proprie experienta, atentie maaaaaaaaaare la: carnetul de sanatate (vaccinarile pot fi falsificate), garantia pe care o da vanzatorul, varsta declarata a animalutului, pretul pe care il cere (daca e prea ieftin ...nu-i a buna) si aspectul animalutului
marami spune:
Goldi, sa inteleg ca esti fericita posesoare a unui british. Am cautat pe internet, am gasit un numar ce se repeta pe la toate anunturile de publicitate, nu da nici un pret, iar cele de specialitate....m-am cam desumflat cand am vazut cat costa
pozne-npoze
dicirstea spune:
Te multumesti si cu un pisoi mai maricel, alb, abandonat?
Sigur e de rasa, ca am si eu la fel. Il vad in fiecare zi cand vin la servici, in boschetele din fata blocului de pe coltul Lascar Catargiu cu Gr. Alexandrescu, din fata ambasadei Siriei.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
marami spune:
Doar daca il gazduiesti pana in ianuarie cand ajung eu prin Bucuresti Pana una alta am adoptat o pisica neagra...magazioner sef pe timp de noapte Ar face echipa buna alba-neagra
pozne-npoze
dicirstea spune:
Sa stii ca da tare bine . Eu nu il pot gazdui pentru ca mai am trei acasa + 1 dulau. Dar iti spun din proprie experienta si chiar poti vedea in pozele mele, cum da un pisoi alb lanaga un birmanez maro inchis. Chiar radeam si le spuneam pisica alba-pisica neagra!
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
marami spune:
Nu era mult sa ma pricopsesc cu un pui de canish, aseara, noroc ca ratiunea mea nu a dormit si a inceput sa numere...2 copki, 2 adulti, 2 hamsteri unu alb (Demon) - unu negru (Inger) si o pisica neagra, maidaneza Sasha...si am gandit in perspectiva, vreau si o pisica alba
pozne-npoze