Condica salajencelor!!![67]

Condica salajencelor!!![67] | Autor: Bimilit

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELOR

MAMICI CU 1 BB

Elutaf- mami de

for2nity- mami de

diplodocus- mami de

giulia_71 - mami de

mihaela_specht - mami de

olim - mami de

felicity05 - mami de

dianalaura-mami de nazdravan

MAMICIcu 2 BB-ici

silvana_salajan - mami de si mic si scumpic

mihaela_s - mami de

anacezara - mami de

carmenardelean - mami de si

bimilit - mami de si

claudiasabou- mami de si

In asteptarea lui

BlueEyes

piticutz

mikiriki

DarkBendis

Maria

Prietene

aileene

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu sunt mukoasa si am bagat la stranuturi de azi diminetya de numa-numa .... ceva remedii naturiste cu rezultate rapide aveti ???

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor aseara am fost la urgenta, sia cum mergem la pediatru, alex are o placa la gat, acuma sa vad ce zice pediatra.
vin mai tarziu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna si de la mine!

Cum spuneam aseara, dreptatea e impartita...

Olim, sanatate lui Alex. Ce e aia placa la gat? In romaneste nu exista termenul asta...sau n-am auzit eu de el. Sa ne dai vesti, ce tratament ati primit?

Bia, tzuk si io la tine, uite ca in cazul lui olim a fost nevoie de urgenta. Zau ca nu imi mai bag nasul in chestii din astea, ca nu stii niciodata. Cum ziceam, fiecare le stie pe ale lui...

Nu m-am suparat, Doamne fereste, ca nu am de ce...sunt si eu putin amarata ca abia astept sa vina ziua de vineri, la pranz sa stiu ca am scapat de saptamana asta horor. Inca mai am un hop maine si gata! De fapt daca e maie seara deja, sper sa ma simt mai bine. Asa ca ma ascund dupa canapea si mai viu io, cand ma simt in stare.
Poate dupa examenele din decembrie, stiu eu...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare tuturor si sanatate muuulta!
Vad ca sunt ceva animozitati p'aci si eu zic sa le luam la modu constructiv ca asa-i mai bine.Nimeni nu de4ine adevarau absolut in nici-un domeniu si fiecare dintre noi face pina la urma cum simte, adica, sa ma explicitez : io, mama de Cani, panicoasa cu titlu de panicos sef, adica nu poate nimeni sa-mi ia locul. Din prima zi de cand l-am avut pe Calin, viata mea s-a schimbat la 180 de grade. La primul semn de tuse, pac cu el la doctor. La prima cazatura din pat... ati ghicit , cu el la dr.
Deja dr de familie, noroc ca am gasit una cumsecade, era atat de aproape de noi ca si un membru din familie.
Deci...v-ati dat seama dupa anamneza de unde mi s-a tras si depresia post nastere si sensibilitatea pe care o posed si acum.
Fiecare femeie reactioneaza diferit, eu din omu gen "lasa bai ca merge asa" a, trecut in extrema ailalta "nu merge decat asa!!!".
Stiu ca nu e bine, dar nu ma pot schimba..oricat as vrea si va asigur ca am umblat mult pentru asta.
Asa ca faceti cum credeti, cum va dicteaza inima, daca considerati ca tre sa mergeti la dr la primul partz do it, daca nu, nu!
Si mai e o treaba, e tare greu de gasit un echilibru cu medicamentele astea.
Uite la noi, avem tendinta sa ne auto-medicam, sa apelam la medicatie de cate ori tragem o partz. Corect? Corect. In afara, au facut-o altfel, nu-ti da antibiotice, te tine 3 zile pe antitermice, da daca ai ghinionu ca viroza sa nu fi fost virala , ci bacteriana, ai pus-o ca te-ai trezit cu pneumonie. Nu vorbesc din site-uri, ci asa am patit-o cu Cani in primu an in Franta.
Nu mai stiu daca v-am povestit sau nu, dar acomodarea acolo a fost foarte greoaie. Racea tot timpul, facea febra, a lipsit mult de la gradinita..in fine...greut.
A trecut...

So, noi suntem bine, ne chinuie dna cu lectiile alea in puii mei si nu ii convine feciorului neam.
Ieri am avut o zi de...stiti voi, in sensu ca am sunat io pe "unchiu " la casa si Dumnezeu m-a pus sa sun oleaca mai tarziu decat de obicei. Si ce sa vezi, unchiu troznit de nu putea sa lege doo vorbe.
N-aveam pe cine admonesta asa ca am avut proasta insipratie s-o sun pe colega lui de banca, care normal (doar ce credeam) i-a luat apararea ca "ce doamna, ce daca a baut, ii taiem capu?". Parca nu era adevarat ce auzeam. Cucoana ma luase tare la telefon, in ideea ca ala bea pe banii mei, cand trebuia sa stea treaz si sa supravegheze lucrarile asa cum ne-a fost intelegerea. Intre timp , auzind unchiu' ca i-am sunat colega, s-a umplut de orgoliu si m-a sunat ca el pleaca, ca asa ii multumesc eu dupa ce a facut atatea pentru mine, victimizandu-se de parca il prinsesem mancand un pumn de cirese. Atata m-am enervat!
Si-a chemat un nepot sa vina sa-l ia si din cate am inteles , era turta, abia l-a cules dupa jos.
Asa ca m-a lasat cu lucrarile balta! Si fetelor, retineti pentru 20 milioane pe luna, eu am sal pe jumatate aici.
Uite pe cine angajezi si pe cine zici sa ajuti in ziua de azi?!
Hai ca m-am intins...

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Asa ca ma ascund dupa canapea si mai viu io, cand ma simt in stare.
Poate dupa examenele din decembrie, stiu eu...

fatooooooooooooo,bag sama ca nu te-o batut nimneni de cand esti?
ia niste praf de putut si la raport.io te ,precum si tata gasca de salejence[stiu io sigur],asa ca nu ma fa sa-ti arat de ce-s capabila.
hai ca azi e gata, maine stai la tilifon cu ovi si faci pregatitrile si vineri ai mosafirii la usa.
io te tzuc apasat si astept sa te cetesc deseara.
succes la laborator maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

olim, no belea .am crezut ca e ok alex.deci ce are totusi?of scumpicu de el.papa? bea lichide?tu cum esti?

adriana baga ceaiuri cu miere si lamaie si musai pauza vocala.daca ai sange in vena io zic sa bagi inghetata .parol ca-ti trece.

giulia, naspa faza cu unchiu.acu ce faci? sper ca nu esti disperata?lasa ca te suna el sa-si ceara iertare .muica da mare salar ii dai.

mno, vazui azi una bucata de bb-ic superb.atata-i de frumos si lungut si are un par mare si negru.de ochi nu va zic nik, ca va indragostiti si voi de ALEX.mai si cat e de micut ii trebuie povesti si ar vrea sa povesteasca si el. andrei il iubeste de numa.oti arata bine.in 3-4 luni cred ca ajunge la 60 de kg.acu are greutatea de dinainte de sarcina.deci slabeste nu gluma.

io va pupez.
si deseara va vreau la raport pi tate.salajencele

Peseu: am vazut si eu mobila cristinei.parol ca e frumoasa.m-am cafengit si afumat cu elvira.
acu dau din casa.elvira nu da rau.
fetelor , io ca o blonda carem estem facui drum de cluj sa-mi caut mobila .bine , da nu am gasit nik sa-mi placa.
azi am gasit insa ceva bestial.parol ca are salajeanca noastra la magazin mobila faina.am lins un catalog de prezentare.moama ce de modele.acu stiu de unde-mi iau mobila.

Mergi la inceput

miha treci la raport, umai maine nu e vineri asa ar zice buni al meu,mama mamei care sta la manau si are 90 de ani aproape
mai feteleor, se pare ca alex a incubat oarece de la copilul vecinei, dar nu o forma grava, adica vreun virus.
Placa la noi e infectie, scuze pt vocabularuo romano-spaniol.
Am de papat papa destul de bine, bea lichide, nu e deshidratata, amu il als un ceas la vecina si ma duc la curs, ca nu mai pot face decat o absenta ca daca nu nu imi da diploma.
va pe tate
bagati neste poze cu mobila ca si io ma tot uit pt alex, da sub 1000 de euro numa ikea ma salveaza.
ooooooo is happy ca azi mi-o ajun scula cumparata saptamana trecuta pe ebay, abia astept sa vina colegu sa o monteze si sa papa niste vinete cu maioneza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sunt aici, hai ca mai am putin timp la dispozitie...ca asa cum zice olim, numai maine nu-i vineri .

olim, sanatate lui Alex, o sa fie bine. Si tie spor la curs!

Bia, nu m-o batut nimeni de mult e drept , crezi ca ar trebui?

giulia, asa e...mamelor panicoase nu ai ce sa le faci, decat sa le intelegi.

adriana, sanatate multa. Ceaiuri cu miere si multa lamaie. Si daca iei si un panadol iti va fi si mai bine. In pat la caldura si sa transpiri. O supa fierbinte de pui...cam asta fac eu cand sunt racita.

elvira, am uitat sa multumesc de cafea .

Asaaa, azi iar ne-a pris ploaia, era defapt o lapovita, dar n-a fost chiar asa rau ca ieri, am ajuns doar putin ude . Azi ii promisesem Dianei ca daca nu ploua,mergem cu ea la antrenament de handbal, ca nu o pot lasa pe intuneric singura. Numai ca a plouat si am stat acasa...am facut spanac cu ochiuri si ne-am lins pe degete. Mi-a sosit azi si bicicleta(nu stiu daca v-am spus ca Ovi mi-a cumparat o bicicleta) ma duc sa o desfac si sa vad daca pot sa o montez. Nu e bicicleta medicinala , e din aceea de biciclit pe strada...
Si sa va mai spun ca am o vecina de milioane, imi venea sa o pup. Va ziceam cat mi-e de groaza de ziua de maine, cred ca de asta eram deprimata...ca trebuie sa o trezesc pe Silvia devreme si sa mergem la autobus, la ora aia e intuneric...pe vecina imi era rusine sa o mai rog sa ne duca, nu pentru ca m-ar fi refuzat, dar imi era rusine sa o mai rog. M-a mai dus pe mine singura intr-o dimineata cand Ovi era de dupamasa, caci altfel mergem cu totii cu masina dimineata(Ovi, eu si fetele). Dar acum o jumate de ora a sunat la usa sa ma intrebe cum e fara Ovi si daca maine dimineata am nevoie sa ne duca si pe noi...asa ca vom pleca aproape la ora normala si n-o sa am probleme cu Silvia si ajungem usor si daca e vreme rea.

In alta ordine de idei, mama si Cristina sunt la Stockholm, planuiau sa se intalneasca in seara asta cu Ovi, am sa-l sun mai tarziu sa vad daca a avut loc intalnirea de gradul III . Ca la ora 17 cand l-am sunat, se juca in spital pe simulatoare de gastroscopie...ce ti-e si cu barbatii astia...imi zicea ca merge la shopping desi ar fi vrut ceva firme de masini, dar alea sunt in afara orasului si vad ca se consola cu aparatele .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mihaela , uite ceva k sa uiti de toate ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

salutare
alex a fost cuminte la bona acuma sa vedem cum trecem noaptea, doarme deja de o juma de ora, a tusit un pic cam atat.Io sper sa fie bine saracutul.Asa i-a fost de dor de mine cand am mers dupa el, cu toate ca am stat doar o ora jumate la curs.Asa mila mi de el ca o sa trebuiasca sa ma duc la munca sper sa ma pot acomoda repede.
Si eu is panicoasa, dar numai cand e colegu acasa, duminica dimineata cand am vazut ca are alex 40 febra mi s-a facut rau de a trebui sa merg la baie, da cand is singura nu pot ca Alex se sperie tare si tot la mine se uita sa vada cum reactionez.Cand eram gravida, am mers si la 4 dimineata la medic ca mi se parea mie ca nu ii bate inima, si mai aveam 2 saptamani inainte sa nasca,a sa ca
schimbu 3 adunareaaaaaaaaaaaaa adica bia, oti
giulia te inteleg perfect cu panicatotusi unchiul tau pt 20 de mil cred ca ar trebui sadea mai mult, dar io am o vorba cum te f... neamu nu te f...nimeni
adriana sanatate multa

Mergi la inceput