Bucurestencele !!! Suntem cam codase?
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ionica spune:
mhldvrc, cele mai frumoase amintiri din adolescenta le-am trait in bucuresti -acasa.
Am fost recent in bucuresti,s-a schimbat mult asa este,si in bine si in rau ,dar eu incerc sa pastrez lucrurile bune.
Pe calea Victoriei ,exista un club la subsol,vis-a-vis de hotel bucuresti ,doamne luminati-mi mintea si spuneti-mi si mie cum se numea.erau multi studenti,se canta jazz,Jonny Raducanu la pian.
Mai mergeam si la clubul Karioca de pe Dacia tot Jonny Raducanu canta,sau la laptaria lui Enache,ce jazz bun se juca pe atunci in bucuresti,iar berea era de aceea ieftina dar noi eram happy.
Im mai aduc aminte si discoteca de langa Cismigiu,cred ca se numea Moxa.
Of,nu mai vorbesc de prima mea intalnire la ceasul de la Universitate ,eram transpirata de emotii desi afara era ger.
Si daca tot intru in nostalgie,imi aduc aminte spiritul studentilor din decembrie 89,am impartit paine si apa minerala la soldati ,am evacuat ranitii,am strigat Libertate.
Bucurestiul este casa mea,sufletul meu cu bune si relele lui.
Sophia 2ani+17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
ionica, vorbesti cumva de TERMINUS ??
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
MadameBovary spune:
Si eu ma alatur voua daca ma primiti. Bucuresteanca mica, mica... da' cu chef de vorba si de socializare
I never fake ... sarcasm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
si eu tot in capitala am crescut...in Cotroceni, pe Carol Davila. ce vremuri....mergeam des in Gradina Botanica, parcul Cismigiu...
acum nu-mi mai place asa mult, aglomeratie, masini cu duiumul...
perfer orasul linistit unde locuiesc azi, care seamana foarte bine cu Cotroceniul de alta data...
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
si eu tot bucuresteanca, bine v-am gasit
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
MadameBovary spune:
Duchess, ne intalnim si aici . Hai ca se pare ca se strang randurile incet, incet, poate incingem si o discutie in curand
. Vremea asta din Bucuresti ma omoara, azi imi venea sa plang de nervi afara cand am iesit sa imi plimb cateaua: vantul batea tare, ploaia imi venea drept in fata cu toata gluga mea, mainile imi inghetasera pe lesa, cateaua voia sa mearga numai pe unde era noroi, ud si o gramada de frunze uscate... nu stiam cum sa ajung mai repede acasa unde e cald si bine!!
I never fake ... sarcasm