LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, ma bucur sa vad ca te simti mai bine psihologic, asta vroiam sa nu ajungi sa iei in tragic situatia la o glicemie de 137. Doctorii astia cateodata asa se pricep sa bage spaima-n om, te-am vazut ca erai incerta, de0aia am insistat cu mesajele mele. Oricum, asta nu trebuie sa va amane planurile de bebe 2. Du-te la ginecolog si spune-i ca urmaresti sa ai un al doilea copil si spune-i si ca ti-a gasit glicemia usor ridicata. El va stii ce sa faca cu tine. Oricum, daca urmezi principiile de alimentatie ale diabeticilor, sigur o sa ajungi la valori normale intr-o luna de zile (ca ziceai ca-n dec. vroiai s-o comiteti).
Eu azi tre' sa ma duc sa le cumpar pantaloni grosi (de sky) copiiilor ca la frigurile de aici nu te joci, au nevoie de pantaloni grosi iarna. Trebuie sa-i iau si lu ialex geaca de iarna ca aia de anul trecut ii ajung manecile la jumatatea antebratului. Tre' cizme lui tati si lui adrian...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!
Eu m-am gandit asa de mult la Fulguletz si la fulgusorul ei cel mic ca a inceput sa ninga pe aici.

Am pus cateva poze cu Ana la zapada! Inca mai ninge asa ca mai asteptam sa facem mosul. Oricum nu am chef sa ies afara, destul ca am fost la magazine azi, mi-e cam somn.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Ce scriam eu rar in ultima vreme, de acu si mai rar, ca ne-a suspendat net-ul de tot la serviciu. Cica noi facem cercetare...Niste "dusi cu capu'", nush ce manie e la romani si poate si la altii...teama de a nu fura, de a nu risipi timpul pretios de munca, de a nu chiuli...etc...si uite asa fara vreo directiva "de sus" ne-am trezit restrictionati de tot.
Fulguletule sa fiti sanatosi si sa cresteti mari,asteptam povestea nasterii Ericutului.

Onitza, try ti-a explicat mai bine ca un dr , e asa de tacticoasa in explicatii (n-am gasit sintagma mai potrivita) incat chiar ca trebuie sa te simti mai bine. Si eu am avut anul trecut un episod asemanator, daca va mai amintiti. Ma simteam ff rau, glicemia era 133, trigliceride marite...incat ma si vedeam cu diabet. Dupa 2 saptamani de medical, timp in care am tinut un regim in ceea ce priveste respectarea timpului de odihna, dar si alimentar, am refacut analizele si au iesit cat se poate de in limite. Stresul si goana asta nebuna ne duce la dereglari fantastice. Sincer, de atunci n-am mai avut nimic, desi am mai sarit calul in toate privintele (si dulciuri si odihna putina), acum imi controlez glicemia mai des (avem aparat) si uite ca dupa ziua lui Vlad, dimineata, dupa ce sambata mancasem aveam glicemia 101. Tatal meu are diabet tip 2 si iti spun, ca daca respecti regimul si indicatiile medicului poti avea o viata normala, restrictionata, dar nimic iesit din comun.Dar valorile glicemiei lui erau mari. Sanatate multa!!!!

Andreap nu fi suparata pe Maria , nu e ea vinovata.Si Vlad a facut la 4 luni si nu eram decat noi, nici nu prea primeam musafiri...am scapat relativ rapid, frica noastra a fost mai mare din cauza weezing-ului acela. Noi am folosit pastilute cu Karvol puse in apa fierbinte, si somn vreo doua nopti in scaunelul de masina (adica nu in pozitie culcat), cu eurespal si fluimucil.Sanatate micutei.

Miria si noi am facut Prevenarul si n-am primit indicatia de a sta acasa, acum citind ce spuneai tu ma gandeam ca exact la o saptamana de la vaccin Vlad a facut febra si a capatat o viroza...dar a trecut. Eu ma consolez cu faptul ca asa e primul an de colectivitate...ma si mir eu care eram asa panicoasa si nu voiam sa-l vad racit/bolnav...stiu ca se va "cali".

Acu daca tot n-am scris de mult, sa va mai spun despre noi. Vlad e deja lider la grupa mica, e cam autoritar si s-a impus prin ordinea si regulamentele servite cochiilor care se uita la el cu adoratie. M-am cam rusinat de chestia asta, cand am fost la sedinta saptamana asta, dar...pana la urma stiti cum e...mai bine sa conduci decat sa fii condus.Probabil ca regulile (si batutul gurii maica-sii) impuse acasa il fac sa creada ca totul e o regula si ca nu tre' sa ne abatem de la ea. Mna...deocamdata cred ca niste tipare nu le strica, doar ca nu le vreau prea rigide, dar nici prea lalai, limita o vor descoperi singuri, mai tarziu. Are ceva cantecele in repertoriu, stie cum cresc multimile (,eu am invatat in cl a 5a, dar deh...evoluam), cum se mananca la masa, cu furculita si cutitul si care e ordinea felurilor de mancarea la fiecare masa si inca multe chestii ptr care gradi si d-nele au o de la mine.E deja inebunit dupa una din d-ne, le place pe ambele, dar de una e atasat total si il vad cum se crispeaza la vederea unei d-ne asitente care-i obliga sa spuna "saru-mana" si care cam tipa la ei .Ne pregatim de serbare si il asteptam pe mosu'.

Ii urez din seara asta Dianei, silitoarea grupei noastre de comori, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de toti ai ei, de acolo de la poalele Parangului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, sa fii sanatoasa, mereu voioasa si cuminte, sa aduci multa bucurie in casa parintilor! Petrecere frumoasa!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

LA MULTI ANI si din partea noastra pt DIANA,sa fie sanatoasa si la fel de cuminte si isteata ca pina acum !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Multumim pentru urari!
Azi matza mea s-a trezit la 7:12, cu doua minute mai tarziu decat s-a nascutAsa ca m-am pus pe pozat si filmatacum 4 ani; azi ; filmulete si poze

un Vladut, lider de grup.Bravo lui pt ca nu-i usor sa te impui ca lider!
si pe Ana la zapada. Vai ce fericita este ea
Si la noi ninge, e frig si chiar ne uitam la un baietel care se chinuia in fata blocului sa faca un om de zapada.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Diana sa cresti mare si sanatoasa

Andreap si multa sanatate piticutei mici

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DIANA

Miha... sa te bucuri de printesa ta... sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

LMA Diana,sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa.
Aime,Monica
Sara nu mai plange la aerosoli...ma bucur mult,imi venea sa mor cand o vedeam plangand cu masca aia pe fata.
Mariuca e bine(desi imi zicea mai devreme ca o doare gatul)sper macar ea sa fie sanatoasa,ca eu ma simt ca naiba:nasul,gatul,tuse,stranut....tot tacamul
noroc ca e mama pana luni la mine,ma mai ajuta,ca ma simt ca o leguma
pupici

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, DIENUTZA! Sa fi sanatoasa, frumoasa si cuminte!

la fiecare in parte si somn usor!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput