LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DIANA , da mami, asa mi-am luat analizele, pe nemancate iar seara dupa 8 nimik, si nu dulciuri. Multumesc. Poate totusi n-o fi decat o tendinta usoara spre diabet care cu un regim corespunzator se pot tine valorile in frau.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza
FELIS, e clar, Mihaita i=a suflat in gura, ca a papat si el fripturica tot-tot-tot cum ii place sa spuna, doi cremvursti si o portie de ciorba de legume, o cana cu lapte, in ordinea asta.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

bv

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui FELIS
FULGULE!!! galerieeee!!!
Nastere ushoara indiferent cum va fi... bb sanatos, refacere rapida..

Vin si eu sa intaresc galeria!
Fulgu!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
Mihaela, ma bucur ca esti mai bie daca faci tort inseamna ca te simti super dar la o fructa nu te-ai gandit? o papaya, un mango sau ce fructe de culoarea asta mai sunt...chie si putina portocala sau coaja de portocala merge...

Super idee.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
Care stiti pe cineva pentru 2 saptamani sa stea cu Dami vreo 4-5 ore dimineata v-as fi recunoscatoare!

Trimite-o la Iasi ca stau eu cu ea.
Bafta multa sa gasesti pe cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna seara dragi mamici!

vad ca Fulgul nostru se asterne pe treaba, o fi auzit ca deja a nins in nordul tarii si a zis sa mai improspateze si ea stratul cu un fulguletz mai mic Sa ai nastere usoara, cat se poate la o ceza, sa fiti amandoi sanatosi, si sa va reintoarceti cu bine la cuib!

onitza ce povstesti tu acolo cu tratamentul este film SF pentru noi...eu abia l-am convins sa accepte remediile homeopate, ca atfel...nu stiu ce ma faceam...

try ai drepatate cu diferentele bunicilor, sau in general...nu sunt de acord cu ele, ma tem ca mai tarziu copiii vor suferi Insa se pare ca ma lupt cu morile de vant...chiar asta seara m-am certat cu mama pe tema asta si a ingaduintei ce o arata lui Matei, "daca asta e singura solutie ca sa manance copilul" si astfel, masa lui de azi s-a bazat in principal pe ciocolata iar mie imi explodeaza capul de durere, nervi macinati, plansete si indignare, disperare si frustrare

Sa va zic ca azi m-au chemat la gradi sa il iau acasa, ca face febra din senin?! Eu cred ca inca se resimte la acel rosu in gat, nu e grav, insa eu il pot recunoaste Am decis sa ajung la antibiotic, deja merge 2 zile la gradi, alte 2-3 acasa, si tot asa...ii voi da acum antibiotic (i-am dat si inainte de vacanta din oct), insa la fel de bine, sa mearga la gradi...simt ca inebunesc, am ajuns sa fac ceea ce ce condamnam cel mai mult la o mama, sa trimita copilul bolnav...insa ori asistenta l-a luat in colimator, ori chiar e bolnav...sa va spun ca nu stiu ce sa cred...ce sa fac?

Miria daca erai mai aproape, o tineam eu pe Maria, macar ca i-as fi trimis pe ai mei de acasa

gata, ma duc sa gatesc ceva de mancare...si am un cheeeeef!
Fulgulet, abia astept poze maine!

sa nu uit: LMA tuturor sarbatoritilor!

Stiti ce voiam sa va propun? un remember la momentul nasterii de acum 4 ani, sa retraim impreuna clipe unice pe care sper sa nu le uitam prea curand Am sa incep eu, desi ziua lui Matei a fost deja pe 5... Nasterea lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza cu siguranta se rezolva cu ceva regim...ai grija de tine
miria...imi pare rau...nu stiu pe nimeni

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui try
Bine ai venit ploscariu. Noi de mucisori scapam cat de cat acum cu batista bebelusului. Alex accepta, se supune, insa celui mic ii trag fortat. Adica-l tin de maini si-i tin capul ca sa-i pot trage mucisorii din nas, cu plansetele de rigoare. Ca daca ar fi sa stau dupa bunul lui plac, face 20 de ani si tot n-ar accepta sa-i eliberez nasul. Am folosit un timp solutie salina (pana sa cumpar batista bebelusului), dar deja ajunsesem sa-i pun degeaba si nici picaturi sau pray salin nu accepta oricum. Nu sufla nasul si nu stie sa inghita, asa ca mucii ramaneau acolo-n gat si isi faceau de cap. Eu sunt mai putin impresionata cand stiu ca trebuie ceva si copilul nu coopereaza, plange. Nu vrea de buna voie si gadilat in talpi, atunci apelez la metoda “obligatoriu”.

Buna! try Si eu folosesc batista bebelusuliu dar cu forta si pana ii aspir nasul eu sunt toata transpirata si stresata si nervoasa si buna de nimic, in plus nu as vrea sa traumatizez copilul.

Gabriela din Cluj - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=66890&cid=34401

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Vedeti ce bine ca intreb uite asa tiu cam ce trebuie sa fac
aaa, inca ceva...mi-a iesit crema diplomatdar parca se simt asa bucatele mici de gelatina...am facut ca-n reteta, se amestecase bine cu crema de galbenusuri...dar parca simt asa ca nu-i fina...Cum sa fac sa nu mai patesc asa?

Gabriela citeste aici ca sa scrii "pze" in loc de link, sa nu se mai lateasca pagina..Sper ca nu te-am suparat
Ei si acu tin minte cand am intrat la inceput si nascuse Paxela, iar eu din exces de zel am bagat cam multe emoticoane si-am latit pagina fetelor, iar ele nu stiau cum sa-mi explice mai pe intelesul meu cum sa o aduc la normal

FULGU

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
Gabriela citeste aici ca sa scrii "pze" in loc de link, sa nu se mai lateasca pagina..Sper ca nu te-am suparat
Ei si acu tin minte cand am intrat la inceput si nascuse Paxela, iar eu din exces de zel am bagat cam multe emoticoane si-am latit pagina fetelor, iar ele nu stiau cum sa-mi explice mai pe intelesul meu cum sa o aduc la normal

Multumesc! ochi_verzi
Chiar am vrut sa intreb cum se face.
Nu m-am suparat, doamne fereste!

Gabriela din Cluj - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze cu ingerasii mei

Mergi la inceput