LMA! Comori de nov-dec 04'(191)
Raspunsuri - Pagina 22
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguletz cuscra..cuscrishoara....se cere capitol nou , ca altfel apuc sa si il botez pe eric tot in capitolu asta... ![]() |
FULGULE..
TARE DUC DORUL MESAJELOR TARE CU UMORUL CARACTERISTIC
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
diana2004 spune:
LA MULTI ANI CELUI MAI BLONDIN ROMANAS CARE TRAIESTE IN GERMANIA,DAVID!!!
LA MULTI ANI ANDREI TUDOR !!!
Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Am vazut multime de poze,impresiile in capitolul urmator.
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, DAVID ANDREAS!

LA MULTI ANI, TUDOR ANDREI!

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii!
Mihaela si Diana 22.11.2004
andreap spune:
Fulgule,bine ai revenit.Cat despre colici,Sarei i-a mers super cu Infacolic..nu cred ca se gaseste,dar cred ca-l poti comanda din Anglia..sau grecia.bafta multa
Otilia,tine-o sa se faca mare....e mai liniste oricum asa(citeste mai jos sa vezi..)
Mai,eu am vesti rele:Sara inca haraie in piept..nu inteleg ptr.ca saptamana tecuta 2 medici mi-au spus ca e bine,sa mai fac 2 zile doar de aerosoli.apoi 4 zile nici amcar mucisori nu a avut..apoi iar a inceput,in conditiile in care a stat acasa.prin urmare,Augmentin,plus aerosoli cu ventolin de data asta si daca in 2 zile nu e mai bine,ne interneaza
nu inteleg si pace..I-am spus si doctoritei cum o plimbam eu pe Mariuca la 3 luni prin ger cate 4 ore si nu a tusit pana dupa 1 an!si raspunsul ei a fost:Mariuca nu avea o sora care sa aduca virusi in casa!..si sa o tin acasa...cand i-am spus ca nu o mai duc la gradi,s-a pus pe plans.habar nu am cum sa fac sa mearga si ea la gradi si nici sa nu o nenorocesc pe Sara.o sa vad eu.
in seara asta cam la 1-2 de ora dupa augmentin mi-a vomitat laptele..deci probabil si augmentinul,dar nu am avur curaj sa-i dau alta doza....nu stiu cum voi reusi sa-l dau eu de unca singura ca-n seara asta abia am reusit impreuna cu al meu.imi vone sa mor de nervi...normal ca iar stam in casa si nu facem baie.
cat despre Mariuca...nu am inteles prea bine si eram prea suparata dupa vestea cu Sara sa mai insist..oricum cica e bine,e haemophilus parainfluenzae...si nu se trateaza ...actioneaza doar in cazul organismelor cu imunitate scazuta.pe net nu am gasit nimic..deocamdata.dar voi insista la doctorita .
hai ca fug ...sunt lesinata de somn
sper sa vb maine..sa-mi tineti pumnii sa fie mai bine ca decat in spital
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
LuminitaB spune:
Dragele mele drage,
va multumim frumos de urari, si eu si Tudorica!
Petrecerea am avut-o duminica, chiar de Sf. Adrei, la un loc de joaca pentru copii. Tudor a primit asa multe cadouri ca inca mai desafce la ele. Nici n-am ajuns bine acasa de la petrecere si tati a trebuit sa plece sa cumpere "o sacosa" de baterii pentru toate masinutele, trenuletele, motocicletele samd.
Noutati despre Tudor: de la inceputul anului scolar merge la preschool si la day care 5 zile pe saptamana si a inceput sa vorbeasca numai in engleza. Nu mai avem bunici aici la noi si profita de faptul ca noi intelegem ce spune el oricum. Se vede clar ca ii vin mult mai usor cuvintele in engleza decat in romana. Stie sa numere in engleza pana la 20 si in romana pana la 12, recunoaste literele mari si mici de tipar dar nu stie inca sa citeasca cuvinte, picteaza - activitatea preferata- chiar amzis ca el e artistul familiei, canta si reuseste sa urmareasca linia melodica foarte bine (noi, restul suntem la subsol cu vocea dar ne place sa ascultam).
Astea sunt cele bune. Cele rele: suntem in plina criza de 3 de personalitate, la orice rugaminte, cerinta raspunde intai "NU", apoi se mai razgandeste
. De cand a inceput sa merga toata ziua la gradi si nu mai doarme dupa amiaza a trebuit sa revenim la pampers noaptea (asta dupa ce mai bine de 6 luni a dormit fara, cu putine accidente)pentru ca se pare ca e foarte obosit si nu se trezeste sa faca pipi. O sa treaca si faza asta, eu nu ma panichez dar nici n-am chef sa spal cerceafuri non stop. O sa-mi dau eu seama cand e pregatit.
Va rog sa nu ne stergeti de pe lista chiar daca nu scriem prea des. Noi va citim mereu si va iubim 
Luminita
mariussimiuc spune:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...