LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

La Multi Ani, Paul Constantin!

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

alte poze cu Ionut

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ionut-552.html" target="_blank">votati-l pe Ionut in fiecare zi

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

paulica ginerelul meu fara frica
sa cresti frumos si sanatos, sa fii cumintel dar nu prea prea sa fii destept si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata

cuscritza draga si sa aveti o petrecere minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA , OTILIA , GABRIELA , multumesc pentru urarile la adresa lui PAUL! AM fost acum sa ii iau cadoul. O sa il primeasca atunci cand vine si tati de la serviciu.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CUSCRITAAA, multumesc fain, am vazut pozele cu nora meaaaa, ce dulceee e, are un zambet fermecator!!!! Iar Tudor gataaaa, e ca si luat, ce iubit este de fetiteeee!!! Torturile foarte frumoase, in mod deosebit mi-a placut al lui Tudor, nu stiu cum ai reusit sa il faci sa arate atat de bine, fiind facut in casa, felicitari!!!!!! Al nostru e comandat, cu tema Trenul la circ " :D

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

O stire interesanta: Venituri admise pentru indemnizatia de mama, citeste si tu aici: http://stiri.acasa.ro/articole/social/Venituri-admise-pentru-indemnizatia-de-mama

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

alte poze cu Ionut

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ionut-552.html" target="_blank">votati-l pe Ionut in fiecare zi

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Fulguleatzo, e un frumos Ericutul tau, iar pozele cu cei doi fratiori sunt impresionante!

La multi ani Emily, Silviu, Andrei, Paul, sa cresteti cu totii mari si sanatosi , si sa aveti parte numai de bucurii!

Adriana, am reusit sa va vad pozele, ce tortulete frumoase , de copii nu mai zic , minunati! Sa va fie de bine petrecerea!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, PAUL!
SA FII SANATOS SI FERICIT, SA AI MULT NOROC IN VIATA!

Ioana, frumos cadou!

Adriana, am admirat si eu copilasii frumosi si veseli si bineinteles torturile lor.Ei ca matza mea a vazut poza cu tatuatul, asa ca a inceput cu "si eu vreau"n-o mai las sa se uite la poze

Noi suntem asa si asa, mie mi-a revenit un pic vocea, dar fff putin, adica nu mai vb ca-n soapta, azi am ajuns si la dr si mi-a dat Augmentin plus in continuare Homeovox, Orofar si Sulidamor si pufuri.
Diana a inceput si ea sa tuseascasi-i dau doar Paxeladin ca-n rest nu are febra, mucisori, doar gatul un pic rosu, a zis dr.
Va si va doresc un we minunat.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

mihaela poti sa-i dai dienutzei daca are putin rosu gatul pastile de decasept sa le suga. ai mei le iau f.bine pe cele de lamaie. sanatate multa amandurora. eu cand ragusesc asa....o fac relativ des imi da doctora antiinflamatoare, supozitoare, ca sa nu-mi zapacesc stomacul si cu antibioticele. multumesc pt aprecieri
roxana , multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...aaa, pai am uitat, decasept i-am dat de ieri dar cel mentolat ca-i place ca astfel are limba albastra
Si ce supozitoare iti da? Adevarul ca deja mi-e ... de la pastilele astea din ora-n ora. Sunt ele homeopate dar ajunge.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

...Si ce supozitoare iti da? ...

Nu mai stiu acum ...dar poti intreba si la farmacie. sa fie antiinflamatoare...oare diclofenac? uite ca am uitat ...batranetile maica

Mergi la inceput