Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 13
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash si eu am admirat pozele puse de Luy, am aceeasi intrebare, portia de mancare a lui Mihnea era aia zilnica sau saptamanala ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi |
Era aia de facut poza cu ea

Acum pe bune,a fost in premiera cand fi-miu a mestecat mancarea.Si de atunci o tine tot asa
!Aseara a mancat 2 ciocanele destul de mari!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
Erina, multumesc, am primit PM.
Pinacolada, ma bucur ca ti-a placut. Cam asa am ras si io, pe infundate sa nui trezesc pitica. Acu si-a mutat somnul la mine in brate, deci iar ne culcam toti 3 la miezul noptii.
Teo, daca n-as sti ce inseamna evenimentele in trafic, as zice ca ti-a prins bine la ce tonus ai. Bine ca atrecut cu bine!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
| citat din mesajul lui cecilia L La ora 15 s-a nascut nasicul, are 3850g, 52cm si a primit nota 9, nu stiu inca amanunte, stiu doar ca sunt amandoi bine. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Uraaaaaaaaaaaaaaaaa!
Sa-i traiasca si sa fie sanatos!
de
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alehiam
numai ca acum si la stat si cumparat e acelasi vaccin:priorix Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
Serios?????

Si tu,Mada, sa ma adugi in lista ta de mess!Si pt voi avem poze!

de
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Pinacolada spune:
Cecilia l- sa-i traiasca bbbbbbbb!!!!! sa fie sanatos si fericit!
teo ti-am trimis adresa de email, cand ai timp poate imi trimiti pozicile, ce zici?
bernix spune:
Erina, inceputurile mele de sofer in Buc. au fost catastrofice: m-am lovit de 3 ori in 3 luni. Mai aveam putin si-mi deschideam condica la Candiano Popescu, la accidente usoare. Imi era extrem de frica fiindca aveam o masina mare si mi se parea ca nu incap nicaieri. Cand am schimbat masina, a fost muult mai bine.
Daca esti obisnuita cu masina si-ti faci un traseu pe harta sau gps, nu ai de ce sa iti fie teama. Mai e si parcarea o problama in orasul asta aglomerat, insa nu-i musai sa parchezi la scara si de-aia s-au inventat senzorii de parcare, nu?!
Hai, curaj! Ca peste tot, inceputul e greu,
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Cred ca-ti ipotechezi apartamentul Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
E ipotecat, platim rate, nici o sansa in directia asta.

alehiam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Era aia de facut poza cu ea ![]() ![]() ![]() Acum pe bune,a fost in premiera cand fi-miu a mestecat mancarea.Si de atunci o tine tot asa !Aseara a mancat 2 ciocanele destul de mari! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
super... chiar vroiam sa intreb dc a tinut-o cu mancarea bucatele
mihnutulMad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash Ghighi are zone albe in unghii, nu stiu cum se numesc, |
noite?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
Teo, eu am vazut un castron enorm plin cu papa, din care-i dadeai tu sa manance.Nu zic de aia cu copanele .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi