Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Devylla, chiar nu ne mai bagi in seama, nu mai zici nimic ? Care mai e programul vostru ? Ti-ai luat telefon ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Teo- bine ai venit!! pe unde ai umblat???????
nasol cu buseala...bine ca ai scapat ieftin....sa plateasca si pe deasupra sa va invite si la " local" ca sa-ti treaca speritura, mai draga!!:)))) fac si eu haz de necaz!
nu am instalat yahoo mes dar il voi instala....sunt pe laptopul sotului:)))), caci pe al meu l-am omorat:)
dar iti voi trimite si adresa de mail si poate le pui acolo, acum nu stiu cum iti e mai usor!!!!!! si asa esti fffff draguta!
Papanash- din pacate si la sky e tot atat, am cautat! asa e cu drumurile mizerabile din tara noastra draga...nu avem nici o sansa cu loganul, decat sa-i cerem jeep-ul fratiorului!!!!!
Bernix- salute! sa iti fie de bine cumparaturile!!!!!sa le poate cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bernix, imediat iti dau PM cu datele dr.

Teodora,imi pare rau sa aud de micul accident. Eu cred ca as muri,mai ales sa fiu singura cu Daria in masina. Ea nici nu sta linistita in spate si la cum "se taie fata" in Bucuresti as veni cu masina botita pe 5 parti nu pe una.

Papanash bine ca a murit doar personajul...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Ca se vorbea de ROR zilele acestea...Avem si noi recomandare sa il facem. Deasemeni si Prevenarul am inteles ca e foarte bun. Dr. il recomanda in doua doze.

E soare!!! Fugim afara la o joaca in frunze! (daca om gasi un petev mai curat...

Ma bucur mult ca Daria e mai bine.trebuie sa priveste cu mai multa incredere competenta medicilor de aici!
Stiu ca afecte adverse(mai numeroase) da ROR-ul facut in varianata gratuita,cel de la SmithKline Beecham-Priorixul e mult mai ok dpdv efecte adverse.
Mihnea l-a facut pe 29.10 si nu a avut absolut nimic.
De asemenea,am facut si Prevenarul,varianta in 3 doze.fff ok si asta!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ghighi are zone albe in unghii, nu stiu cum se numesc, stiu ca se spune ca ai lipsa de calciu daca ai asa ceva. Puii vostri au asa ceva ? La control dr, a zis ca arata ok, si fontanela inchisa si tot. Dar atunci nu avea asta la unghiutze.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Multumesc Teodora. Si Daria tot vaccinurile de la GSK le-a facut. Continuam cu Priorix si prevenar, sper fara probleme.

Pinacolada,noi mergem cu masina in Germania. Initial era vorba sa mergem cu avionul, sotul avea biletul decontat dar ne-am gindit ca mai bine cu masina sa oprim si in Praga si Viena plus ca nu avem limita la bagaj...Daca nu arfi banii limitati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Prisi, aseara am fost la Caru cu bere. Ce mancare...yam yam. Moartea siluetei!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Papanash, si Daria are. La medic am uitat sa spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Bernix- super tare zodiacul defectelor, am ras cu lacrimi, sper ca nu am trezit zmeii:))))))
Erina- cand plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Mersi Papanash am verificat cica e pe drum comanda, numai ca azi se fac 9 zile de la efectuarea comenzii, oricum am facut deja plinul de lapte ca ramasesem fara in asteptarea lor.
Asa e cu Realul, noi mai mergem cateodata ca e aproape, dar era sa ne luam teapa de doua ori daca nu verificam bonul. O data in loc de 14 ron ne-a batut 140 ron la un produs si o data ne-a batut un produs de 20 ron de doua ori. Bineinteles ca s-a terminat totul cu mare scandal, mai ales prima oara cand am si renuntat la tot ce cumparasem pentru ca atitudinea casierei a fost de o mare nesimtire de genul descurcativa ca nu am voie sa plec de la casa. La Auchan de exemplu nu ni s-a intamplat niciodata si avem state vechi pe acolo.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput