Aspirante optimiste > 20 (369)
Raspunsuri - Pagina 5
amber_onyx spune:
Bravo Carmen
iti tin pumnii, si foarte bine faci ca nu ii spui sotului.Am citit ca si barbatii pot deveni stresati si prin urmare si "aia micii" sa nu functioenze la potentialul maxim.
Si daca stam si ne punem in locul lor, iti cam piere cheful daca totul e programat. Adica ei nu ar trebui sa stie asta...si daca nu au chef atunci cand noi ovulam....sunt sigura ca se gasesc metode de a le stimula apetitul![]()
![]()
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
titi143 spune:
Buna fetelor, servesc si eu o cafea buna de la voi. De data asta nu am avut timp sa fac eu o cafea ca am mult de lucru la servici.
Bun venit la fetele noi, si sper sa stati cat mai putin printre noi si sa aveti cat mai repede o mogaldeata mica.
Carmen ce bine de voi. La noi de multe ori nu mai suntem instare de nimic. Al meu de dimineata la servici dupa masa pana seara tarziu la a 2a facultate si seara cat mai are timp mai face ceva si la casa, ca noi renovam. Eu toata ziua sunt ori cu serviciul ori cu casa. Cat timp este sotul la facultate mai fac eu. Deci suntem extenuati.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
titi143 spune:
Iulia FELICITARI pentru fetita si sa creasca sanatoasa. Si cumnata mea a sperat sa fie fetita chiar daca ia spus ca este baietel. Acumeste in luna a 6a si nu cred ca a gresit 3 doctori(toti 3 iau spus ca e baietel) si mai ales ca la fiecare eco nu era prea rusinos si arata tot ce avea.![]()
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
lalala13 spune:
dana
ce temperatura aveai dimineata?
bubu? deci sa inteleg ca azi test nu faci?
dar ceva simptome?
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
buburuza1979 spune:
lala nu am test in casa si inca ma pot abtine dar pana diseara cine stie ca ma cam mananca ![]()
de simptome nu pot sa zic sau sa fiu sigura ca mi-e sa nu le fabrice mintea mea aia nebuna ![]()
mi-e somn si imi forfota burta ...am simptome ca inainte de ciclu cu sani f putin durerosi si cam atat... nu ma pot baza pe simptome ...
chiar nu stiu ... temp mea inainte de ovulatie varia intre 36.4 si 36.5 ... dupa ovulatie e cam in jur de 36.9 ... ieri a scazut la 36.7 si ma gandeam ca imi vine dar azi a urcat iar la 36.9 ... chiar nu stiu ce sa cred si pe bune ca mi-e frica sa mai vad un test negativ ...
nu stiu de ce dar testele negative ma baga rau de tot in butoi ...parca nici cand vad rosu pe chilot nu cad asa in depresie ... de aia mi-e frica sa ma testez
lalala13 spune:
eu tocmai am fost la baie si am avut surpriza sa am scurgere ca de galbenus destul de abudenta si nelipicoasa..nu foarte groasa. ce naiba o fi? ca temperatura era 36,2! in conditiile in care eu astept uratii e normal?
bubu deci mai astepti si azi...
my somebody.... 
oare luna asta?
incepem lupta cu kg..
coras spune:
neata fetele pe mine m-a durut rau de tot ovarul stang ieri seara
am luat un no spa nu stiu de ce m-a durut pt ca am ovulat zilele trecute si am si prestat dar ma rog poate am un chist, va dau un capucino de la mine!
lalala13 spune:
bai frate da vin eu si plecati voi
si ma doare in dreeaapta..mi-e frica sa nu am vreun chist...adica sa nu se fi spart foliculul si sa se transforme in chist!
deh...incep sa fiu paranoica...
my somebody.... 
oare luna asta?
incepem lupta cu kg..
buburuza1979 spune:
lala poate se incearca iar o ovulatie ... si poate e cu succes de data asta...
temperatula creste a doua zi dupa ovulatie asa ca poti sa ovulezi chiar daca ai temp 36.2 ... pt ca abia dupa producerea evenimentului incepe sa creasca de la progesteron ... baga mare
azi si profita de mucusul fertil ca poate poate 

buburuza1979 spune:
si ca exemplu iti zic cum e la mine ...incepe mucusul fertil si abia a 4-a sau a5a zi dupa creste si temperatura ... si de obicei in ziua cand imi creste temperatura e ziua cand se duce si mucusul fertil si se transforma in cremos sau chiar lipicios