Aspirante optimiste > 20 (369)
Raspunsuri - Pagina 19
lalala13 spune:
amber i-am zis sotului ca nu-s singura nebuna

my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
amber_onyx spune:
heheh...pai sa stii....si probabil ca mai exista multe ca noi.![]()

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
amber_onyx spune:
gataaa, ma duc la baitza si somnic, ca nu se mai poate....hehe, si maine e vineriiiiiiiiiiiiii
ce bineeee...va pooop
si noapte buna
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 deci, eu cred ca bubu are gemeni si rallu nu am ceva pe creieras..dar uite asta cred eu ![]() my somebody.... ![]() oare luna asta?-still counting... www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank"> incepem lupta cu kg.. |
lalaaaaa

hai sa zic faza faina ... asta vara eu eram la parinti in craiova si mi-a venit si sotul cam la o sapt si zice ... am vazut vreo 10 berze azi din tren ... eu cred ca faci gemeni la cate mi-au aparut in fata!!!
si asta seara mi-am facut un ou ochi la mancarica de urzici si cand sa il sparg erau 2 galbenusuri acolo ... am inceput sa zambesc ca imediat mi s-a dus gandul la test si la berzele lu barbatumi-o si am zis ca o fi semn ...
acum si unu sa fie si e bine ...
dar eu zic ca e cam departe sa ma gandesc la gemeni mai ales ca nu am in familie ...
4+
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Bubu,draga mea felicitari din tot sufletul,sarcina usoara si bebe la termen! ![]() ![]() ![]() ![]() Atat de mult m-a emotionat claritatea testului tau ca am inceput sa plang,poate da Dumnezeu sa vedem toate un test atat de frumos, ![]() Nepoteii mei nazdravani Ale,un sufletel norocos! |

multi adina sa se ia si la tine
4+
Rallu spune:
Bubu...am si eu o intamplare cu berze.
Tot prin vara...eram la "mosie" cum ii zic eu, adica un mic teren langa Bucuresti si ma relaxam in hamac.
Nu-mi mai aduc aminte ce mama naibii s-a intamplat ca a fost un zgomot mai puternic si cand m-am uitat din gradina de langa mine si-au luat zborul 2 berze.
Eu fuga sa le arat tuturor...la care barbata-miu..."pai sigur, noi nu suntem in stare sa momim o barza sa vina si acum tu alergi chiar dupa 2".
Cand am fost prima data la ecograf mi-am adus aminte de ele.
Acum insa se pare ca una din cele doua vazute de mine n-a fost totusi o barza serioasa.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
doula spune:
Neatza fetelor
Am venit si eu la cafea ca sunt tare adormita, dupa o noapte de nesomn.
Si azi e vineri ..... un sfarsit de saptamana placut, romantic, optimist si satisfacut
sa avem.
Andreea

si la voi???